kreslo, stolicka DX Racer

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
host5
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

kreslo, stolicka DX Racer

Príspevok od používateľa host5 »

Zdravím,

má niekto skúsenosti s týmito kreslami k PC? Presedím dlhé hodiny za PC a chcel by som si kúpiť nejaké kvalitné kancelárske kreslo kvôli chrbtici. Natrafil som na DX Racer stoličky avšak ceny sa pohybujú od cca 240-400e podľa série. Trochu som googlil a našiel som nejaké videa na youtube, ktoré tieto kresla pochvaľovali.

Checkol som si, že pre mňa by bola dobra séria King čo je pre výšku do 200cm. Tieto stoja 344e.

Chcel by som sa teda poradiť, či to stojí za tie peniaze, prípadne nejaké alternatívy kde sa možnože neplatí za značku.

Ďakujem.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: kreslo, stolicka DX Racer

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Mam ju už 3-4 roky a nestojí to tie peniaze. Myslim že najdes niečo pohodlnejšie
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

tiez rozmyslam nad kupou, momentalne mam toto: http://kancelarske-kresla.heureka.sk/ka ... e/#section
ale uz sa mi zlomila jedna opierka na ruku... starsie noname stolicky co som mal tiez moc nevydrzali. tak neviem ci napr. tento dxracer http://kancelarske-kresla.heureka.sk/st ... h-fd01-nr/ je kvalitnejsi alebo ani nie, len platim za znacku ?
skjerp-deg
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa skjerp-deg »

možno trochu OT, ale čo tak standing desk?
host5
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

to jukel: prečo myslíš, že to za tie peniaze nestojí? Zle sa sedí, či kvalita materiálu je zla? V ako je stave po tych 4 rokoch?

to skjerp-deg: standing desk by bol jednou z možností ale keď si niekedy chcem len tak pozrieť film alebo proste nejaký relax tak to sa mi nechce pri tom stáť. V budúcnosti budem uvažovať aj o tejto možnosti ale momentálne som sa presťahoval a nemám na byte normálnu stoličku a tak už by som kúpil radšej niečo kvalitné.
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Tento rok mi popraskala celá koža, bedrový vankúš bol zdeformovany už po prvom roku, a myslim si žeza 300e čo som ju kupoval ja najdeš aj niečo pohodlnejšie
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Maxnomic skús.
host5
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Pozeral som tie Maxnomic a pravdepodobne sa to u nás ani nepredáva. Neviem ako by som to riešil pri prípadnej reklamácii. Ďalšia vec je, že by som si chcel tie modely najprv vyskúšať.

V piatok som bol v BA v kamennej predajni pozrieť na tie DXracer a môžem povedať, že je fakt dôležité si stoličku najprv vyskúšať. Podľa info z netu som myslel, že pre mňa bude ta správna séria King ale keď som vystriedal niekoľko stoličiek na predajni, tak som sa rozhodoval nakoniec medzi Racing a Iron sériou.

V tej Racing som taký úplne fixnutý keď sedím a Iron mi príde viac pohodlnejší. Tak pravdepodobne dnes objednám Iron, len ešte sa rozhodujem pre farbu. Takú farbu ako by som chcel nemajú, tak musím zvoliť nejakú inú.
Napísať odpoveď