wifi ide/nejde
wifi ide/nejde
Mám notebook hp 620, win 7 a mám problém s wifi pokiaľ mam notebooke napojený na elektriku tam ide wifi v pohode všetko ale ak som len na baterke tak po určitom čase niekedy 30 min niekedy hneď vypadne proste mam tam červený krížik a nenájde žiadnu sieť proste ako keby vyplo wifi adapter. Neviete poradiť kde je chyba ?
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: wifi ide/nejde
nastavenie adaptéru a vypni green mode/ power saving atď.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Frajerke robí niečo podobné. Je jedno či je na baterke alebo na sieti, ale keď s notebookom pohne tak sem tam to vypadne ako tebe. Musí notebook uspať a následne prebudiť a wifi naskočí naspäť. Ten power saving jej nepomohol.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja som sa hrabal v notebooku a tam bolo power saving aj green mode, vypol som obe a ide mi to teraz lepšie. Predtým to vypadávalo, ale nabehlo do 5 min samo.
A kde to nájdem ten green mode/ power saving ?
Dávnejšie som čítal, že to robilo niekomu kvôli tomu že to mal zaškrtnuté tak som to vypol tieto veci ale mne to nepomohlo a tie veci o ktorých si hovoril nemôžem nájsť
Dávnejšie som čítal, že to robilo niekomu kvôli tomu že to mal zaškrtnuté tak som to vypol tieto veci ale mne to nepomohlo a tie veci o ktorých si hovoril nemôžem nájsť
- Prílohy
-
- i.png (44.2 KiB) 913 zobrazení
To je to prve, teda setrenie energie. Mas to vypnute.
jj to som vypol už dávnejšie lebo zo začiatku to bolo zapnuté ale nepomohlo to aj tak to po určitom čase cca 30 min niekedy viac keď som na pc len pomocou baterky tak vypne wifi a pomôže reštart pc, vypnutie a zapnutie adaptera a pripojenie nabíjačky.
Ak chceš tak si nainštaluj tetno program.Spusti sken a pozri, či Ti program ponúka novší wifi ovládač.Ak áno môžeš naň kliknúť a pozrieť sa na info, akú verziu, a dátum ovládača máš a akú Ti program ponúka.Nič neinštaluj iba sa pozri.
https://www.drivereasy.com
https://www.drivereasy.com
eset mi to blokuje ako potencialne nechcený obsah
a ovládače mám určite tie najstaršie lebo nikdy som nič neaktualizoval
a ovládače mám určite tie najstaršie lebo nikdy som nič neaktualizoval
Tak vypni ten Eset na chvíľku.Používam ten program stále a žiadný problém.
nainštaloval som to a aj tak mi to nešlo spustiť, vždy to napísalo, že program prestal pracovať tak som sa rozhodol, že preinštalujem ovládače a zistil som, že nejaký z nich som vôbec nemal tak uvidím či to pomohlo 
//autoeditácia príspevku (17 Apr 2016, 12:57)
podľa všetkého to pomohlo lebo ani po 2 hodinách to nevypadlo
//autoeditácia príspevku (17 Apr 2016, 12:57)
podľa všetkého to pomohlo lebo ani po 2 hodinách to nevypadlo