Tiez si myslim ze by to bolo lepsie spravit automaticky, alebo manualne, 1 admin ci mod a nie 52164 uzivatelov manualne, kolko z nich si to 2x rocne meni?Boccaccio napísal: To by mohlo byt automaticke pre casove zony podliehajuce letnemu casu...
Chyby na hojko.com
Re: Chyby na hojko.com
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ak používaš windows, tak máš čas v pravom dolnom rohu, ak linux/macosx tak v pravom hornom rohu...Boccaccio napísal: To by mohlo byt automaticke pre casove zony podliehajuce letnemu casu...
ten čas na fóre som nikdy nemenil a nikdy som sa ním nezaoberal ... popravde som ani nevedel, že tam čosi také je.
Potom tam mas nespravny cas, o tom som pisal, ci nie je lepsie aby 1 admin opravil cas, namiesto desattisicov uzivatelov, navyse, ak niekto navstevuje viacero for, kto si bude menit letny cas 2x rocne na 10 forach?hrban napísal:
Ak používaš windows, tak máš čas v pravom dolnom rohu, ak linux/macosx tak v pravom hornom rohu...![]()
ten čas na fóre som nikdy nemenil a nikdy som sa ním nezaoberal ... popravde som ani nevedel, že tam čosi také je.
-
Mek
Addict
Nejde ani tak o aktualny cas, ale cas odoslania prispevkov uvedeny pri kazdom prispevku, ten potom nesedihrban napísal:
Ak používaš windows, tak máš čas v pravom dolnom rohu, ak linux/macosx tak v pravom hornom rohu...![]()
Presne tak, o aktualnom case nie je rec.Mek napísal: Nejde ani tak o aktualny cas, ale cas odoslania prispevkov uvedeny pri kazdom prispevku, ten potom nesedi
-
Silmer
Darca
aby si bol v obraze, tak hojko to kazdorocne meniDreamer napísal: Tiez si myslim ze by to bolo lepsie spravit automaticky, alebo manualne, 1 admin ci mod a nie 52164 uzivatelov manualne, kolko z nich si to 2x rocne meni?
viewtopic.php?p=2154940#p2154940
viewtopic.php?p=2086013#p2086013
viewtopic.php?p=1809301#p1809301
Tak to je rozumne, no stale nie je zmeneny a po tomto prispevku si to mozno niektori uzivatelia prestavili sami, takze ak to hojko opravi, tymto uzivatelom sa pokazi (teda ak sa to nenastavuje pre vsetkych uzivatelov cez to nastavenie), ja som to prave preto este neprestavoval, veril som ze sa to prestavi plosne.
Prečo by sa to tým užívateľom malo pokaziť? Ak si niekto prestaví čas dopredu a potom sa to plošne nastaví všetkým, tak sa to tým, čo to majú správne už nezmení.
Preto som to aj tak napisal, ak sa da to nastavenie letneho casu zmenit plosne, nepokazi sa, ale ak sa to neda a zmeni sa len samotny cas fora/zona, tak ano.
-
masterdead
SysAdmin
letny cas nastaveny
-
nejakymarko
Addict
Mozno sa to tu uz riesilo, mozno nie, ale pokulhava pridavanie linkov, napriklad, ked je v linku "_"
Napriklad sem https://play.google.com/store/music/alb ... 5ha5kr6gje
\\vdaka beardie K+
Napriklad sem https://play.google.com/store/music/alb ... 5ha5kr6gje
\\vdaka beardie K+
-
qwerty-xyz
no psycho ...
Stránku nemožno zobraziť, pretože pravosť prijímaných údajov sa nedá overiť.
Obráťte sa na vlastníkov stránky a informujte ich o tomto probléme.
Stránku nemožno zobraziť, pretože pravosť prijímaných údajov sa nedá overiť.
Obráťte sa na vlastníkov stránky a informujte ich o tomto probléme.
-
hojko
Site Admin
qwerty-xyz: To ti robi vo Firefoxe???
Nerobí to len na hojku, ale aj na iných fórach som si to všimol, bude to asi chyba Firefoxu?
no mne nič také FF nerobí/nerobil, ani na hojku ani na iných forach
-
hojko
Site Admin
Co som si vsimol, tak to robi Firefox 46.0.0 a 46.0.1, aspon u mna sa ten problem prejavuje tiez tak. Na strane servera sa nic nemenilo, ostavenie aj SSL certifikat sa nemenili v poslednom case. Zaujimave, ze IE a Chrome s tym problem nema. Firefox, dokonca aj Firefox pod Androidom s tym problem ma. Treba len dufat, ze to nova verzia Firefoxu opravi, pretoze to pretrvava 2-3 tyzdne.
-
mirak2
Hardcore addict
mne to robi tiez. hlavne pri odosielani prispevku niekedy.
-
hojko
Site Admin
Len pri odoslani prispevku to robi. Ked das opakovat, tak prispevok odosle normalne. V konzole vo Firefoxe nie je ziadna chybova hlaska, chybova hlaska nie je ani v logoch servera.