Ahojte,
potrebujem spojazdniť tlač zo vzdialenej plochy (win8). Ide o tlačiareň Xerox workcentre 3025. Tlačiareň je napojená v miestnej sieti klienta cez kábel. Ako "ju dostať" na server? Keď dám inštalovať ovládače na vzdialenej ploche, tak ju vzdialený počítač v sieti nevidí (pochopiteľne).
Tlač zo servera
Re: Tlač zo servera
Spusti si RDP klienta (mstsc), tam hned Show Options > Local resources > Printers
Skontroluj, ci to je zaskrtnute.
Skontroluj, ci to je zaskrtnute.
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Vďaka, tam bola tlačiareň zaškrtnutá. Povolil som mu aj Jednotky a Porty a teraz tú tlačiareň našlo. No nechce z nej tlačiť - na vzdialenej ploche vypíše, že Error printing on Xerox workcentre 3025.
Ovladace na vzdialenom serveri su nainstalovane? Nikdy som takyto problem neriesil, tak len hadam.
Prinajhorsom sa to potom da robit tak, ze si cez local resources pripojis disk, tam skopirujes disk a u seba vytlacis. Len to nebdue take pohodlne.
Prinajhorsom sa to potom da robit tak, ze si cez local resources pripojis disk, tam skopirujes disk a u seba vytlacis. Len to nebdue take pohodlne.
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim, mam windows server 2012 pri pripojeni RDP v nastaveniach mam zaskrtnute tlaciarne, no na servri ich vobec nevidim ako pripojene, viete mi nieco poradit ?
Dakujem.
//autoeditácia príspevku (09 Jún 2016, 10:22)
Nikto nic ? Ani cez google som si neporadil ...
Dakujem.
//autoeditácia príspevku (09 Jún 2016, 10:22)
Nikto nic ? Ani cez google som si neporadil ...