Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
mafrikan555
Novice
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
naucte sa radit!!!!!
http://www.aliexpress.com/item/Original ... f6ea58570d
neviem ci to je cinan ale splna vsetky moje poziadavky za este menej penazi!!! nie kazdy je zbohatlik s bohatym tatkom co ma na 300 eurove telefony!! tolko ani nie je mesacny prijem vacsiny ludi!!!
http://www.aliexpress.com/item/Original ... f6ea58570d
neviem ci to je cinan ale splna vsetky moje poziadavky za este menej penazi!!! nie kazdy je zbohatlik s bohatym tatkom co ma na 300 eurove telefony!! tolko ani nie je mesacny prijem vacsiny ludi!!!
Ak toto nie je číňan, tak už potom neviem. Mobil by som si z tade určite neobjednal.
//autoeditácia príspevku (22 Apr 2016, 21:02)
Kamarát má tiež nejaký (čínsky) pofidérny smartfón z pofidérnej stránky. Má podobné parametre ako ten čo si sem postol. Z ničoho nič mu prestala reagovať časť obrazovky a spodné tlačidlá. Niekedy sa mu bezdôvodne vypína. Reklamovať ho nemá význam. Podľa mňa sú to zbytočne vyhodené peniaze.
//autoeditácia príspevku (22 Apr 2016, 21:02)
Kamarát má tiež nejaký (čínsky) pofidérny smartfón z pofidérnej stránky. Má podobné parametre ako ten čo si sem postol. Z ničoho nič mu prestala reagovať časť obrazovky a spodné tlačidlá. Niekedy sa mu bezdôvodne vypína. Reklamovať ho nemá význam. Podľa mňa sú to zbytočne vyhodené peniaze.
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Tak toto vobec nebude cinan,ze? Je to z prepacenim obycajnamafrikan555 napísal:naucte sa radit!!!!!
neviem ci to je cinan ale splna vsetky moje poziadavky za este menej penazi!!! nie kazdy je zbohatlik s bohatym tatkom co ma na 300 eurove telefony!!
Ale ak splna vsetky Tvoje poziadavky,precoze si ho nekupis?
Ohladom prijmu-Tatkovia uz skoncili,su vycicaní,,,teraz su v kurze bohate mamicky
Len tak mimochodom, napísal si tam množstvo požiadaviek, pritom tento nespĺňa ani polovicu 
-
mafrikan555
Novice
ok nema to vyznam cau
ale ty napises ze nechces cinana a potom sem das odkaz na najvacsi cinsky internetovy obchod asi... a este sa budes hrat na urazeneho 
Zbytočne odpisujete takémuto trollovi
Oplati sa podla vas kupit Iphone 6, 16GB zlaty za 350 eur s cielom predat ho za viac ? Je este rok v zaruke. Vidim, ze na bazosi je tych iPhonov 16GB pozehnane, ale vacsinou su za viac.
Ahojte zhanam nový telefon ! Prechádzam z nokie lumie 520 na ktrou už fakt nemám nervy! Uvažujem nad : nexus 5x 32 gb alebo
http://mobilne-telefony.heureka.sk/moto ... o-x-style/
prípadne viete ešte niečo poradit ? Dakujem
http://mobilne-telefony.heureka.sk/moto ... o-x-style/
prípadne viete ešte niečo poradit ? Dakujem
Tak radšej LG V10, parametrovo sú a tom rovnako, ibaže LG má 4GB rakmy. To že má foťák 21 Mpix neznamená že fotky budú špičkové, nakoľko nemá optickú stabilizáciu. Myslím že plné rozlíšenie je vo formáte 4:3, tipujem že budeš používať výhodnejší pomer 16:9, to je nejakých 15-16 Mpix. Alebo Note 5 
//autoeditácia príspevku (09 Máj 2016, 17:30)
do toho nexusu by som určite nešiel
//autoeditácia príspevku (09 Máj 2016, 17:30)
do toho nexusu by som určite nešiel
Preco nexus nie? Na LG V10 sa uzivatelia v nazoroch dost rozchadzaju; ale to je asi vo vsetkom. U nexusu mam aspon podporu updatov do buducna ...
//autoeditácia príspevku (09 Máj 2016, 21:16)
Chcem vic menej cisty android a odladenost systemu. Odladena mozno V10 je ale kolko dostane aktualizacii? Naviac co ponuka take extra okrem ostatnim znackam okrem 4 gb ram?
//autoeditácia príspevku (09 Máj 2016, 21:16)
Chcem vic menej cisty android a odladenost systemu. Odladena mozno V10 je ale kolko dostane aktualizacii? Naviac co ponuka take extra okrem ostatnim znackam okrem 4 gb ram?
Nexus 5x je fajn mobil, ale jeho cena je na našom trhu šialená... ak ho vieš získať za dobrú cenu, nebál by som sa ho.
Ak chceš čistý android, porozmýšľaj nad OnePlus 2, OnePlus X alebo počkaj mesiac na OnePlus 3..
Ak chceš čistý android, porozmýšľaj nad OnePlus 2, OnePlus X alebo počkaj mesiac na OnePlus 3..
Ono zo zahranicia telefon nechcem! Nexus som chcel kupit u nas za cenu ktoru ide aj ked viem ze je to trochu vela! Najradsej to vezmem z nejakeho overeneho svk shopu! Pripadne mas este nejake odporucania? Dakujem
Overené obchody ho predávajú za cenu okolo 450€.. ak si ochotný dať toľko za 2GB/32GB a čistý android, choď do neho.. ale podľa mňa je to o 100€ predražené.
Kde si prišiel na cenu 450€? 
//autoeditácia príspevku (10 Máj 2016, 14:37)
btw, pri tej cene by som išiel do V10
//autoeditácia príspevku (10 Máj 2016, 14:37)
btw, pri tej cene by som išiel do V10
Áno, sú od 330€, ale keď nechce nakupovať v zahraničí, pochybujem, že bude kupovať tieto neoficiálne distribúcie.. 
To isté V10, ceny od 450€, avšak seriózne SK distribúcie sú opäť o takmer 100€ drahšie..
//autoeditácia príspevku (11 Máj 2016, 6:25)
Potrebujem telefón pre staršieho pána za cenu okolo 250€. Vybral som mu OnePlus X, páči sa mu dizajn a je ochotný ho kúpiť zo zahraničia. Má niekto typ na nejaké alternatívy na našom trhu? Telefón bude určený primárne na telefonovanie, email a Sportstracker.....
To isté V10, ceny od 450€, avšak seriózne SK distribúcie sú opäť o takmer 100€ drahšie..
//autoeditácia príspevku (11 Máj 2016, 6:25)
Potrebujem telefón pre staršieho pána za cenu okolo 250€. Vybral som mu OnePlus X, páči sa mu dizajn a je ochotný ho kúpiť zo zahraničia. Má niekto typ na nejaké alternatívy na našom trhu? Telefón bude určený primárne na telefonovanie, email a Sportstracker.....
caute,
potrebujem telefon tak maximalne do 300 eur, je jedno ci novy alebo jazdeny, dolezite je aby bol zohnatelny rychlo (takze ziadne objednavanie z ciny, aj ked s tym normalne nemam ziadny problem).
android, uhlopriecka idealne okolo 5,5 palca, tych 5,2 je uplne minimum. aspon 32gb miesta, v horsom pripade 16gb + slot na sd kartu. preferujem co najbezproblemovejsi chod, takze 3gb ram a nejaku nie moc zasr*tu nadstavbu. 2 simkarty su vyhoda, ale netreba.
aktualne favorit je asi Redmi Note 3 Pro. za 300 eur ho mozem mat zo slovenskeho obchodu so zarukou, ma vlastne vsetko co chcem akurat sa mi moc nepaci.
dalej rozmyslam nad Galaxy Note 4, uz dlho nad nim rozmyslam, velmi sa mi paci ten stylus, ale bojim dost tej samsung nadstavby, nepocut na nu vela chvaly. rozmyslal som aj nad nahratim custom firmwaru, ale potom vraj pridem o funkcionalitu toho stylusu... paci sa mi je ze kompaktny (velkostou podobny redmi akurat vacsi displej).
v tej cene sa da este zohnat LG G4, tiez fajn kompaktny telefon (proste sa mi paci ked vedia do co najmensieho telefonu dat co najvacsi displej), akurat ze som mal G2 a po roku som bol tak nasraty z toho ako bol stale pomalsi a pomalsi ze som radsej odisiel od androidu uplne...
mate niekto este nejake ine navrhy? idealne konkretne ponuky
potrebujem telefon tak maximalne do 300 eur, je jedno ci novy alebo jazdeny, dolezite je aby bol zohnatelny rychlo (takze ziadne objednavanie z ciny, aj ked s tym normalne nemam ziadny problem).
android, uhlopriecka idealne okolo 5,5 palca, tych 5,2 je uplne minimum. aspon 32gb miesta, v horsom pripade 16gb + slot na sd kartu. preferujem co najbezproblemovejsi chod, takze 3gb ram a nejaku nie moc zasr*tu nadstavbu. 2 simkarty su vyhoda, ale netreba.
aktualne favorit je asi Redmi Note 3 Pro. za 300 eur ho mozem mat zo slovenskeho obchodu so zarukou, ma vlastne vsetko co chcem akurat sa mi moc nepaci.
dalej rozmyslam nad Galaxy Note 4, uz dlho nad nim rozmyslam, velmi sa mi paci ten stylus, ale bojim dost tej samsung nadstavby, nepocut na nu vela chvaly. rozmyslal som aj nad nahratim custom firmwaru, ale potom vraj pridem o funkcionalitu toho stylusu... paci sa mi je ze kompaktny (velkostou podobny redmi akurat vacsi displej).
v tej cene sa da este zohnat LG G4, tiez fajn kompaktny telefon (proste sa mi paci ked vedia do co najmensieho telefonu dat co najvacsi displej), akurat ze som mal G2 a po roku som bol tak nasraty z toho ako bol stale pomalsi a pomalsi ze som radsej odisiel od androidu uplne...
mate niekto este nejake ine navrhy? idealne konkretne ponuky
Sám mám Note 4 a maximálna spokojnosť. Super displej, foťák, stylus tiež a teraz má vyjsť naň android 6 ktorý by mal vylepšiť využite stylusu. Nepozorujem žiadne problémy s nadstavbou, všetko pekne plynulé, žiadne zaváhania. Mám ho už zo pol roka a iba raz sa mi sekol a musel som ho reštartovať (nie hard reset), inak v pohode. Takže za mňa Note 
no nakoniec som si povedal ze najprv vyskusam to xiaomi, mam 2 tyzdne na vratenie, ak nebudem spokojny mozem stale kupit nieco ine.
prvy den, uplna spokojnost, nie je az taky hruby ako na obrazkoch vyzeral, aj ked teda stale to nie je ziadny krasavec. system v pohode, rychly ako raketa,uvidime o rok
ale neviem ci nebudem musiet reklamovat, vcera som dal telefon do nabijacky (bol skoro vybity) a dnes rano pozeram ze 38%... tak som ho dal inej nabijacky, najprv sa tvaril ze vsetko ok, po asi 5 minutach zrazu zacal zbesilo pipat ako by sa stale pripajal a odpajal.
ale teraz v robote ho mam zase inym kablom pripojeny priamo k desktopu a nabija sa v pohode, nijak zavratne rychlo, ale asi po hodine je uz na 70%.
otazka teraz je ci je chyba v telefone a mam ho reklamovat (predsalen, nenabil sa za noc s dodavanym kablom), alebo proste treba kvalitnejsie nabijacky a to co k tomu pribalili je sunt.
prvy den, uplna spokojnost, nie je az taky hruby ako na obrazkoch vyzeral, aj ked teda stale to nie je ziadny krasavec. system v pohode, rychly ako raketa,uvidime o rok
ale neviem ci nebudem musiet reklamovat, vcera som dal telefon do nabijacky (bol skoro vybity) a dnes rano pozeram ze 38%... tak som ho dal inej nabijacky, najprv sa tvaril ze vsetko ok, po asi 5 minutach zrazu zacal zbesilo pipat ako by sa stale pripajal a odpajal.
ale teraz v robote ho mam zase inym kablom pripojeny priamo k desktopu a nabija sa v pohode, nijak zavratne rychlo, ale asi po hodine je uz na 70%.
otazka teraz je ci je chyba v telefone a mam ho reklamovat (predsalen, nenabil sa za noc s dodavanym kablom), alebo proste treba kvalitnejsie nabijacky a to co k tomu pribalili je sunt.
Dá sa zohnať svižný 10" tablet za 100-150€? Môže byť aj bazár, alebo niečo z Číny. Používany len na net, videa a žeby na ňom šlo Heartstone. Sim slot by bol plus, aj keď viem ze tablety s týmto slotom sú drahšie. Prioritu dávam viac tomu aby bol tablet rýchli a nemrzol pred sim slotom.