kompi napísal:podnikol som este jednu vec napisal som jej rodicom domov uvidime ako sa to pohne potom zverejnim zo suhlasom admina fotky meno a adresu aby sa jej dalo vyhnut.
pasak moze mat u riti lebo ona chcela odist ajtak.
pasak ma zo mna nemale peniaze bol by hlupy keby ma dako atakoval
nehovoriac otom ze podla mna ona tam uz ani nepride preto ma posielala do kelu ide prec pali mosty.
uvidime co sa stane dnes este list neprisiel asi uz by sa ozvala posielal som ho po piatej cize az zajtra pride asi.
//autoeditácia príspevku (27 Apr 2016, 19:03)
popravde som zvedavy ci bude aj plakat v telefone
Kolko mas rokov??? Ja fakt nechapem, to si s nou nevies vybavit sam? To musis do toho tahat jej rodicov? Vies o tom, ze kazdy mame v zivote etapu, o ktorej nechceme, aby sa dozvedeli najblizsi? Vies o tom, ze jej znicis mozno cely zivot? Vies o tom, ze ked ona zahaji protiutok ty sa neubranis, nevies si ani teplaky obliect. Vies o tom, ze mozno ti uz ziadna ten tvoj parok neponatahuje a bol to v tvojom pripade len zisk byt s nou?
nedal by som ruku do ohna zato ze ani si nebude ista kto to pisal kedze ako som uviedol aj sama sa priznala ze takych co jej naivne posielali cash je viac.
to ze si neobleciem ani teplaky nieje pravda.
to ze pre koho bol ten vztah vyhodnejsi je podla mna tiez na diskusiu a zalezi to od uhla pohladu.
ze jej znicim zivot preboha ked robi takuto robotu a odhali svoju pravu identitu skor ci neskor to vide tak ci tak najavo. Kedze nesplaca pozemok tak ani si nemoze povedat zeby tymto ziskala dako vela. Pri jej spôsobe zivota ajtak vsetko co tam zarobi minie hned a nikdy sa z tej roboty nevymotá. Ona v zivote nepojde do prace kde zarobi 800-900e!!!
Ona ťa podviedla, ty si jej v dobrej viere dal peniaze. Ok to sa nerobí.
Na druhú stranu ty do vašich problémov ťaháš jej rodinu, staráš sa jej do života - do toho ako sa živí, je teba absolútne hovno. To že si poslal list jej rodine, si padol do úplnej žumpy, klesol si imho viac ako ona svojim podvodom.