Vypálenie jednotlivých pesničiek z viacerých CD
Vypálenie jednotlivých pesničiek z viacerých CD
Ahojte, potreboval by som poradiť mám asi 5 cdčiek z hudbou a na každom jednom CD sú 2 pesničky ktoré chcem dostať na jedno cdčko ... 5 cd = 10 pesničiek na samostatné 1 cd .... Keď tie pesničky len skopirujem do pc tak nehrajú lebo asi nemajú z čoho čítať dáta ... Ďakujem za odpoveď je to dosť súrne 
Re: Vypálenie jednotlivých pesničiek z viacerých CD
Nerozumiem, veď normálne presuň z CD do kompu pesničky ktoré chceš a je to. Alebo ich stiahni a napáľ nanovo.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pretoze pesnicky z hudobneho CDcka sa nekopiruju ako subory, treba to z toho grabbnut. Pouzi programy typu Exact Audio Copy, CDex alebo nieco podobne. Myslim, ze od Windows Vista to dokaze bezne aj Windows, pripadne to zvlada Nero. Preco si tie pesnicky nestiahnes vo forme mp3 niekde z netu, ved na uloz.to sa da najst kopa singlov a mozno su tam aj tie tvoje.
To sú také pesničky čo na nete nie sú 
Ide to cez tie programy čo ti hojko poslal?
-
typek61
Darca
kludne to zvladne aj windows media player
Môžete mi poslať návod na windows médiá player?
-
typek61
Darca
aky mas windows?
Ak by ti to nešlo, skús ich nahrať cez nejaký soft (audacity, bandicam)
Nepouzivam WMP, dokaze ulozit aj bez rekompresie?
Kazdopadne, velmi jednoduchy program s intuitivnym prostredim, Slovencinou, zadarmo, Ashampoo Burning Studio 6 FREE, navod ani netreba ale..
Napalit alebo ripovat hudbu > Ripovat audio CD > oznacis ktore skladby chces > Vystupny format zmenis na WAV (nekomprimovane) > Ripovat
Podobne aj dalsie CD a nasledne napalis vysledne WAV subory, v rovnakom programe...
Napalit alebo ripovat hudbu > Vytvorit audio CD > pretiahnes jednoducho WAV subory na okno programu, nasledne len dalej > napalit...
Inak dalsia alternativa je napr. AIMP, dokaze ripovat audio CD, aj do bezstratovych formatov.
Kazdopadne, velmi jednoduchy program s intuitivnym prostredim, Slovencinou, zadarmo, Ashampoo Burning Studio 6 FREE, navod ani netreba ale..
Napalit alebo ripovat hudbu > Ripovat audio CD > oznacis ktore skladby chces > Vystupny format zmenis na WAV (nekomprimovane) > Ripovat
Podobne aj dalsie CD a nasledne napalis vysledne WAV subory, v rovnakom programe...
Napalit alebo ripovat hudbu > Vytvorit audio CD > pretiahnes jednoducho WAV subory na okno programu, nasledne len dalej > napalit...
Inak dalsia alternativa je napr. AIMP, dokaze ripovat audio CD, aj do bezstratovych formatov.
Hosi mám win 10
-
typek61
Darca
skusim sa na to zajtra kuknut, nechce sa mi prepinat windows 10 teraz
//cize na win 7 mozem kopcit hudbu bez straty kvality cize wav
//cize na win 7 mozem kopcit hudbu bez straty kvality cize wav
Ved si stiahni ten bezplatny program, piesne stiahnes do PC aj napalis, bez straty kvality, jednoduchsie to uz nejde a este mas vyssie aj navod.