Neda sa zblaznit 2x? Aj to je mozne na Slovensku.

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

gwixt napísal:to pravidlo sa tu nebere az tak vazne :wink:
tak potom nechapem preco Les sedi vo vazeni prave za tuto temu ;)
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

t0m4s3 napísal:tak potom nechapem preco Les sedi vo vazeni prave za tuto temu ;)
heh zase (ale potom nechapem preco niektori nesedia vo vazeni za temu Skinheads...hmmm :?: )
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Neda sa zblaznit 2x? Aj to je mozne na Slovensku.

Príspevok od používateľa ViRuS »

Les napísal:bla, bla, bla, ste bolsevici, nenavidim slovensko, keci, keci, keci...
aj by som sa vyjadril, ale...

Kód: Vybrať všetko

http://games.tiscali.cz/temp3/primitivove.pdf
prajem ti prijemny pobyt v blazinci
praci cest
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Tento bol dobry :smt023
herrtod
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa herrtod »

:D zlepsila sa mi nalada po dosratom dni :D
jo jo Amerika je ráj a Les je novy spasitel :D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Ja neviem ale myslim ze Les ma rad USA ale z tamadial ho asi tiez vyhodili pre jeho nazory tak sa vratil naspat na Slovensko a teraz dodzubuje nas :lol: :lol: :lol: .

Les inak ak si vedel ze ho na Slovensku ten krem budes potrebovat tak co si si ho v USA nekupil a nezobral so sebou?Si naivnejsi nez ktorykolvek american alebo Slovak :!: .
panter2005
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa panter2005 »

je to diskutabilne... ale LES "NIKDY NEHRYZ RUKU Z KTOREJ PRAVE JES CHLIEB!!!"
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Hm... teraz ma tak napadlo k tomu kremu... kur*a co je amerika za krajina, sku*vena posrata krajina, ze clovek si tam chce spravit bryndzove halusky a ani za boha tam bryndzu nezozenie!!! Mozem je*at taky system ameriky!!! Vsak, Les...

BASA 24Hodin Pravidlo 6 Spoty
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Sheep > to ma nenapadlo, mozno tam je pes zakopany. Lesa vyhostili z krajiny a kedze nemal kam ist tak prisiel na to nenavidene bolsevicke Slovensko. Lesovi trikrat hura!
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

ozaj k tomu kremu..... to akoze dokazu okopirovat len vynaliezavi bolsevici tu u nas??? velky imperialisticky vedatori zapadu na to nemaju??? hmmmm

a btw u nas tiez take existuje ... pouzivaju to zeny na nohy a je to krem Veet :wink:
jojo
Expert
Expert

Re: Neda sa zblaznit 2x? Aj to je mozne na Slovensku.

Príspevok od používateľa jojo »

Les napísal:...425 dolarov velmi sa oplatil, lebo funguje presne tak ako je opisane na obale. Funguje to tak, ze zo specialnou kefkou si tento krem nanesete na svoj ksich, nechate to tam desat minut posobit a 5 az 7 dni sa nemusite holit. ... No ale, kedze som tu na Slovensku, takyto krem si nemozem zadovazit...
Boze, to je ale prosťáčik! Akezeto uzasnosti v tej ämerike nevymyslaju. Natru, nechaju posobit, a par dni su bez chlpov...
Takze, mily Les, dany krem si mozes kupit za 75,50.- Sk v kazdej drogerii. Vola sa Opilca a funguje PRESNE tak, ako si opisal. Myslim, ze na tvoj xischt sa bude hodit priam idealne. :lol: :lol:
Les napísal:Dozvedel som sa z vedecko-vyskumneho magazinu, ze takyto krem pouzivaju herci a vyssie postaveny ludia, ktori sa jednoducho pre nejaku pricinu nechcu holit.
Nuz, u nas ho pouziva moja zena. Tiez sa "jednoducho pre nejaku pricinu nechce holit"... :smt082 :smt044

Kód: Vybrať všetko

http://www.inforama.sk/pages/dsort_zoz5.htm
S@ndman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa S@ndman »

Les:Podla mna by si sa mal od*ebat,takych kok*ov ako ty by viac asi nasa maticka zem nezniesla.Prosto si presny Amik - Vymlety totalne nablato.Skus sa aspon kus nad sebou zamysliet.Alebo si iba obycajny hulic ktory ma v hlave nasrate!

BASA 24HOdin Spoty
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Tak toto bol zasah.....Som sa pobavil.....To ako keby bola amerika v inej dimenzii ako tento svet alebo co.....on nas tu zachranuje tak by sme mu mohli aj pomnik spravit...

A to ze si colveka odsudil na zaklade toho co robil v komunizme no neprotirecis si trochu? Dakedy si tvrdil ze nehodnotis cloveka podla toho kym bol kto je a ako vyzera....A zrazu toto......kyselina sirova by na tu ruku isto pomohla. To akoze Les keby toto davali v TV tak by nad tebou plakalo cele Slovensko...alebo by sa smialo? Ale ved z hlupych ludi sa smiat nema, ale to my bolsevici a stbaci nevieme.
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

ako les, toto si uz fakt prehnal... priserne expresivne a extremne pohlady na svet, zvelicene tvojim uz fakt to musim povedat, zakrpatenym americkym mozockom...

skuste si odpustit tie poznamky... urazky su na fore zakazane.. co plati pre lesa plati aj pre vas !! Spoty
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

hojko napísal:Les, ako sa ty mozes nazvat "ja normalny clovek, slusny a inteligetny American" ktory robil velku potrebu do odpadkoveho kosa??? Ved to nerobia ani tie zvierata na Anatarktide co si pisal!!!

LoL, ze labutie kosti pri ohnisku, loool.
Vieš asi Les-a prestalo baviť slovensko... No veď prečo nie... Má úplnú pravduu a nikto mu to nevezme. Zobeerte si len príklad, keď polka Slovenských politykov sú komunisti, úplný červený sr*či, ktorý kěď prišla revolúcia nazvali sa že demokrati. Ľudia na slovensku si ešte stále dávaju bustu Lenina do obývačky. A s tým správaním čašníkov a taxikárov a všetkým ostatným mal Les pravdu. Povedia si áááá veď to je nemec alebo francúz - ten má peňazí určite ho to nezabije. Ak mám pravdu povedať hanbím sa za slovákov. Nie za všetkých ale za dosť veľa ľudí. Napr. slovenská pospolitosť..........Les drž sa.

P.S.:Hojko skús vymyslieť niečo s takým dobrým príkladom alebo Tomas ci ako sa volas...

P.S.2: Som zvedavý akú dostanem basu...
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

nevermind napísal:Tak a preco nie? ty sa nepoznas? Pytas sa inych na TVOJ nazor alebo co?
Toto co je za prispevok??? Nahanas? Nahanas?
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

atrey napísal:Vieš asi Les-a prestalo baviť slovensko... No veď prečo nie... Má úplnú pravduu a nikto mu to nevezme. Zobeerte si len príklad, keď polka Slovenských politykov sú komunisti, úplný červený sr*či, ktorý kěď prišla revolúcia nazvali sa že demokrati. Ľudia na slovensku si ešte stále dávaju bustu Lenina do obývačky. A s tým správaním čašníkov a taxikárov a všetkým ostatným mal Les pravdu. Povedia si áááá veď to je nemec alebo francúz - ten má peňazí určite ho to nezabije. Ak mám pravdu povedať hanbím sa za slovákov. Nie za všetkých ale za dosť veľa ľudí. Napr. slovenská pospolitosť..........Les drž sa.

P.S.:Hojko skús vymyslieť niečo s takým dobrým príkladom alebo Tomas ci ako sa volas...

P.S.2: Som zvedavý akú dostanem basu...
Dakujem. Som rad, ze tu viacej normalnych ludi zacina prispievat, ze to uz nieje take jednostranne, ake to byvalo. Niektori ludia tu brania svoju krajinu a nevidia alebo si nepripustia chyby, ktore su v nej. Ja predsa tiez som nikdy nikde nepisal, ze Amerika je bez chyb... Rovnaku zdravu kritiku chcem pocut tiez o Slovensku a o inych krajinach. Hned ma nemusia "hejslovaci" a ludia, ktori nenavidia Ameriku napadat, ze kydam na Slovensko. Je to tak a ja (my) to vidim(e).
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Uff chlape s tebou skoda reci. Niekto napise kritiku na Ameriku a samozrejme vsetky nim predlozene fakty su vymyslene a pisal ich zaujaty zdroj. Esteze ty si taky velmi objektivny a vsteko co hovoris je pravda. Ked si udres ty je to v poriadku, ak vsak udre niekto na oplatku do teba, tak je to hejslovak, bolsevik alebo nenormalny clovek.
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

t0m4s3 napísal:Uff chlape s tebou skoda reci. Niekto napise kritiku na Ameriku a samozrejme vsetky nim predlozene fakty su vymyslene a pisal ich zaujaty zdroj. Esteze ty si taky velmi objektivny a vsteko co hovoris je pravda. Ked si udres ty je to v poriadku, ak vsak udre niekto na oplatku do teba, tak je to hejslovak, bolsevik alebo nenormalny clovek.
Cista pravda a pomedzi to nam omiela dookola ze si mame pozret zvezky STB.
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Rubiki napísal:Cista pravda a pomedzi to nam omiela dookola ze si mame pozret zvezky STB.
Presne tak. Prelustruj si osoby v tvojom okoli a mozno prekvapeny...
Napísať odpoveď