Fotka konkretny rozmer
Fotka konkretny rozmer
Proim vas potrebujem dat fotku z pocitaca do rozmeru 2x3 cm na zeleznicny preukaz. Da sa to? Dakujem za kazdu radu
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Fotka konkretny rozmer
prečo by sa nedalo? Ale neviem akú radu očakávaš, keď ani nevieme akú fotku to máš (či ju potrebuješ zväčšiť alebo zmenšiť, orezať, zmazať pozadie...) ani v akom programe to chceš robiť aby sme ťa nasmerovali
Neviem myslim ze som napisal rozmer fotky o ziadnom pozadi nehovorim.Hladam nieco ako to spravit do rozmeru fotka jpg co tu mam dat svoj portret? Vsak preto sa pytam. Neviem co odo mna chces
540 x 960 Pixels (9:16)
19.0 x 33.9 cm; 7.5 x 13.3 inches
16,7 Million (24 BitsPerPixel)
Resolution : 72x 72x dpi
540 x 960 Pixels (9:16)
19.0 x 33.9 cm; 7.5 x 13.3 inches
16,7 Million (24 BitsPerPixel)
Resolution : 72x 72x dpi
Zmeň veľkosť z 19 x 33,9 cm na 2 x 3 cm
Mal by to dokázať každý bežný program.. mám tu inštalnutý obyčajný IrfanView a ten to tiež zvláda..
Alebo potom zmeň rozlíšene DPI na väčšie a sleduj ako sa ti zmení veľkosť v cm..
Mal by to dokázať každý bežný program.. mám tu inštalnutý obyčajný IrfanView a ten to tiež zvláda..
Alebo potom zmeň rozlíšene DPI na väčšie a sleduj ako sa ti zmení veľkosť v cm..
Aha no vdaka mam irfanwiew a kde to presne najdem v tom programe? 
Ctrl + R
no len zasa v tlaciarni nemam taky rozmer...
robota s tym kua kvoli jednej fotke
a co takto vytvorit dokument s najmensou velkostou aku tlaciaren podporuje a vypnit ho malymi fotockami?
vlož do Powerpointu, daj vlastnosti obrázka, natvrdo nastav veľkosť, vytlač.
Rovnako sa to da s Wordom aj Excelom. Vlozis obrazok, prave tlacitko na vlastnosti, velkost obrazka a tam to nastavit. Ze tieto banalne, dokonca trivialne veci neucia deti na zakladnej skole, ach jaj.