MS v hokeji 2016
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS v hokeji 2016
Zaujimave riesenie, najskor s nim nepocitali, potom ho chceli oslovit, dalsieho nechceli a ten uz isiel radsej na dovolenku. Vidiet, ze vedenie reprezentacie plne komunikuje s hracmi pocas poslednych mesiacov, to treba uznat 
-
guess.whoo
Redeemer
mi to pride ako groteska...tak jedina robota ktoru maju je sledovat ich a mat zmapovanu ich situaciu. Od Svehlu mi to pride ako amaterizmus najhrubsieho zrna..este nech zapoti niekde do telky, ze sa chysta oslovit Zaborskeho
Tatar odmietol reprezentaciu pre zranene rameno.
ale ten hate čo vznikol na Cígera po internete je smiešny. Kebyže sa nám podarí uspieť (veľmi nepravdepodobné ale možné, konkurencia bude slabšia, veľa hráčov sa šetrí na svetový pohár), tak už vidím ako všetci začnú Cigera ospevovať. Mne sa tiež nepáči čo robí ale nadávať mu, robiť obrázky a zosmiešňujúce články o cirkusantovi...
gorsche - suhlasim, aj som chcel spomenut na to nase posledne striebro, ktore nikto necakal ani vo sne.
Tiez sa mi nejak zvlast nepacia vyjadrenia, nech uz vypadneme do B-cka, predsa je teraz take prechodne obdobie, "stari" hraci stracaju motivaciu, mladych je este malo, ale aktivity su, snad to prinesie aj ovocie, casom...
S hokejom je to podobne ako s politikou, na nete a v krcmach samy "hejt", ale volit nepojdu - ked je v hokeji neuspech, tiez "hejtovanie", "ja som to hovoril", ale ked sa nieco podari, tak hned kazde druhe auto ma vlajky, oblepene spataky a oslavuju.
Ked uz sme pri medailach, nasli sa dvaja optimisti (ci recesisti) - rad by som vedel ktory to je pripad.
Tiez sa mi nejak zvlast nepacia vyjadrenia, nech uz vypadneme do B-cka, predsa je teraz take prechodne obdobie, "stari" hraci stracaju motivaciu, mladych je este malo, ale aktivity su, snad to prinesie aj ovocie, casom...
S hokejom je to podobne ako s politikou, na nete a v krcmach samy "hejt", ale volit nepojdu - ked je v hokeji neuspech, tiez "hejtovanie", "ja som to hovoril", ale ked sa nieco podari, tak hned kazde druhe auto ma vlajky, oblepene spataky a oslavuju.
Ked uz sme pri medailach, nasli sa dvaja optimisti (ci recesisti) - rad by som vedel ktory to je pripad.
-
jason007x
Light Professional
Vám to tu inak j**e s tým vypadnutím? Prečo by sme mali vypadnúť? Ide o to či sa nám podarí postúpiť do štvrťfinále alebo nie. Či na to máme alebo nemáme. Asi momentálne skôr nie, ale určite sa o to posnažia. Ale akože riešiť tu či máme na to zostať v A-kategórii, pričom vypadáva len úplne posledný 8. v skupine? Nechápem prečo by sme mali akože skončiť poslední ešte aj za maďarmi. To už sú nejaké psycho-negativistické komplexy absurdné. Myslím že 4.miesto v skupine by sa pri tom ak do toho dajú srdce a kúsku šťastia mohlo podariť, a ak aj nie a nevyšlo by to, tak 5-6.miesto v skupine obsadíme úplne bez problémov.
Cieľ slovenskej reprezentácie je určite postup do štvrťfinále. Otázne je či sa to podarí a uspejeme alebo nepodarí.
Nechápem ľudí, čo tu riešia nejaké boje o záchranu.
Dreamer: to máš absolútnu pravdu. Slováci sú fanúšikovia nie futbalu, nie hokeja, nie športu. Ale fanúšikovia ÚSPECHU.
Trošku offtopic, ale presne to vykresľuje mentalitu priemerného bežného Slováka: Keď sme hrali kvalifikáciu na MS 2010 vo futbale, môj vlastný kamarát ani nevedel, že sa hrá nejaká kvalifikácia, ani o čo ide, proste vôbec to nesledoval, ani nevedel o čo ide pomaly, ani že budú nejaké MS v 2010. Ale akonáhle vznikol okolo toho mediálny boom, a hrali sme ten posledný domáci zápas so Slovincami, v ktorom nám stačil bod na postup na MS, tak celý napichaný už kupoval dres, vlajočky, a zháňal lístky medzi prvými na ten zápas. Keď už zrazu úspech nejaký nastal, tak veľký fanúšik, dovtedy ako hovorím ani nevedel, že sa hraje nejaká kvalifikácia. A toto je úplne ukážkový príklad Slovákov, poznám ich takých mnohých, aj tých čo nepoznám osobne, tak presne vidieť podľa psychologického pozorovania ľudí na štadiónoch alebo v TV, že proste 90-95% ,,športových fanúšikov'' Slovenska presne zapadá do tejto kategórie FANÚŠIKOV ÚSPECHU.
A tiež to tu tak vidím v rámci MS v hokeji nadchádzajúcich. Každý teraz hejtuje, kritizuje, ale keby sa podaril nejaký úspech náhodou, tak zase všetci budú mať v oknách a na autách vlajky a zrazu veľkí fanúšici. Slovenská realita.
Cieľ slovenskej reprezentácie je určite postup do štvrťfinále. Otázne je či sa to podarí a uspejeme alebo nepodarí.
Nechápem ľudí, čo tu riešia nejaké boje o záchranu.
Dreamer: to máš absolútnu pravdu. Slováci sú fanúšikovia nie futbalu, nie hokeja, nie športu. Ale fanúšikovia ÚSPECHU.
Trošku offtopic, ale presne to vykresľuje mentalitu priemerného bežného Slováka: Keď sme hrali kvalifikáciu na MS 2010 vo futbale, môj vlastný kamarát ani nevedel, že sa hrá nejaká kvalifikácia, ani o čo ide, proste vôbec to nesledoval, ani nevedel o čo ide pomaly, ani že budú nejaké MS v 2010. Ale akonáhle vznikol okolo toho mediálny boom, a hrali sme ten posledný domáci zápas so Slovincami, v ktorom nám stačil bod na postup na MS, tak celý napichaný už kupoval dres, vlajočky, a zháňal lístky medzi prvými na ten zápas. Keď už zrazu úspech nejaký nastal, tak veľký fanúšik, dovtedy ako hovorím ani nevedel, že sa hraje nejaká kvalifikácia. A toto je úplne ukážkový príklad Slovákov, poznám ich takých mnohých, aj tých čo nepoznám osobne, tak presne vidieť podľa psychologického pozorovania ľudí na štadiónoch alebo v TV, že proste 90-95% ,,športových fanúšikov'' Slovenska presne zapadá do tejto kategórie FANÚŠIKOV ÚSPECHU.
A tiež to tu tak vidím v rámci MS v hokeji nadchádzajúcich. Každý teraz hejtuje, kritizuje, ale keby sa podaril nejaký úspech náhodou, tak zase všetci budú mať v oknách a na autách vlajky a zrazu veľkí fanúšici. Slovenská realita.
Ciger mal dnes ubohe vyjadrenia pre media, bolo to napriklad v sporte na Markize: "dnes su v mode magneticke rezonancie", "uz bol na ceste na dovolenku", "vraj sa daky lekar musi pozriet na vysledok magnetickej rezonancie" a ine dristy. V prvom rade by si mal tento trulo uvedomit, ze ako sa dostal ku trenerskej stolicke, aka bola situacia okolo zvazu, ako sa hraci k tomu stavali a tiez kluby. Ciger teraz ide svojimi vyjadreniami zosmiesnovat pracu lekarov, zlahcovat mozne zranenie Tatara alebo co? Hrivika nechcu, odide na dovolenku, zrazu im je dobry a tak v televizii radsej povie, ze uz bol na ceste niekde na dovolenku? Nech sa kreten radsej pozrie sa vlastne vyjadrenie k Hrivikovi a nech sa spoji s vyzratym Svehlom a zisti, ze ktory z tychto dvoch trulov nema prehlad o hracoch v zamorii a ze najskor sa komunikuje s hracom a jeho agentom, az potom sa davaju vyhlasenia o tom koho nechcu. Nech bol Peter Stastny aky bol, hoci aj priaznivec SDKU v politike, ako manager reprezentacie hocikedy povedal, ze volal s tym a tym hracom, tam je v kontakte s agentom, tam s rodicmi, tam bol osobne, za tym teraz ide, s hentym vola pozajtra. Stastny s hracmi aspon komunikoval a mal prehlad. Svehla asi len pije v Trencine v bare na stadione.
-
p4ra
Redeemer
jason007x, suhlasim s tebou na 100%.
-
mirak2
Hardcore addict
ja sa ti mily jason007x na oznacenie fanusik uspechu mozem zvysoka vysrat, predsa sa nebudem pozerat, nebodaj dokonca trepat na stadion, ked predvadzana hra je nepozeratelna a ani vysledky nie su dobre. ja na stadion nechodim fandit, ale pozerat na hokej. videl som nas druhy zapas proti Rusom a oci ma boleli.. a po zapase pocujem vyjadrenia, ze sme odohrali dobry zapas, lebo sme prehrali s favoritom po najazdoch. jediny, kto odohral dobry zapas bol brankar Konrad.
momentalne je podstatne to, ze co posledne dni predvadzaju Ciger so Svehlom je docista na zaplakanie http://www.takurcitee.sk/sk/042013/clan ... rivika.htm
a uplne vazne mam pocit, ze kebyze nemame Madarov v skupine, tak je realne aj vypadnutie.
momentalne je podstatne to, ze co posledne dni predvadzaju Ciger so Svehlom je docista na zaplakanie http://www.takurcitee.sk/sk/042013/clan ... rivika.htm
a uplne vazne mam pocit, ze kebyze nemame Madarov v skupine, tak je realne aj vypadnutie.
Prave ide pripravny zapas s Danskom, zatial vyhravame 1:0, prvu tretinu som ale nestihol, v druhej sme mali opat sancu a opat sa nepodarila strela do prazdnej branky, aj ked to asi zachranil obranca.
Inak neviem ci sa mi to len zda, ale v DVB-T je na Dvojke priserna kvalita, horsia ako obvykle.
//autoeditácia príspevku (28 Apr 2016, 19:01)
Tak do tretice gol do prazdnej vysiel, po dvoch presilovkach zatial 3:0.
Inak neviem ci sa mi to len zda, ale v DVB-T je na Dvojke priserna kvalita, horsia ako obvykle.
//autoeditácia príspevku (28 Apr 2016, 19:01)
Tak do tretice gol do prazdnej vysiel, po dvoch presilovkach zatial 3:0.
-
guess.whoo
Redeemer
ono na superov ako Dansko, Madarsko, France a pod. stale mame. nasa pozicia sa vsak zmenila voci vacsim muzstvam. tam uz nemame co stratit mozeme len prekvapit. na vypadnutie to nevidim najblizsie roky lebo pomaly zaciname cerpat z uspesnych vyberov do 20 rokov. len tie uspechy uz budu velmi zriedkave a tiez nebudeme udavat ton a kontury zapasu s vacsimi supermi ako pred 10 -15 rokmi, ale co neznasam je ked niekto pred MS vypisuje, ze budeme radi, ze sa zachranime a potom ak pride uspech (ako napr. druhe miesto pred par rokmi) tak budu ti ludia v blave na namesti vykrikovat mena hracov a tlieskat im ako besni
mirak - ak si pozries dnesny zapas hoci aj zo zostrihov tak by si tiez nesiel na stadion? prehraju sa 4 zapasy s velmi silnymi supermi na ktorych nemame a budes tu pisat ako sa na to neda pozerat..co si cakal, ze ich dame o 3 goly? tam neslo o vysledok a predvedena hra zavisela len od toho, k comu nas rusi a fini pustili
mirak - ak si pozries dnesny zapas hoci aj zo zostrihov tak by si tiez nesiel na stadion? prehraju sa 4 zapasy s velmi silnymi supermi na ktorych nemame a budes tu pisat ako sa na to neda pozerat..co si cakal, ze ich dame o 3 goly? tam neslo o vysledok a predvedena hra zavisela len od toho, k comu nas rusi a fini pustili
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
A je vyrovnane 
Presiloviek sme mali plno, aj 5-minutovu, ziadnu sme po tych dvoch nevyuzili a zrazu Dani znizili na 3:2, neviem, ale zda sa mi, ako by sme hrali nejak nedisciplinovane, nestalo sa to prvykrat, jedna tretina dobra, potom zla... Tak pokym to pisem uz je aj vyrovnane.
Stale je to priprava, ale taketo veci by sme si mali vediet postrazit, tak presilovky aj oslabovky sme si uz potrenovali dost, mozno si preskusame opat aj najazdy...
Stale je to priprava, ale taketo veci by sme si mali vediet postrazit, tak presilovky aj oslabovky sme si uz potrenovali dost, mozno si preskusame opat aj najazdy...
-
jason007x
Light Professional
Aj tak príprava je príprava, a MS sú MS. Je to úplne niečo iné a na MS budú tie zápasy úplné iné ako v príprave. Niekomu vyjde príprava na jednotku, a na MS vyhoria, niekto naopak v príprave nič nevyhrá, a na MS zažiari.
Najpravdepodobnejšie je asi 5.miesto v skupine. A celkovo by som umiestnenie v skupine podľa pravdepodobnosti zoradil asi takto:
5.miesto
4.miesto
6.miesto
3.miesto
7.miesto
2.miesto
a 1.miesto a 8.miesto, čiže to že vyhráme skupinu, je asi rovnaká pravdepodobnosť, ako že vypadneme.
Najpravdepodobnejšie je asi 5.miesto v skupine. A celkovo by som umiestnenie v skupine podľa pravdepodobnosti zoradil asi takto:
5.miesto
4.miesto
6.miesto
3.miesto
7.miesto
2.miesto
a 1.miesto a 8.miesto, čiže to že vyhráme skupinu, je asi rovnaká pravdepodobnosť, ako že vypadneme.
-
hojko
Site Admin
Ciger ide ako pila, kazdym dnom ma dobre vyhlasenia. Dnes to videl v kontrolovani zapasu: "Mali sme dobrý štart a takmer počas celého duelu sme kontrolovali hru. Robí nám problémy, že na chvíľu poľavíme a súpera dostaneme na koňa. Nesmieme vypnúť ani na moment. V päťminútovej presilovke sme úplne prestali hrať a tam sa to lámalo. Musíme to zlepšiť. Mali sme chvíľkový výpadok a to sa nesmie stávať. Súpera sme zbytočne naštartovali," povedal tréner Zdeno Cíger po skončení štvrtkového stretnutia.
http://sportky.zoznam.sk/c/146593/ciger ... lovali-hru
Aspon, ze na Markize to vidia tak, ze mame formu pred MS ako hrom!!!
http://www.cas.sk/clanok/393668/markiza ... nej-forme/#
http://sportky.zoznam.sk/c/146593/ciger ... lovali-hru
Aspon, ze na Markize to vidia tak, ze mame formu pred MS ako hrom!!!
http://www.cas.sk/clanok/393668/markiza ... nej-forme/#
Ocividne na Markize robia neznalí d*menti co absolutne nesleduju šport.
K zapasu s Danskom len tolko, ze slovenský hokejisti budu poriadne zdvíhat tlak fanušikom svojou hrou a ze budeme pri ich hre trpnut
K zapasu s Danskom len tolko, ze slovenský hokejisti budu poriadne zdvíhat tlak fanušikom svojou hrou a ze budeme pri ich hre trpnut
-
hojko
Site Admin
Tento rok je situácia špecifická v tom, že v petrohradskej skupine účinkujú obaja usporiadatelia budúcoročných MS v Paríži a Kolíne nad Rýnom, čo si vynútilo výnimočný zostupový kľúč. Ak by Francúzi alebo Nemci skončili na poslednom mieste v skupine, vypadol by siedmy tím tabuľky. Ak by obe mužstvá obsadili 7. a 8. priečku, z B-skupiny by nezostúpil nik. Do I. divízie by v tom prípade smeroval iba ôsmy tím z moskovskej skupiny a do elitnej kategórie by postúpilo iba jedno mužstvo.
http://sport.aktuality.sk/c/213986/ms-2 ... -do-becka/
http://sport.aktuality.sk/c/213986/ms-2 ... -do-becka/
Podla mna stačilo presunut bud Francuzsko alebo Nemecko do druhej skupiny po žrebovaní a nemuselo na toto vobec dôjsť.
Napr ze Francuzsko by sa vymenilo s Norskom a bolo by to ovela normálnejsie ako tento system co oni vytvorili...
Napr ze Francuzsko by sa vymenilo s Norskom a bolo by to ovela normálnejsie ako tento system co oni vytvorili...
Blastbit - asi to neslo, skupiny su dane...
Vlastne vypadnut by sme tak mohli teoreticky aj z 13. ci 14. miesta, co by bolo 7. miesto v B skupine, zaujimave ze Madari by nas lepsim vykonom nakoniec mohli vykopnut z A-kategorie, ak by Francuzi hrali zle, prehrali by napr. s Madarmi, ti by v par zapasoch este prekvapili, my by sme zavahali, stratili body po nejakych remizach, teda druha polovica skupiny by bola pomerne vyrovnana, nie je vobec tak nemozne to vypadnutie ako sa zdalo. Aj ked ja si myslim ze sa to nestane.
O chvilu sa zacne druhy zapas proti Dansku, ktory mozno nieco napovie....
//autoeditácia príspevku (30 Apr 2016, 17:06)
Dali sme 2 goly po necelych 2 odohranych minutach!
Vlastne vypadnut by sme tak mohli teoreticky aj z 13. ci 14. miesta, co by bolo 7. miesto v B skupine, zaujimave ze Madari by nas lepsim vykonom nakoniec mohli vykopnut z A-kategorie, ak by Francuzi hrali zle, prehrali by napr. s Madarmi, ti by v par zapasoch este prekvapili, my by sme zavahali, stratili body po nejakych remizach, teda druha polovica skupiny by bola pomerne vyrovnana, nie je vobec tak nemozne to vypadnutie ako sa zdalo. Aj ked ja si myslim ze sa to nestane.
O chvilu sa zacne druhy zapas proti Dansku, ktory mozno nieco napovie....
//autoeditácia príspevku (30 Apr 2016, 17:06)
Dali sme 2 goly po necelych 2 odohranych minutach!