Martin Daňo a Rudolf Vaský
-
xH4wK
Re: Martin Daňo
Akoze zo zaciatku mal dano par zaujimavych videi ktore poukazovali na nejake dolezite aspekty ale co sa deje posledny rok alebo aj dlhsie je daco nenormalne.. ti ludia by mali asi skusit navstivit nejakeho lekara.
Pekný odpad to Vaského video. Ak to mal byť pokus o satiru, bol veľmi nevydarený. Mal by sa radšej začať venovať niečomu inému...
Konecne nieco zmysluplneho od GINN. Ta Bajankova je dobra parodia na sudnictvo.
Uplne ma rozcarilo, ked sa chysta niekto spravit nieco protiustavne, vyvola si lokalne hlasovanie so svojimi lokajmi
odhlasuju si to a je to OK

-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tak toto sa podarilo. Myslim, ze Dano je "pripad", ale keby nebol tak trochu trafeny tak by nikdy nic podobne ako toto video nevzniklo. Akurat sa chce cloveku plakat ked vidi co za ludia "riadia" tento stat.
Presne to som si o nom pomyslel, na druhu stranu, on musi byt trafeny, prave tou trafenostou je trnom v oku vsetkym ktori si to zasluzia. Neposobi to sice moc pekne a jeho tvorba potom resultuje do niecoho ako VLOG blazna ale ako sa hovori, ucel sväti prostriedky.
-
AllGoneDead
Medium Star
Je sice pekne, ze na to poukazal, ale to, ze pri teme sudnictva tam ma vzdy harabina sa mi zda dost komicke. Na jednej strane ukaze co v sudnictve mame a na druhej sa stazuje niekomu, kto to tiez zapricinil.
Nechcem sa zastavat Harabina, no videl som s nim viacero videii. Harabin co sa tyka odbornej znalosti justicie a sudnictva, paragrafov ma neporovnatelne lepsie znalosti v tejto sfere ako Bajankova, Svecova a tieto novodobe dosadene nuly na tomto poste. Minule ich zotrel ako nic, podali trestne oznamenie na Harabina a nakoniec sa ukazalo, ze nezakonne rozhodla tato sudna elita.
On sa aspon vyzna a je naozaj odbornik, Bajankova a Svecova sa uplne strapnili svojim amaterizmom, ako vobec mohli vystudovat pravo a robit takuto dolezitu funkciu? To je skor na plac.
On sa aspon vyzna a je naozaj odbornik, Bajankova a Svecova sa uplne strapnili svojim amaterizmom, ako vobec mohli vystudovat pravo a robit takuto dolezitu funkciu? To je skor na plac.
-
AllGoneDead
Medium Star
Ano, to mas pravdu. Ale o to smutnejsie to je, pretoze clovek ktory vie co robi a napriek tomu to robi za vela nestoji. Inak prave preto, ze vedel co robi si za ministrovania pripravil veci ak, aby sa ho potom nevedeli zbavit.
Preto ma dost prekvapuje, ze niekto kto kyda na kazdeho a chce na nieco poukazat si tam da takehoto cloveka. Ci si mysli, ze ludia uz zabudli co zac je harabin, alebo ze to ani nevedeli, to fakt netusim. Ale pchanim harabina do videa tomu z mojho polhadu na doveryhodnosti neprida
Preto ma dost prekvapuje, ze niekto kto kyda na kazdeho a chce na nieco poukazat si tam da takehoto cloveka. Ci si mysli, ze ludia uz zabudli co zac je harabin, alebo ze to ani nevedeli, to fakt netusim. Ale pchanim harabina do videa tomu z mojho polhadu na doveryhodnosti neprida
Tak jasne, stary Harabin mal viacero neduhov a svojho casu som ho neznasal, hlavne tie bozky s Ficom
.
No bavme sa o sucasnej dobe, je dost mozne, ze sa Harabin nezlakol politickych elit a financych skupin, ako inak si vysvetlit to, ze po nom sli vsetky media, a vykreslovali ho v takom svetle ako keby za vsetko mohol iba on. Nevraviac o tom, ze ho este supli do najmensej kancelarie v celej budove, trestne oznamenia, ktore boli nanho podane sa ukazali ako neopodstatnene, dokonca dotycne osoby hrubo porusili zakon... Toto by mali hlavne media ukazovat, tychto laikov v justicnej sprave, ktori tam nemaju co robit.
No bavme sa o sucasnej dobe, je dost mozne, ze sa Harabin nezlakol politickych elit a financych skupin, ako inak si vysvetlit to, ze po nom sli vsetky media, a vykreslovali ho v takom svetle ako keby za vsetko mohol iba on. Nevraviac o tom, ze ho este supli do najmensej kancelarie v celej budove, trestne oznamenia, ktore boli nanho podane sa ukazali ako neopodstatnene, dokonca dotycne osoby hrubo porusili zakon... Toto by mali hlavne media ukazovat, tychto laikov v justicnej sprave, ktori tam nemaju co robit.
-
AllGoneDead
Medium Star
To pozadie, co vsetko tam medzi nimi bolo sa my nikdy nedozvieme, mozme tusist, ale to je tak vsetko. Ale zas sa necudujme, ze casom im zacal vadit a dostali prikaz aby mu skodili.
Co sa sucasnosti tyka, tak ok treba ukazat co sa deje, ale preco aj jeho? Este sa najde nejaky dobrak, ktory ho vezme na milost a opat sa dostane do sedla a bude to to znovu. Par videii, ze na rozdiel od tychto debilov aj nieco vie, trochu populizmu, ako mu bolo posledne roky ublizovane, ake skusenosti ma a je vymalovane
Co sa sucasnosti tyka, tak ok treba ukazat co sa deje, ale preco aj jeho? Este sa najde nejaky dobrak, ktory ho vezme na milost a opat sa dostane do sedla a bude to to znovu. Par videii, ze na rozdiel od tychto debilov aj nieco vie, trochu populizmu, ako mu bolo posledne roky ublizovane, ake skusenosti ma a je vymalovane
Zase takychto pripadov je malo, ak sa vobec nejaky najde, vacsinou tito mafiani a financne skupiny drzia spolu az do smrti. Aspon za toto ho treba pochvalit.Ale zas sa necudujme, ze casom im zacal vadit a dostali prikaz aby mu skodili.
Ale ved Dano ho nikdy neobhajoval ani mu nerobil reklamu, len sa prisiel spytat na odborny nazor na margo tych vecico sa diali v sudnej budove. A ako jediny sudca sa z Danom zhovaral a otvoril mu dvere. V tomto pripade sa Danovi vobec nedivim, je praveze dobre ak sa ten prehlad skutocnosti rozsiri v co najvacsi obzor pre sledovatela aj takouto formou.
No ale zas nemyslim si ze by Harabina vsetci zacali obdivovat, ved on sam si na seba nijak reklamu nerobil, nijak sa nepropagoval a v podstate mal len 2-3 videa s danom kde poukazal na tie dane konkretne nezakonnosti.
Danov kamarat Rudo Vasky (roxorova revolucia, "Vyzva slobodneho obcana", ten co v US ukradol bojler) dostal na proteste pred Bonaparte facku od poslanca Osuskeho.
"alternativa" bola vcera cela vo vytrzeni z toho, ako poslanci parlamentu mlati ludi na uliciach hlava-nehlava...
od 33. minuty
"alternativa" bola vcera cela vo vytrzeni z toho, ako poslanci parlamentu mlati ludi na uliciach hlava-nehlava...
od 33. minuty
Konečne dostal. Ja som ho toho času spolu s kolegom vyhodil z jedného podniku, keď tam začal šaškovať s kamerou. Je to blázon.
//autoeditácia príspevku (13 Júl 2016, 10:04)
Konečne dostal. Ja som ho toho času spolu s kolegom vyhodil z jedného podniku, keď tam začal šaškovať s kamerou. Je to blázon.
//autoeditácia príspevku (13 Júl 2016, 10:04)
Konecne
Ale cui bono ? Keby bol Osusky nejaky Smerak, beriem da sa to pochopit, ale poslanec zo SAS ?
no ked mu nadava do fasistickych hajzlov, tak dostane po papuli, zasluzil si
http://hnonline.sk/slovensko/792569-vri ... vokaterovi
http://hnonline.sk/slovensko/792569-vri ... vokaterovi
Ked sa nad tym zamyslim. Ono to mohla byt otazka casu, ktory politik sa toho chyti takymto sposobom
Dokonca by som povedal, ze Vasky moze byt spokojny, az to mohlo byt jeho cielom.
Mne sa najviac ako sa Vasky vzdy ohana roxormi a krvavou revoluciou, ale ked dostane facku, tak Osusky je fasisticka svina, lebo chce fyzicke nasilie