Hviezdna Brána
Hviezdna Brána
Aký máte celkovo nazor na tento serial?
V slovenskom dabingu pokial viem nebol seriál nadabovaný, tak ktorých z nasich Slovenských hercov by mohol dabovat Plukovníka Jacka O Neilla, Tealca,Samanthu Carterovu,Daniela Jacksona, a napr Generála Hammonda?
Mne sa napriklad český dabing páčil, hlasy českých hercov docela sa hodili k hlavným postavám.
V slovenskom dabingu pokial viem nebol seriál nadabovaný, tak ktorých z nasich Slovenských hercov by mohol dabovat Plukovníka Jacka O Neilla, Tealca,Samanthu Carterovu,Daniela Jacksona, a napr Generála Hammonda?
Mne sa napriklad český dabing páčil, hlasy českých hercov docela sa hodili k hlavným postavám.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hviezdna Brána
Spomínam, ako každý pracovný deň od 15:00 do 15:40 na Prime a AXN skapíňali Goa'Uldi vplyvom P90, ktorá bola popularizovaná týmto seriálom. 
Zvykol si si na cesky dabing, preto si to so slovenskym nevies predstavit. Tak ako sa nedaju predstavit napriklad Simpsonovci v slovencine. Co sa tyka serialu, tak mna nikdy nechytil. Videl som par casti ked to bezalo, ale vobec ma to nicim neoslovilo, takze serial nehodnotim.
Seriál na ktorom som vyrastal 
Ešte aj teraz si z nostalgie sem-tam pozriem jeden diel, keď ho dávajú na Prima Cool
Ešte aj teraz si z nostalgie sem-tam pozriem jeden diel, keď ho dávajú na Prima Cool
-
Wishmaster
Medium Professional
sa pametam, jak som to zhltol za nejak 1,5 mesiaca (sg1 aj atlantis - nejakych 214+100 casti)
) ked som daval 5-8 casti denne
hlavne, ze som si hovoril, ze pozriem 2 casti. hej, taky trt a dva orechy.. som pozrel 2 a dam este jednu .. a dam este jednu a este jednu atd
))
Ale celkovo serial riadna supa.
Ale celkovo serial riadna supa.
Takisto som na tomto vyrastal. Sg1, atlantis, univers aj všetke filmy mám na DVD
to boli časy 
-
qwerty-xyz
perfektny. Doteraz o mne vela ludi hovori ako o najvacsom fanusikovi.
atlantis som nemusel. Ja som za SG-1 .... pokial to bolo este v rozumnej miere. To znamena stara parta. Akonahle tam prisla ta krava, merlin a ORI a somariny slo to riadne dole vodou. Nazory su na to rozne. konsipracnych teorii milion.
co sa stalo, preco sa stalo a podobne.
co sa stalo, preco sa stalo a podobne.
Co si myslíte, videli cez tie oči na tých ich prilbách? alebo cez co vlastne?
A ako napriklad sa otvorila prilba hadieho strazcu aby mu bolo vidiet do tváre?..nejakým cuplíkom alebo cim?
Tak tento serial som skusil nedavno pozerat a priznam sa ze ma to nechytilo. Aj ked som len uplne prvu epizodu videl. Film som videl samozrejme tiez, ale davno. Neviem no, take lacne sa mi to zdalo na tu dobu.
-
Mek
Addict
Tiez som na tom vyrastal. S bratmi to bola po skole vzdy povinna jazda, ked to v telke poobede davali. Od 7. serie som uz ale pozeral na PC stiahnute diely z netu, lebo v tom case v ceskych TV boli diely len po koniec 6. serie. Aj som si odvykol na cesky dabing a to originalne znenie mi tam sedelo uplne najviac, a ked som potom videl po dlhsom case dabovany serial v telke, len som skonstatoval, ze sa to vobec nehodi 
SG-1 som mal najradsej, a potom Atlantis. Universe bola taka melodramaticka kvazi telenovela vo vesmire, same vztahy a ziadna akcia, proste vacsinu casu nuda. Myslim, ze aj dobre, ze to skoncilo.
SG-1 som mal najradsej, a potom Atlantis. Universe bola taka melodramaticka kvazi telenovela vo vesmire, same vztahy a ziadna akcia, proste vacsinu casu nuda. Myslim, ze aj dobre, ze to skoncilo.
-
harrison314
Hardcore addict
Ja som na Hviezdnej brane stravil vysoku skolu, je to pre mna kultovy serial. Ale Universe bol des, fakt ako telenovela, okrem toho kazda jedna cast o tom istom, dopozeral som to len s povinnosti.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
cele SG stalo na povodnych hercoch, ked odisiel Hammond (neviem ako sa ten herec volal) tak to bola riadna skoda, ked skoncil aj mcgiver, tak som to prestal pozerat, bez neho to bolo totalne suche a o nicom. tusim bola aj jedna seria, kde nebol Daniel, to bola tiez skoda. Atlantis som pozeral, ale nazaujalo ma to. Universe sa mi pacil, ale to skoncilo skor, nez sa to poriadne zacalo. Ale ten zbytok bol ppc. Asi naj low-cost sci-fi serial.