Pauza vo vztahu po dlhej dobe? Alebo koniec?
Re: Pauza vo vztahu po dlhej dobe? Alebo koniec?
nechcem byt zly ale neni nahodou tehotna?
taketo vykivy nalad by to aj vysvetlilo
taketo vykivy nalad by to aj vysvetlilo
-
Maxpayne
Light Professional
keby je tehotna,myslis ze by si davala pauzu? iba ak by o tom teda nevedela 
-
javatar
Hardcore addict
No mas ju kde chces. Zatal si sa a ona to bez teba nedokaze vydrzat. Este urob troska dramy s tym, ze nech sa rozhodne ci ta chce alebo nie ale nech ta nedrzi nijako nikde v napati a uvidis aku bude sekat dobrotu.
môže byť za tým aj depresia. vtedy sa človek cíti stratený a má pocit, že všetko je zbytočné a nikam to nesmeruje. tie plačlivé nálady by tomu možno aj nasvedčovali.begbeee napísal:A je za tým iný chlap. Book it.
Vypytaj si cislo na dilera. Ked teraz robi toto, co bude robit za rok? Dva? Tri? Emocionalne labilna zenska je daleko horsia ako samota.
Neviem ci to su depky alebo co ale ona take placlive nalady raz za rok (doteraz to bolo cez skuskove vacsinou) mava. Sme dohodnuti na ten stvrtok teda tak uvidim co sa este stane.
//autoeditácia príspevku (18 Apr 2016, 21:54)
Teraz vecer este napise, ze nevie ci chce byt spolu vo stvrtok. Pritom to ona navrhla. Nemam slov na to dievca, zajtra alebo este dnes sa fest opijem

//autoeditácia príspevku (18 Apr 2016, 21:54)
Teraz vecer este napise, ze nevie ci chce byt spolu vo stvrtok. Pritom to ona navrhla. Nemam slov na to dievca, zajtra alebo este dnes sa fest opijem
Filipito kašli na ňu... Čo to má znamenať?! Úplne že zapáli v tebe také svetielko nádeje na chvíľku, že všetko by aj mohlo byť fajn zase a potom napíše hentakú kravinu, že nevie, či sa chce stretnúť, nevie, či sa chce rozprávať, nevie...
.
Ale ty vieš! Nenechaj robiť handru zo seba... keď ťa mieni takto citovo ničiť tak nech ide dop... Z vlastnej skúsenosti ti hovorím, že baba, ktorá ťa ľúbi, by ti niečo takéto v živote neurobila, v živote...
.
Ale ty vieš! Nenechaj robiť handru zo seba... keď ťa mieni takto citovo ničiť tak nech ide dop... Z vlastnej skúsenosti ti hovorím, že baba, ktorá ťa ľúbi, by ti niečo takéto v živote neurobila, v živote...
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Za svojich 32 rokov zivota som sa naucil, ze nic ako pauza vo vztahu neexistuje, ako ti to tu bolo povedane 1115324 krat. Vas vztah je na konci a zenska robi dramu zbytocne. Postav sa k tomu, ako chlap: Opi sa poriadne 1-2x. Vysukaj 1-2x baby, zabudni a move on. Nema to zmysel, aby si sa jedoval s niekym, kto to nema v hlave v poriadku.
-
qwerty-xyz
-
ROKI49
Medium Professional
Bud sa rozidete teraz, alebo s nou zabijes este nejaky ten rok. Vezmi si, ze v zivote okrem tvojho vtaka nevyskusala ziadny iny (resp. mozno daky, ale malo) a casom ju to bude zrat, ze si tieto veci v mladost neodbila a neskor sa zalubi do dakoho ineho (takmer istota ako aj to, ze to bude totalny pi*ko). Usetri si tie zabite roky. Chlap potrebuje po svojom boku vyrovnanu a stabilnu zenu (zase budme realisti, stale je to len zena), ktora si uz daco odtrtkala, vyskusala par vztahov a je s tebou lebo vie, ze ty si ta najlepsia volba a tak sa bude aj spravat.
ked som mal 21 tiez sa mi skoncil 3 rocny vztah a pre moj zivot to bola ta najlepsia vec, odvtedy som sa posunul v zivote niekam uplne inam, tam, kde by to s tymto vztahom mozne nebolo.
ked som mal 21 tiez sa mi skoncil 3 rocny vztah a pre moj zivot to bola ta najlepsia vec, odvtedy som sa posunul v zivote niekam uplne inam, tam, kde by to s tymto vztahom mozne nebolo.
Tak je to ako pisete. Vobec nevie co chce. Dnes doobedu same smsky ze bezomna je nic, ze to mame skusit atd (ja nekomunikujem uz jeden den...preco su tie zeny take blbe aach
Ak jej ustúpiš, tak tomu dávam max. rok a bude koniec. Ona je iba zvyknutá byť s niekým a teraz ma depku z rozchodu. Čo vlastne znamená pauza? Môžeš si robiť čo chceš, môžeš pretiahnuť tucet báb a potom sa vrátiť do vzťahu? Bolo by to normálne? Ako píšu ostatní, pauza neexistuje, existuje len spôsob ako všetko zaobaliť do pozlátky a podať ten koniec postupne v malých dávkach. No ak by nechcela zneužiť tvoju trpezlivosť dôveru a lásku, tak by toto nespravila. Možno je mladá na to, aby si to uvedomila, ale niektoré slová, pokiaľ nechceme naštrbiť vzťah a začať jeho koniec, padnúť nemôžu. Podľa mňa má depku zo stereotypu, možno vidí kamošky, ktoré si užívajú, možno ju len niekto pretiahol a už sa neozval a nevie sa z toho spamätať. Možno len potrebuje, aby si jej to pomohol ukončiť, pretože sama nie je dosť silná. Ak na vzťah treba dvoch, tak na rozchod minimálne dvoch...
Súhlas s kaykom.
Na to, aby som tomu druhému povedal, že sa s ním chcem rozísť/dať si pauzu, si tento krok treba poriadne premyslieť. Tieto slová sa už totiž vziať späť nedajú. Ja som už tiež niečo podobné zažil a keď mi toto baba povedala, tak som vedel, že je koniec a žiadna pauza to nie je. Aj keď sa potom chcela dávať zase dokopy, tak proste nejaká dôvera k nej v to, že sa niečo podobné nebude opakovať, klesla tamer na nulu a proste som sa už ani sám k nej vrátiť nechcel, aj keď ona si to po čase rozmyslela.
Na to, aby som tomu druhému povedal, že sa s ním chcem rozísť/dať si pauzu, si tento krok treba poriadne premyslieť. Tieto slová sa už totiž vziať späť nedajú. Ja som už tiež niečo podobné zažil a keď mi toto baba povedala, tak som vedel, že je koniec a žiadna pauza to nie je. Aj keď sa potom chcela dávať zase dokopy, tak proste nejaká dôvera k nej v to, že sa niečo podobné nebude opakovať, klesla tamer na nulu a proste som sa už ani sám k nej vrátiť nechcel, aj keď ona si to po čase rozmyslela.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ukonči to. Bude to pre teba ťažké, ale musíš sa s tým zmieriť. Každý asi prešiel niečim podobným. Ak tomu dáš ešte šancu skončí sa to a bude to bolieť ešte viac. Jedna rada na záver, keď to skončíte vždy niečo podnikni s priateľmi. Nebuď sám lebo ťa to bude privádzať do smútku. Drž sa 
Ja sa tu mozno zle vykreslujem. Ale jednoducho by som tomu sancu asi nedal. Stale by som mal v hlave to co spravila a ocakaval by som to uz vkuse. Ked sa nevie rozhodnut ani nic podobne tak kaslat nato. (Ale ked si viem predstavit co bude hovorit a robit ked za nou pridem...) Kamaratov mam skvelych, podrzali ma v takych casoch,co si len malokto predstavit. Velmi mi pomahaju. Prve dni to bol fakt masaker ale sundal som sa v sobotu, a aj v pondelok a neako to postupne prechadza. Aj vdaka vam ze ste mi pomohli hojkaci, ze som dostal neake rady. Dakujem vam vsetkym este raz
-
ROKI49
Medium Professional
Vidno, ze si rozumny chalanisko, klobuk dole.....drz sa a trochu si uzi s babami, nez sa vrhnes do ineho vztahu

-
bolek
Guru
Filipito, drzim palce. Hojkaci su skveli - mne tie komenty tiez pri mojom vzahovom probleme velmi pomohli. 5 rokov je dlha doba, takze lahe to nebude, ale bud ma v hlave ineho a nevie sa rozhodnut alebo jej vo vztahu nieco vadilo a nevedela to povedat alebo chce este vyskusat v zivote nieco ine, nove.... V kazdom pripade Ti drzim palce, ja som potrebovala po 1,5 rcnom vztahu dobre tri mesiace, kym som sa spamatala, ale ako pises, kamarati ta podrzia!!! Ak by sa nieco ten stvrtok dialo, ozvi sa, ako sa to vyvija.
-
Hotwire
Addict
Dpc Ado vybuch smiechu o 2hej rano na cely hotel...toto mi nerob.
-
Filip.Mayer
Zablokovaný
Čaute,
S priateľkou sme spolu 5 rokov, bývame spolu, ale ejha povedala mi že chce pauzu a potrebuje zistiť či ma milujem skutočne alebo len zo zvyku. Vraj to zistí jedine tak že budeme nejakú dobu od seba. Neviem čo si mám o tom myslieť.
S priateľkou sme spolu 5 rokov, bývame spolu, ale ejha povedala mi že chce pauzu a potrebuje zistiť či ma milujem skutočne alebo len zo zvyku. Vraj to zistí jedine tak že budeme nejakú dobu od seba. Neviem čo si mám o tom myslieť.
-
Fabo
Hardcore addict
chce si vyskusat ci iny cubiskop nebude ju lepsie tr*kat ako ty.
inymi slovami, pauza je pi*ov***. sami od seba dalej na dlhsie ako par dni ste uz urcite boli,a ked nie, tak sa to da aj inak zariadit ako pauzou. slovami klasika: čiže chcú jazdiť na kktoci na plné vemeno
inymi slovami, pauza je pi*ov***. sami od seba dalej na dlhsie ako par dni ste uz urcite boli,a ked nie, tak sa to da aj inak zariadit ako pauzou. slovami klasika: čiže chcú jazdiť na kktoci na plné vemeno