Chcel by som kúpiť nejaký set 5.1 resp 5.0 na začiatok a nejaký receiver k tomu. Primárne využitie bude na filmy a seriály.
Viem že za takúto sumu to nebude nijaký audiofilský zážitok ale som len priemerný user. Chcem mať priestorové ozvučenie, niečo s čím by som využil DTS/DTS HDMA. Bude to prepojené s PC.
Osobne rozmýšľam nad Jamo s 626 HCS ale veľa ľudí na nich nadáva. Potom som pozeral po Magnat Monitor Supreme set 1002
Čo sa týka receiveru tak tam vobec neviem ktorou cestou sa uberať.
Set reproduktorov + reciever ako domáce kino do cca 700 eur
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Set reproduktorov + reciever ako domáce kino do cca 700
Co sa AVR tyka, tak uz ti aj tak na vyber velmi neostava. Ber ktorykolvek na ktory ti ostanu peniaze. Tam nejake rozdiely velmi niesu.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja mam jamo s626 hcs a som max spokojny. Aj ja som cital zle recenzie ale to bolo vzdy od dakych audiofilov. Ja som tak isto nenarocny user a na filmy a kludne aj hudbu odporucam. Mam k tomu Pioneer vsx-923.
Zatiaľ som našiel niečo takéto Denon AVR X1200
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mysl ze zla volba to nebude. Ja som na reciever nemal velke poziadavky no ten moj bol ohodnoteny ako reciever roka tak som ho kupil
a vo viedni o 150€ lacnejsie ako tu
Tiez mam ten Jamo 626 set, len 5.0 bez subu, napojene na Yamahu rx-a850 a celkom to ujde, ak si dovtedy nemal nic lepsie, urcite to bude skok
ja som ich sice kupil len narychlo aby som mal co zapojit k receiveru ale celkom ma prekvapili po tych negativnych recenziach.. Sice ich casom planujem vymenit za nieco lepsie, nech viac využijem potencional toho receiveru(aj ked som kupoval tieto bol som v par hifi studiach v BA vypocut nejake ine bedne, ale uz som bol z toho zmagoreny a vsetko mi znelo rovnako, takze som zobral nieco za co najmenej € aby som potom nelutoval peniaze, ked si konecne vyberiem niečo co ma fakt posadi na zadok)
Cize na zaciatok s takymto rozpoctom ak chces priestorovy zvuk, urcite to moze byt
Cize na zaciatok s takymto rozpoctom ak chces priestorovy zvuk, urcite to moze byt