Politika

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu budete voliť?

1. Pirátska strana - Slovensko
0
Žiadne hlasovania
2. PRINCÍP
1
3%
3. Progresívne Slovensko
10
34%
4. Spoločne občania Slovenska
0
Žiadne hlasovania
5. OĽANO A PRIATELIA
0
Žiadne hlasovania
6. Komunistická strana Slovenska
0
Žiadne hlasovania
7. Maďarské fórum, Občianski demokrati Slovenska, Za regióny, Rómska koalícia, Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
8. Vlastenecký blok
0
Žiadne hlasovania
9. Modrí, Most-Híd
0
Žiadne hlasovania
10. Spravodlivosť
0
Žiadne hlasovania
11. Slovenské Hnutie Obrody
0
Žiadne hlasovania
12. Sloboda a Solidarita
11
38%
13. SME RODINA
0
Žiadne hlasovania
14. My Slovensko
0
Žiadne hlasovania
15. Slovenská národná strana
1
3%
16. Smer - Sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
17. HLAS - sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
18. SZÖVETSÉG - Magyarok. Nemzetiségek. Regiók. | ALIANCIA - Maďari. Národnosti. Regióny
1
3%
19. Srdce vlastenci a dôchodcovia - Slovenská národná jednota
0
Žiadne hlasovania
20. SDKÚ - DS - Slovenská demokratická a kresťanská únia - Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
21. Kotlebovci - Ľudová strana Naše Slovensko
0
Žiadne hlasovania
22. Demokrati
4
14%
23. Kresťanskodemokratické hnutie
0
Žiadne hlasovania
24. KARMA
1
3%
25. REPUBLIKA
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 29

butthead
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Politika

Príspevok od používateľa butthead »

ku vcerajsiemu dnu - odporucam vypocut kto ma cas 2,5 hodiny:

// karmista bol rychly, ani neubehlo 10 minut a uz to cele vypocul :)

//autoeditácia príspevku (22 Nov 2015, 16:43)
Konferencia UNAS k autodoprave v NRSR

ancikrista
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ancikrista »

hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

co vravite na situaciu ohladom EU a Britanie,
Mikesa moc nemusim, ale s tymto dost suhlasim http://www.aktuality.sk/clanok/314985/k ... nska-a-v4/
vsetko to najlepsie vystihuje jeden obratok :roll:
Prílohy
country-balls-different-vieuws.png
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Nech si idú, nič dobré odtiaľ ešte neprišlo.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

lenze po ustupkoch nikam neidu. chcu ostat - ak zaberie kampan pred refrendom za zotrvanie.

dolna cast obrazku je od veci. Briti vedia, ze katastrofalna nezamestnanost mladych nie je sposobena vychodoeuropanmi, ale ich neschopnou mladezou. lebo ak sa vacsina mladych sprava tak ako nasi Romovia (maximalne ukoncim povinnu dochadzku a v 16tke si dam urobit decko a budem brat davky, robit sa mi neoplati) tak by na tych poziciach kde su pristahovalci nema kto robit, lebo nikto nechce.
aj Briti radsej zamestnaju alebo riadia mladych cudzincov z Vychodu, lebo ich domaci rovestnici nemaju pracovnu disciplinu, stale sa dozaduju vyssieho platu, nechodia do prace v cas alebo nedaju vediet ked nepridu vobec...

problem su ale davky pre imigrantov: na deti, ktore ani v UK nie su, na spekulacie (bude sa tahat po brigadach a brat benefit pre tych, ktori nemoze robit viac ako 30 hodin), alebo na vychcanost (nevie po anglicky vobec nic, ale ma nezamestnanecky benefit, aj papiere ze hlada pracu. a jeho zena a starsie deti detto). a ked mas takto premyslajucich niekolko stotisic ak nie milion, tak ta stve, ze to platis z dani. ci je to na Slovensku alebo v UK.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

To ešte do referenda spravia islamisti nejaký útok a potom dostane Blair svoju nezávislosť. Toto divadlo sa nemusí ukončiť ako to chce. Jedinečná šanca pre teroristv rozbiť EU.
jackb
Redeemer
Redeemer

Cesar napísal:To ešte do referenda spravia islamisti nejaký útok a potom dostane Blair svoju nezávislosť. Toto divadlo sa nemusí ukončiť ako to chce. Jedinečná šanca pre teroristv rozbiť EU.
Blair? po tom nestekne ani pes. tento sa vola Cameron a vyzera uplne inak. ti islamisti nebudu mat ani z bla nic spolocne s EU, takze to nereferendum dopad mat nebude. lebo kedze UK a Irsko nikdy neboli v Schengene, tak musia kazdeho pri vstupe skontorolovat. ak to nema viza, ide svinskym krokom. takze islamisti tu nemaju nic do cinenia s migrantami na kontinente
hughito
Redeemer
Redeemer

Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Je to tak, ci zo strany Ruska alebo USA, propaganda je dnes na dennom poriadku z kazdej strany, co sa tyka vojen tak tam sa uplatnuje najviac, v dnesnej dobe je tazke vyselektovat pravdive informacie.
hughito
Redeemer
Redeemer

Neoliberalizmus v praxi, alebo ako funguje Trojka.

//autoeditácia príspevku (18 Mar 2016, 12:26)
ako sem mozes postnut taky odpad od primitivneho marxistickeho bahna ako je blaha ....
Úplne normálne, pretože je to pravda.

Blahove politické koketovanie so SMERom mi vadí a podľa mňa ho diskredituje - v istom zmysle. Ale snažím sa ho brať aj ako akademika a ten článok vychádza z jeho knihy Matrix kapitalizmu, ktorú som čítal a s ktorými závermi sa viem stotožniť. Konieckoncov, Blaha aj tak vychádza najmä s Chomskeho, ktorý nepodporuje SMER, takže to je ten primárny zdroj. A samozrejme aj iní zahraniční autori.

//autoeditácia príspevku (20 Mar 2016, 15:16)
Dobrý point Blahu až na to, že SMER takisto nesie veľký podiel viny a jeho politika voči neoliberálnemu modelu je v tomto kontexte slabučká.
Ešte aj v nedeľu musím zahraničným médiám odpovedať na otázky ohľadom fašistov na Slovensku... Všetci sú zdesení a ja už celé dni nerobím nič iné, len vysvetľujem európskym diplomatom, politikom či médiám rastúcu podporu pre neonacistov a obhajujem dobré meno Slovenska. Ako som vysvetľoval švajčiarskym novinám, hlasy pre neonacistov sú čiastočne výsledkom sociálnej situácie. Najmä v chudobnejších regiónoch žije veľa frustrovaných ľudí a nárast fašizmu bol vždy v dejinách spojený s ekonomickými a sociálnymi krízami. Po dvoch desaťročiach neoliberálneho diskurzu na Slovensku sú už ľudia unavení z ekonomického systému, v ktorom sú ponižovaní a vykorisťovaní. A to aj napriek pokusom sociálnej demokracie zmäkčovať neoliberálny režim, ktorý likviduje celý európsky sociálny model. Zarážajúce je skôr to, že takíto frustrovaní ľudia nevolia krajnú ľavicu, ale krajnú pravicu. To zrejme súvisí s tým, že Slovensko je skôr konzervatívna krajina s tradičnými stereotypmi, kde sa niektorí ľudia cítia ohúrení hyper-konzervativizmom fašistov. Určite pomáha aj to, že diskurz na Slovensku sa už vyše dvadsať rokov točí okolo zúrivého antikomunizmu a nenávisti voči ľavici. A tak tu máme super alternatívu - nacistov. Gratulujem. Úprimne - neverím, že niekedy dokážeme osloviť pre ľavicovú progresívnu politiku extrémnych konzervatívcov. Verím však, že to dokážeme v prípade tých, ktorí sú právom nahnevaní na kapitalizmus. A budem sa o to pokúšať. Ako som vysvetľoval Švajčiarom, na to, aby sa nám to podarilo a aby sme Európu denacifikovali, musíme bojovať proti neoliberalizmu v celej Európe a nie, nebude to ľahký boj. Vencerémos!
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Zarážajúce je skôr to, že takíto frustrovaní ľudia nevolia krajnú ľavicu, ale krajnú pravicu.
Časť bratislavskej kaviarne považuje aj NS zá ľavicovú ideológiu. Máte to komplikované. :P

Blahovi sa v tom neoliberalizme, ako aj iným komunistom, celkom dobre darí. Byť v strane ako SMER a mať neustále tieto drísty, to chce silnú dávku pokrytectva.
hughito
Redeemer
Redeemer

Dnes je v móde hovoriť o ruskej propagande a celkovom zle z východu. Netreba zabúdať ma západ a USA. Na príklade Kuby to je pekne vidieť. Pozrite si Tému dňa a časť o tom, kde hovoril Chmelár o návšteve Obamu na Kube.

http://www.ta3.com/clanok/1080518/kto-n ... ovaci.html
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Som zvedavý, že pri rozhodnutí za výstup z EU (Brexit) čo sa stane s tými čo tam teraz robia. Je ich určite strašne veľa a asi im to nebude jedno ako to dopadne.

Ja tiež mám x známych, čo tam dávno žijú a zrejme sa sem vrátiť veľmi nechystajú.
jackb
Redeemer
Redeemer

to je ten isty scenar, ako ked sa pred 2 rokmi hlasovalo o nezavislosti Skotska. odpovedou Ano sa zacne proces vystupovania, ktory potrva roky. s nami, ktori tu zijeme a studujeme sa toho vela asi nestane, kedze nasinci robia aj v Norsko aj vo Svajci a obe krajiny v EU nikdy neboli.

ak by nas vsetkych poslali domov, tak mozu "zrusit kram", lebo nebude nikto kto na miesta po nas pride. vychadza to zo smutneho faktu, ze nasinci aj ked maju doma komplet vysoku skolu tu robia podradne prace. ale robia ich kvalitnejsie ako domaci, ktori vzdelanie maju mozno len povinne, nic navyse.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Decko ako rukojemník propagačnej kampane šialenej matere "Ja som matka, kto je viac ?".
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Velmi dobre, ze ju tam nevpustili.

Decko v praci nema co hladat. Rozhodne neplati to co povedala, ze je to bezne nosit decko so sebou do sukromnej firmy.
Mozno do takej, ktoru si sama zalozi :roll:
Super by sa mi pracovalo, keby tu po kancli okolo mna pobehovali 4 haranti a mamicky by ich napominali kazdych 10 minut :roll:
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Myslím, že je len dobre, že to dieťa nevidelo tú morálnu pohromu, to by na ňom mohlo zanechat trvalé následky...

Ale teraz vážne, femistky, ktorým estrogén strieka z uší sa budú mať nad čím 2 roky pohoršovať ale inak v tom nevidím, žiadnu ohromnú kauzu hodnú článku. Pravidlá boli dané.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Lucia Nicholsonová
toto je medzinárodná blamáž Slovenska, o ktorú sa postaral parlament. A jasný signál, ako sú na Slovensku v 21. storočí vnímané matky s malými deťmi.
Napísať odpoveď