Dobrý deň,
kúpil som si čiernobielu laserovú tlačiareň hp p1102.
Dám vytlačiť list , hoc aj prázdny a z tlačiarne mi vyjde papier s dvoma ryhami cez celý papier cca 7 cm od seba vzdialenych.
Ryhy sú po dĺžke papiera.
všetky oranžové plastové diely som po vybalení odstránil.
Nemá stím niekto skúsenosť . Už som vyskúšal 3 tlačiarne a robí to na každej.
Najprv som v jednom eshope 2xreklamoval, nakoniec kupil v ďalsom.
Poraďte, buď je ďalši kus vadný alebo ja neviem..
tlaciaren hp p1102 ryhy v papiery
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: tlaciaren hp p1102 ryhy v papiery
Nepamatam si ako HP robi tonner, ale myslim, ze tonner mava na spodnej casti ochrannu plastovu cast, ktoru treba dat dole. Bez toho by si ho nemal ani vopchat do tlaciarne. A este tam je dalsia ochrana - bud je to taka snurka, ktoru treba vytiahnut von cim sa uvolni piesok alebo tam moze byt strceny kusok papiera, ktory treba vytiahnut. Viem, ze je mojej starej laserovke HP tam bola snurka, na Xeroxe teraz mavam kusok papiera. Predpokladam, ze keby si si pozrel manual, tak je tam presne ako pri prvom spusteni treba "aktivovat" tonner.
Neverim tomu, ze tri tlaciarne su zle. Jedine, ak by bol problem v ovladacoch, ale to sa da vyriesit tak, ze das tlacit na inom pocitaci, pripadne das stlacit skusobnu stranu. Skusobna strana bude automaticky po spusteni alebo po dlhsom drzani tlacitka na tlaciarni.
Neverim tomu, ze tri tlaciarne su zle. Jedine, ak by bol problem v ovladacoch, ale to sa da vyriesit tak, ze das tlacit na inom pocitaci, pripadne das stlacit skusobnu stranu. Skusobna strana bude automaticky po spusteni alebo po dlhsom drzani tlacitka na tlaciarni.
Re: tlaciaren hp p1102 ryhy v papiery
Volal som s technikom v HP. vravel ze to je vlastnost tychto tlaciarni. Vraj treba trocha pribrusit nejake plastove kolieska a mozno to casom zmizne. Alebo skusit iny papier. Vraj ak mi to velmi vadi vadi mozem donest na vymenu, ale naco ked aj dalsia to moze robit... Z 10 rocnej minolty vychadzali pekne vyzehlene papiere .. Skusim inu znacku tlaciarne