Ahojte, predávam auto, dnes prišiel pán pozrel si ho povedal ze ho berie v pohode ..len mal dodatok ze peniaze mi da az pri prepise...kvoli zadlzeniu a tak
Neviem co mu to pomoze podla mna to je zbytocne ....len teraz postup je aky ? mam spisat s nim zmluvu da mi peniaze odhlasim to na jeho meno a hotovo ? alebo ako si to on bude preverovat ?
Predaj a prepis auta
Re: Predaj a prepis auta
No, to mi trochu smrdi nejakym spekulovanim... Neodhlasuj auto, kym nebudes mat podpisanu zmluvu a peniaze v ruke alebo na ucte.
Idealne keby celu tuto proceduru absolvujete spolu, podpisete zmluvu, ty vezmes peniaze, na policii odhlasis auto na jeho meno, das mu kluce, velky TP a nazdar.
Idealne keby celu tuto proceduru absolvujete spolu, podpisete zmluvu, ty vezmes peniaze, na policii odhlasis auto na jeho meno, das mu kluce, velky TP a nazdar.
Pripadne tu zmluvu podpis u notara, aby overil podpisy. Vyjde ta to na 5 az 6 eur.
-
mihalswk
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
tiez sa mi to moc nezdalo ..ved hej najskor peniaze a zmluva potom prepis..len co chcel tym ze chce zistit ci to nieje na neajku 3. osobu viazane alebo leasing..to sa da kedy a ako zistit ?
Najlepsie ist na prepis spolu. Auto nech si pred prepisom este skontroluje podpiste predajnu zmluvu a nech Ta aj hned vyplati. Odovzdaj mu papiere a zaroven hned aj spolu absolvujte odhlasenie vozidla.
Pokial by toto nechcel akceptovat tak ja osobne by som sa s nim rozlucil.
A ano ak je auto viazane alebo je nan uvalena exekucia tak sa to da zistit a je celkom logicke ,ze si taketo veci overuje.
https://www.google.sk/search?site=&sour ... DQ0vA4r9MA
Pokial by toto nechcel akceptovat tak ja osobne by som sa s nim rozlucil.
A ano ak je auto viazane alebo je nan uvalena exekucia tak sa to da zistit a je celkom logicke ,ze si taketo veci overuje.
https://www.google.sk/search?site=&sour ... DQ0vA4r9MA
-
mihalswk
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ano je to logicke ale tak ked spominal ze chce mat istotu pri prepise ,.,.uvidim skusim dam vediet
Ved na tom nie je nic neobvykle. Staci ak mu das VIN cislo a tvoje udaje kvôli overeniu poistky ,ale tu vie overit aj podla EČ.
Samozrejme tu musi byt maximalna dovera. Clovek nikdy nevie na koho natrafi.
Samozrejme tu musi byt maximalna dovera. Clovek nikdy nevie na koho natrafi.
Čo znamená, že peniaze ti dá až pri prepise?
Že auto dáš na neho a potom ti dá peniaze, alebo aj nedá? Auto už bude na neho.
Ja by som prepis urobil až po podpise zmluvy a peniaze na ruku - kľudne priamo na inšpektoráte.
Že auto dáš na neho a potom ti dá peniaze, alebo aj nedá? Auto už bude na neho.
Ja by som prepis urobil až po podpise zmluvy a peniaze na ruku - kľudne priamo na inšpektoráte.