Suicide Squad (2016)
Suicide Squad (2016)
Joker, Harley Quinn a spol budu mat premieru zaciatkom augusta, trailer raketa, ked bude aj film taky je sa na co tesit
http://www.suicidesquad.com/
http://www.suicidesquad.com/
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Suicide Squad (2016)
Po Deadpoolovi je toto druhy film z komixoveho prostredia, na ktory sa neskutocne tesim. 
trailer perfektny, osobne sa na toto tesim viac, nez na hocijaky iny comicsovy film. inac keby sa s touto partou chcel niekto zoznamit uz skor, tak vyskusajte tento film. je to animovane, ale nedajte sa oklamat, da sa na tom dobre zabavit, nic pre decka. http://www.csfd.cz/film/363631-batman-u ... m/prehled/
Vyzera to dobre. Prvy trailer z pred par mesiacov sa mi pacil trochu viac. A ta blondyna mi strasne pripomina Gillian Jacobs z Community.
filmik neprestava prekvapovat
Velmi sa na tento film tesim, urcite na to pojdem do IMAXu. No nemam rad, ak ma film viac ako 2 trailery, pretoze potom si vacsinou vystrielaju tie najlepsie veci z filmu (vtipy, casti akcnych scen a pod) a potom ked to vidim vo filme, tak mam o nieco mensi zazitok, pretoze mam pocit, ze tu sekundu - dve som uz videl v traileri.
Ako napr teraz s tou barovou scenou v traileri #3 ... zasmial som sa na tom teraz a ked to uvidim v kine tak uz sa nezasmejem.
Do Jareda Leta a Margor Robbie vkladam velke nadeje, dufam, ze nebudem sklamany.
Ako napr teraz s tou barovou scenou v traileri #3 ... zasmial som sa na tom teraz a ked to uvidim v kine tak uz sa nezasmejem.
Do Jareda Leta a Margor Robbie vkladam velke nadeje, dufam, ze nebudem sklamany.
-
guess.whoo
Redeemer
preto si ja pozriem max 1 jeden trailer k filmu, ak vidids viac uz ani do kina chodit nemusis
-
p4ra
Redeemer
Jared vyzera, ze by to mohol zvladnut bravurne s ohladom na to akeho Jokera hra. 
absolutne tomu nechapem preco je v hollywoode v mode robit takyto styl trailerov... pokial ma clovek aspon trochu zaujem o dej, tak mu trailer uplne vsetko vyspoiluje. naposledy batman vs superman, v traileri bolo toho strasne vela, nakoniec som na ten film ani nesiel do kina, ved na co?guess.whoo napísal:preto si ja pozriem max 1 jeden trailer k filmu, ak vidids viac uz ani do kina chodit nemusis
ovela radsej mam trailery kde je iba jedna scena z filmu, ktora ta ma navnadit aby si si pozrel zbytok. miesto toho sa trailery strihaju tak ze z kazdej sceny vo filme vystrihneme pol sekundy a zlepime to dohromady.
-
p4ra
Redeemer
Pretoze z trailerov sa v poslednej dobe stava umenie - male filmy. Nehovorim, ze je to tak spravne, ale proste to tak robia. 
kino premiera sa blizi tak uz len par dni
-
mumbojumbo
Light Expert
Jaime Pressly ti bude pripominant Margo Robbie este viac. Je prakticky jej dvojnickou. Hollywood je zafixovany na tieto prefarbene blondiny.Pascalwb napísal:Vyzera to dobre. Prvy trailer z pred par mesiacov sa mi pacil trochu viac. A ta blondyna mi strasne pripomina Gillian Jacobs z Community.