Ake žiarovky kupiť ?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Ake žiarovky kupiť ?

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

To sa mi zdá byť riadny FAIL aby neboli povolené červené žiarovky. Mal som passata b5 s originálnym zadnými tmavými hella svetlami ktoré boli číre ale okolo žiarovky bola farebná plastová banka ktorá robila z bielej farby farebnú. no tie plastové banky sa niekde teplom roztopili a tak som mal zo zadných červených svetiel ružové. Tak som svetlo vybral cez dierku som povylamoval ten červený plast a dal som rovnakú žiarovku ako bola len červenú a všetko OK. Nechápem čo by na tom malo byť zlé
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

precitaj si vyhlasku
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Nech sa snažím, ako sa snažím, stále neviem prísť na chuť tým čírym lampám. Nechcem nikoho uraziť, ale podľa mňa je to hnus po estetickej stránke a čistý nezmysel po stránke ekonomickej (rozumej vyhodené peniaze).

Pokiaľ ide o červené žiarovky, pokiaľ budú svietiť na červeno, nikto to nebude riešiť.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

jimmy_xp napísal:A ledku keď tam pichneš? Tá by mala byť v pohode čo sa týka farebného podania.
Rozmýšľal som aj nad tým, no v podstate si stále na tom istom... jediná výhoda je snáď len dlhšia životnosť, no aj to je také diskutabilné. V parkovačkách som mal najskôr nejaké noname ledky, lebo ma nebavilo stále meniť klasické žiarovky a tie nestáli za nič, odišli možno po týždni. Pred pol rokom som kúpil osramky, síce boli 10x tak drahé ako tie pred tým, ale osramka bude svietiť aj keby čo bolo. Plus pri ledkách je cena úplne na zaplakanie, keď si zoberieš, za obyčajnú žiarovku dáš 40 centov a za ekvivalentnú ledku dáš cca 5 € a viac a to sa nenormálne predražuje potom.
Frikso napísal:Nech sa snažím, ako sa snažím, stále neviem prísť na chuť tým čírym lampám. Nechcem nikoho uraziť, ale podľa mňa je to hnus po estetickej stránke a čistý nezmysel po stránke ekonomickej (rozumej vyhodené peniaze).
Ale dobre to vyzerá :D , úplne číre nie, no hentaké dymené sú pekné. Teraz mám obyčajné, červeno-oranžové a vôbec mi to k striebornému autu nepasuje. Investícia to nie je zas až taká veľká, také čo si vyskladáš ťa vyjdu do 100 € a komplet, že iba vymeníš kus za kus okolo 130 € za pár.
Napísať odpoveď