Google Contacts

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Jancuk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Google Contacts

Príspevok od používateľa Jancuk »

Nazdar ľudia, Potrebujem help s google contacts. Kúpil som si telefón a keď som presúval kontakty zo starého na novy. Tak som zistil že ich mam nejako veľa, konkrétne "Všetky kontakty (1 198)" Samozrejme nie všetko sú kontakty s číslami ale aj mailové adresy.. Neviete ako dokážem oddeliť tie telefónne kontakty a nechať si len tie ? Vopred ďakujem.
brm
Darca
Darca

Re: Google Contacts

Príspevok od používateľa brm »

Pretrieď si tie kontakty na webe do skupín:
https://www.google.com/contacts/
potom v mobile by si mal mať možnosť nastaviť, ktoré skupiny sa ti v kontaktoch majú ukazovať a ktoré nie. Niektoré mobily majú aj možnosť zobrazovať iba kontakty s číslami..

Osobne mám všetky telefónne kontakty v skupine "Moje kontakty" (tieto sa myslím zobrazujú automaticky v mobile) ďalej roztriedené na ďalšie skupiny a emailové kontakty bez čísiel, ktoré využívam pri občasnej emailovej korešpondencii, mám v "Iných kontaktoch".
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Každý android má možnosť zobraziť len kontakty s číslami (teda, pokiaľ nepoužívaš nejaký inú aplikáciu na kontakty, ale tie by to tiež mali mať).
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Existuje moznost aby sa mi kontakty z jedneho googlu uctu automaticky posielali (synchronizvali) do druheho? Ale len jednym smerom.
Napísať odpoveď