je nejaka moznost ako zachranit situaciu? napriklad zmensit subory na stiahnutie hry? cital som, ze len jazyky zaberaju 2GB.
X360 Dragon Age Inquisition 8GB USB nedostačujúce.
-
Old Dirty Bastard
Guru
X360 Dragon Age Inquisition 8GB USB nedostačujúce.
zdravim, mam interny 4GB HDD v xboxe a na spustenie dragon age potrbeujem 7.1GB miesta. tak som si kupil sandisk 8GB USB pamat pre xbox (pretoze mi nejako neslo naformatovat vlastne usb a xbox ho nebral) a bol som v tom, ze to bude stacit. opak je pravdou. cital som, ze xbox si vyhradzuje 512MB miesta pre system a bol som v tom, ze mi zostane 7.5GB volneho miesta.. lenze zabudol som na to, ze vyrobcovia rataju kapacitu inak ako operacny system a tak mi zostava 6.9GB volneho miesta
nemozem hrat hru a ani vratit USB (kupil som to v kamennej predajni kde rozbaleny funkcny tovar neberu spat).
je nejaka moznost ako zachranit situaciu? napriklad zmensit subory na stiahnutie hry? cital som, ze len jazyky zaberaju 2GB.
Re: X360 Dragon Age Inquisition 8GB USB nedostačujúce.
Aky bol rozdiel medzi 16gb klucom, 3 eura? Dokaze X360 vlastne nahodit hru a citat ju z USB?
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
kľudne môžeš použiť akýkoľvek externý HDD / USB len ho treba naformátovať na FAT32.
alebo si kľdune kúp nejaké WD čo je na tej stránke flashni ho na FATX, kúp si to plastové púzdro, stojí asi 3€ a použi ho ako interný.
Tu máš nejaké info, ktoré HDD sa dá použiť ako interný HDD pre xb360
http://www.homebrew-connection.org/hddh ... into-fatx/
osobne by som to ale riešil interným diskom, externý niektoré hry neberú ako HDD ale iba ako flash úložisko na ''nepotrebné'' dáta. Čiže nie všetky hry dokážu použiť tento USB HDD.
alebo si kľdune kúp nejaké WD čo je na tej stránke flashni ho na FATX, kúp si to plastové púzdro, stojí asi 3€ a použi ho ako interný.
Tu máš nejaké info, ktoré HDD sa dá použiť ako interný HDD pre xb360
http://www.homebrew-connection.org/hddh ... into-fatx/
osobne by som to ale riešil interným diskom, externý niektoré hry neberú ako HDD ale iba ako flash úložisko na ''nepotrebné'' dáta. Čiže nie všetky hry dokážu použiť tento USB HDD.
-
Old Dirty Bastard
Guru
nejde tu o ziadne eura hore-dole. proste mali dostupny len 8gb usb na predajni a trebalo mi to hned. a ked uz sme pritom, tak rozdiel je takmer 100% v kamennych predajniach a online aj viac ako 100%, staci sa pozriet napr. na amazon. co sa tyka toho, ze ci hra vobec pojde z usb, to by som aj ja rad vedel.. niektorym ide, niektorym nie.. niektorym ide aj z "neoficialnych" usb, som z toho celkom mimo. niektore hry vraj vyzaduju oficialny interny hdd od microsoftu, pokial je kapacita konzoly len 4gb, vraj usb a ine externe hdd nepojdu.. no nedam teraz 50-80eur za hdd. ale ludia pouzivaju na hranie hier aj usb, tak by som rad vedel ako funguju hraci tuna na hojku..test napísal:Aky bol rozdiel medzi 16gb klucom, 3 eura? Dokaze X360 vlastne nahodit hru a citat ju z USB?
co sa tyka naformatovania vlastneho usb, tak som to skusal a nejde to.. nefunguje mi to ani pri battlefield 4. naformatoval som usb na fat32 a nasledne spustil system settings v konzole, no nebola tam moznost konfigurovat dane usb.. je to normalne? citam navody na nete a vraj ludia bezne pouzivaju obycajne usb pre ukladanie hier na xbox (resp. nie ukladanie celeho obsahu hier, ale len hernych suborov bez ktorych hru nespusti).
pouzival som tento postup http://www.wikihow.com/Format-a-Hard-Dr ... h-Xbox-360
taktiez.. ma niekto odskusane battlefield4 na xbox slim 4gb edicii so sandisk usb pamatou? ide mu to? pamate som sa uz zbavil, ale rad by som vedel, ci to ma vyznam vobec kupovat..