Autoalarm
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Autoalarm
Co znamena ochrana interieru, ze su tam napriklad ultrazvukove senzory pri stredovom svetle nad hlavou, senzory pri celnom skle zaznamenavajuce pohyb cez bocne okna ci ako??? Nemoze byt ochrana interieru aj nieco ine, trebars nejaky poter palubnej dosky alebo nieco ineho??? To, ci ma alarm zistis jednoducho, nechaj zamknute auto a skus auto rozkyvat alebo nechaj stiahnute okno, zamkni a struc ruku dnu.
-
mihalswk
Medium Professional
Pri pasoch dolu v strednom paneli (medzi dverami ) je take tlačidlo s autom .. Neviem co to je .. Lebo jednému pánovi som predal auto a pýtal sa ci tam je alarm povedal som mu ze ano nebol som si moc istý aj ked tam blikalo červene svetlo ale to je len centrál ci ? A teraz pisal ze tam nieje alarm ze co s tym
-
vendo
Guru
octavia alebo iny koncern?
to tlacitko v ?B? stpliku je na vypnutie senzorov pohybu vnutri, takze ak mas senzory tak tam musel byt alarm, aspon zakladny
to tlacitko v ?B? stpliku je na vypnutie senzorov pohybu vnutri, takze ak mas senzory tak tam musel byt alarm, aspon zakladny
-
mihalswk
Medium Professional
Je to Seat leon 2001 vo výbave , hej je to tam a fungovalo to teda dalo sa to vypnúť a zapnúť
Ako bolo napisane, je to ochrana interieru. Da sa vypnut jednorazovo (pred zamknutim stlacit tlacidlo). Je to napr. pre pripad ze chces auto zamknut a nechat tam napr. psa na chvilu... Je to v kombinacii s alarmom. Ta blikajuca LED na dverach je tiez zvycajne v kombinacii s alarmom. Napr. ak mas pokazene ultrazvukove cidla (v strede pri lampe), tak blika po zamknuti inak ako upozornenie.
Nebyva to tlacitko kvoli vypnutiu alarmu, ze ked davas auto na odtahovku?
to tlacidlo, je na vypnutie pohybovych senzorov, ako bolo napisane vyssie. mozno je to pre odtahovku, ale aj kvoli tomu, ked si nechate v aute svojho milacika (myslim psa, extremisti aj dieta) a chcete zamknut, tak je jasne, ze to zviera sa pohne.. alebo zastanete pri tescu, nechate kusok pootvorene okna alebo siber, tiez je dobre vypnut strazenie interieru kvoli pohybu muchy atd, dalsia vec v zime, zamrznute okna, bufik v aute, nastavite si casovac na kurenie, bufik zacne kurit a niekedy tioe pohybove senzory zaznamenaju aj pohyb rozmrazovania okien (neviem ci presne to), tak aj vtedy vypinaju to strazenie.. ma to viac vyuziti...heker napísal:Nebyva to tlacitko kvoli vypnutiu alarmu, ze ked davas auto na odtahovku?
Pohybovy senzor muchu nezachyti a nezavisle kurenie pri rozmrazovani alarm nespusti. Ale s tym psom suhlasim teda.
zachyti aj muchuheker napísal:Pohybovy senzor muchu nezachyti a nezavisle kurenie pri rozmrazovani alarm nespusti. Ale s tym psom suhlasim teda.
Tie ultrazvukove senzory maju aj senzor naklonu (jeden modul), takze je to aj pre odtahovky. Pri naklone auta sa tiez spusti alarm.
Neverim tomu, ze ten senzor zachyti muchu. Este som sa nestretol s tym, aby to kvoli muche zacalo hukat. To by musel byt mozno vyzraty cmeliak alebo co.
-
guess.whoo
Redeemer
chyta to veru aj muchy. jednu noc sa mi dostala do auta a to vkuse hukalo. chodil som k nemu ako debil lebo som nevedel co sa deje. az na druhy den rano ked som sa na to chcel pozriet som si vsimol muchu domacu spiacu na pristrojovke