Dievca nevie co chce - klasika

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
fatalista
Novice
Novice

Dievca nevie co chce - klasika

Príspevok od používateľa fatalista »

Nazdar,

viaceri ste sa urcite stretli s tym ked dievca nevie co chce. dospel som k zaveru, ze takemu dievcatu treba ukazat co chce alebo sa na to vykaslat. Takze zakladne atributy - ja: coskoro 20 rokov, ona 19. sme spolu o par dni 11 mesiacov, spoznali sme sa tesne po mature. dali sme sa dokopy v juni, a cele leto sme boli spolu. ja som siel na VS do BA a ona do Brna. takze sme aj chvilu riesili, ci to radsej neukoncit ale zhodli sme sa ze ostaneme spolu.

odkedy zacala skola sme sa vidavali cez vikendy ked som za nou chodil. prvy semester to slo celkom ok, dalo sa to nejako. po tych 6-7 mesiacoch zacalo to vytriezvenie kedy zalubenost opadne. tam zacali prve problemy. v podstate malichernosti stvali ju aj mna, ale nejak sme krizu zahnali vtedy, dolezitejsie je to, ze sa lubime. 2. semester sme teda spolu boli asi o polovicu menej krat ako v prvom semestri. kedze aj jej aj mne sa povinnosti nabalili troska viac. poskriepit sme sa vedeli cim dalej tym castejsie.

momentalne medzi nami prebieha taka vacsia kriza. v podstate od jednej udalosti, ktoru neviem ci je potrebne rozoberat, ked to bude niekoho zaujimat tak kludne popisem detailnejsie, v skratke, mal som prist, ona isla vonku s kamaratmi a trosku sa na mna vykaslala. odvtedy to ide dole vodou. neskor mi objasnila co sa jej honi hlavou. problemom bolo, ze vikendy ma zabite tym ze dojdem, stoji nas to oboch dost vela prostriedkov, ci by neskor nelutovala, ze si VS neuzila az tak ako mohla a padla od nej otazka ci by som nelutoval to, ze som s jednou osobou cely zivot (je to pre oboch prvy vazny vztah). tak ci by nebolo jednoduchsie keby sme neboli spolu. takisto sa vyskytli dalsie problemy a to financne, taktiez sex. zivot troska pokulhava z mojej strany (snad docasne oboje), ked tam pridem tak prakticky cely vikend robime stale to iste -> stereotyp. ten si uvedomujem ale beriem to ako docasnu zalezitost kvoli peniazom, tiez sa mi to nepaci.

problem je, ze sme v niektorych veciach dost odlisni, napriklad ona by rada precestovala cely svet, chodila na dovolenky atd, zatial co pre mna to az taka priorita nie je a som ochotny pockat az dostudujem a budem robit. az budu prostriedky na cestovanie. proste to vyzera ako take neustale cakanie na buducnost.

takze nevie co dalej, nevie co chce. na jednej strane by bolo jednoduchsie keby sme spolu neboli, na druhej strane vraj nevie co by robila bezomna. takze mame taku mensiu pauzu, kedy sa velmi nekontaktujeme a nechavam jej cas nech si premysli veci.

je to tazko tak popisat do jedneho prispevku, dufam ze sa niekto ozve a popyta sa doplnujuce otazky :D som informatik, takze moje myslenie tak trochu zavisle na logike a racionalnosti. preto by som chcel spisat nejako otazky, ktore by som jej polozil az sa uvidime buduci tyzden v piatok v nasom rodnom meste. tieto otazky by jej nejako naznacili co ma robit a ci chce dalej nieco riesit. nie je to take jednoduche ja viem, ale nic lepsie ma nenapada.

vie mi niekto pomoct? nazor tretich stran by sa celkom zisiel.
ked nejaka odpoved sa pritrafi, tak vopred dakujem :D
kutya
Medium Star
Medium Star

Re: Dievca nevie co chce - klasika

Príspevok od používateľa kutya »

Tiež som informatik, ale písať si nejaké otázky, ktoré jej potom polozis je blbosť.
Nerád to hovorím, ale podla mna keď sa nerozidete teraz tak onedlho. Ono ta diaľka robí svoje. Ja som si tiež prešiel takýmto vzťahom na diaľku počas vysokej školy a je to fakt onicom keď sa vidíte len cez víkendy, a keď ešte aj to je finančne nákladné. Uvedom si, že toto je len začiatok, este ste len začali chodiť na VS, teda ešte to bude takto niekoľko rokov ak ostanete na tych školách, na ktorých ste.
Podľa mňa tento vzťah nemá budúcnosť a dievča cíti, že by si aj chcela užívať, a to ze ma teba ju brzdí na rozdiel od jej spoluziacok, ktoré sú asi slobodne a chcela by si s nimi užívať vysokoškolský život. Jasným dôkazom toho je, že sa na teba vykašlala keď si prišiel, a radšej išla von. Prečo si nemohol ísť s nimi?
Ak to chces skúsiť udržať, dievča si musí uvedomiť, že ty nie si pracujuci človek, a tak nemôže čakať ze ked prídeš za ňou, este budete chodiť po vyletoch, kade tade po baroch a podobne, kedze dosť ta stoji asi len ta samotná cesta za ňou. Ale podla mna skôr bude problem v tom, že si chce užívať.

Ako vyzerajú tie vaše víkendy? Sedíte u nej na izbe?
Z čoho chce ona cestovať, rodičia jej zaplatia?
sharky-no
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sharky-no »

mal som nieco velmi podobne, a skoncilo sa to.

ona dobre vie co chce, ale boji sa to spravit. je este mlada, a nevyjasena ked tuzi po vysokoskolych radovankach, je v tom veku, kedy ju treba len tr*kat a nemysliet na nic vazne. Keby si pri nej, tak by sa to este zachranit dalo, ale takto je to strata casu, ale aspon ta to daco naucilo. a kedze chce cestovat, tak na 90% vyuzije moznost ist na erasmus, a ten v takomto pripade je jasnou bodkou za vztahom.

za chvilku sice konci 2. semester, bude leto a budete moct byt viac spolu a dat to teoreticky do poriadku.. potom vsak pride dalsi rok skoly, a ste spat tam kde ste boli.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Oni ti uz naznacila, ze co chce - slobodu, volnost, ziadne zavazky, uzivat si zivot a cestovat. Pride mi to, ze si pre nu len prekazka a otrava, ktory jej rusi vikendy plne party, roznych akcii a bujarej zabavy. Dokonca si myslim, ze ona si tie party uziva pocas tyzdna a necudoval by som sa, ak by si neuzivala aj sex, aj ked sa ti tento nazor paci nebude. Zrozumitelne ti naznacila, ze ona nechce ostat s tebou, skusit len teba, ale chce tych muzov skusit viac. A pokial dievca vyzera k svetu, tak neebude mat problem si najst niekoho s dobrym prijmom, ktory jej gie dovolenky splni aj 3x do roka.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

chlapci z VUTky, sa o nu v brne isto iste postaraju . . . . :| A ocividne ona bude len rada. Nechapem co sa tu riesi.

:arrow: Ona je mlada a chce si uzivat zivot, a v Brne teda zazije vecí. Vyprdni sa na to, a ked sa na to vyprdnes poradim ti v BA kam ist, a ver mi ze ked ta chytia zenske z ekonomickej vysokej, alebo z pedagogickej, alebo prirodovedeckej (jezisi, a ked doktorky alebo pravnicky) ta zabudnes aj ako sa volas a ze si mal kedysi frajerku. Budes kondomy menit tak casto ako ked nabojnice z gulometu odlietaju ...

pevne verim ze ju milujes, ale z jej strany to pojde do riti. sam to vidis, aj vies. :| ty by si to uhral, aj dlhodobo, ... ale pride mi to ze proste ty by si to zvladol ale ona to ani nechce zvladnut. :sly:
fatalista
Novice
Novice

Príspevok od používateľa fatalista »

vtedy ked sa na mna kvazi vykaslala islo o to, ze som bol na ceste do brna a a vtedy sa dozvedela ze sa ide sadnut, ked som jej v priebehu cesty pisal co robi, napisala ze je vonku. ja som si povedal ze okej, ze ci pride po mna na stanicu ako vzdy, odpoved bola kladna. ked zastavoval vlak na stanici mi vola ze je vonku a ci sa nechcem pridat, bol som sice nalozeny taskami lebo som jej nejake veci niesol ale povedal som si ze ok. tak som siel tam, bol som celkom nastrbeny tak som jej nejake veci povedal a cely vecer uz bol celkom o nicom. ale spoznal som aspon jej kamaratov co tam ma.

nase posledne vikendy su dost stereotyp, fakt len sedime na izbe, lebo ani jeden nemame peniaze momentalne. chapem ze nad takymi vecami uvazuje.

o erasme uz sme sa bavili, chcela ale momentalne to vyzera ze nepojde. neviem no, som zvedavy na piatok ked prideme domov.

// asi by som mal nahodit pristup, ze to ukoncim ja aby som jej dal vediet ze ma moze stratit, a podla jej reakcie uvidime ako jej na veciach v skutocnosti zalezi.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

tak ak Ti povedala priamo, ze asi by bolo jednoduchsie nebyt spolu.. tak to znie ako zaciatok rozpadu vztahu. byt vo vztahu je z principu vzdy komplikovanjsie! ide len o to, ci jej to stoji za to. a podla toho, co pises, nestoji o vas vztah.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Myslim, ze odpovede si od nas dockal - ona to chce ukoncit, ale nechce byt k tebe surova a caka, ze nejako spolu dospejete k zaveru, ze to bude pre obe strany najlepsie, co aj bude...
Napísať odpoveď