program v pascale :)
-
sobrancan16
Star
program v pascale :)
čauko mohla by mi nejaka dobrá dušička spraviť tento program
Napíšte program ktorý zistí početnosti čísel pri niekoľkych nahodných hodoch kockou. Opakujte hadzanie kockou 1000x. ďakujem tomu kto mi pomôže
:*
Re: program v pascale :)
cyklus s 1000 opakovaniami, v siestich pocitadlach si pocitaj, kolkokrat kedy co padne
Kde je chyba, co nevies, co mas uz spravene?
-
sobrancan16
Star
Ja by som skôr potreboval dobru dušičku čo by mi ho cely spravila ten program ale inak diky chalani za helf 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ty hladáš ešte väčšieho debila ako si ty, aby sme to správne pomenovali 
Istotne je to zadanie do školy, tak sa s tým trošku potráp aby si sa to naučil. Oceníš to potom pri písomke. Nie je to nič zložité, a postup ako to spraviť si už dostal. Stačí to zapísať
Istotne je to zadanie do školy, tak sa s tým trošku potráp aby si sa to naučil. Oceníš to potom pri písomke. Nie je to nič zložité, a postup ako to spraviť si už dostal. Stačí to zapísať
Potrebujes premennu pre aktualnu hodnotu a 6 premennych pre vsetky moznosti. V kazdom cykle si uloz do premennej nahodne cislo medzi 1-6 a v CASE-OF strukture si inkrementuj premennu pre aktualne hodene cislo. Alebo pouzi IF-ELSE namiesto CASE, ale bude to prasacky kod. Implementuj si to uz sam, fakt to je trivialne zadanie.
20 eur a za hodinu ti to poslem
bolo by to za 10 minut, ale musim si najprv pospominat na pascal, uz to bude dobrych 15 rokov 
Tak ako pise audiotrack. Clovek sa spolieha, ze za neho clovek vsetko spravi, bez namahy, bez rozmyslania. A to nemam rad. Najskor sa o to pokus sam, napis co sa nedari, v com ti to viazne a potom si myslim, ze nebude problem poradit.