word dva krat to isté čislo strany
-
Daniel9911
Professional
word dva krat to isté čislo strany
Ahojte kamos robí diplomovú prácu a má problém s číslovaním strán a to že ma dva krát ôsmu stranu takto 7.8.8.9. ako by som to vedel spraviť ? mam office 2010 viete návod lebo čo som googlil tak som nič podobného nenašiel. Ďakujem za odpoveď.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: word dva krat to isté čislo strany
Skusal zmazat cislovanie a nahodit ho tam opat??? Mam pocit, ze pri Worde ma 80 percent ludi problem s cislovanim, najma v obdobi diplomoviek a bakalarok.
-
Daniel9911
Professional
skúšal som zmazať číslovanie strán a znovu pridať a to isté možno skúsim ešte zmazať číslovanie a dať uložiť prácu a znova otvoriť a pridať možno to pomôže. Inak si neviem rady čislovanie som mu spravil za pár minút len on tam este poupravoval veci a pridal dalšie strany a preto to asi ukazuje tak.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pripadne ak je automaticke cislovanie, tak ho zrusit a cislovanie spravit rucne po dopisani celej prace a hodit ho do paticky stranky.
-
Daniel9911
Professional
veru možno to tak bude, ale určite sa to dá aj automaticky len ma to nenapadne ani za svet, určite to bude banálnosť
je mozne, ze ma 2 sekcie a druha zacina cislovanie od cisla 8, zmen to na 9 a samo sa ti to cele posunie
-
Daniel9911
Professional
dik dal som zrušiť prepojenie medzi 7 a 8 stranou a dal so mznova číslovanie strán od 9 a už to všetko fičí este dobre že to netreba odovzdať v PDF ale treba to dať zaviazať.beardie napísal:je mozne, ze ma 2 sekcie a druha zacina cislovanie od cisla 8, zmen to na 9 a samo sa ti to cele posunie