P/V Športtester Fitbit Surge, LACNO!
P/V Športtester Fitbit Surge, LACNO!
Zdravím, predávam alebo vymením za niečo iné. plne funkčný športtester Fitbit Surge , jedná sa o nový kus, predávam to kvôli nevyužitiu a pokazil sa mi nabíjací kábel, čiže bude ho treba dokúpiť. Myslím, že cena za ktorú tento športtester predávam, je fakt zaujímavá.
Napájací kábel sa dá za zohnať za 3 € napr tu.
Cena: 70 €
(na alze stojí aktuálne 238,72 €, https://www.alza.sk/fitbit-surge-large- ... 272106.htm )
Napájací kábel sa dá za zohnať za 3 € napr tu.
Cena: 70 €
(na alze stojí aktuálne 238,72 €, https://www.alza.sk/fitbit-surge-large- ... 272106.htm )
-
arnysimilar
Light Expert
Re: P/V Športtester Fitbit Surge, LACNO!
Máš k tomu papiere, keď je to nove?
Je to novy vyreklamovany kus, na starom sa mi rozbil displej. Mam k tomu len krabicu, v ktorej to prislo.
Takže prvý kus si reklamoval a poslal v originál krabici aj s papiermi a keď ti poslali tento druhý kus, tak ti prišiel bez papierov?
A s tým nabíjacím káblom sa čo konkrétne stalo? Nedá sa to opraviť?
Tento vyreklamovany prisiel len v krabici a v plastovom obale, bol tam len dodaci list k tomu. Neviem, zo dna na den mi to prestalo nabijat.pinco napísal:Takže prvý kus si reklamoval a poslal v originál krabici aj s papiermi a keď ti poslali tento druhý kus, tak ti prišiel bez papierov?
Tak choď kábel reklamovať. Však ti preplatia aj poštovné, ak je to oprávnená reklamácia. Či v čom je problém? Alebo daj aj kábel a v prípade kúpy ho pôjdem reklamovať sám.
Môžeš poslať prosím ťa ten dodací list? Alebo hocijaký doklad o kúpe?
Poslal som ti to v sprave, kabel doobjednam na vlastne naklady to neni problem, reklamovat to uz nebudem.pinco napísal:Tak choď kábel reklamovať. Však ti preplatia aj poštovné, ak je to oprávnená reklamácia. Či v čom je problém? Alebo daj aj kábel a v prípade kúpy ho pôjdem reklamovať sám.
Vďaka quartz, porozmýšľam o kúpe 
V pohopinco napísal:Vďaka quartz, porozmýšľam o kúpe