VW passat B5.5 - zamknute dvere
VW passat B5.5 - zamknute dvere
Custe, mam takyto problem.
Kedze som bol teraz dlhsie prec, odpojil som na aute bateriu ale este predtym som ho zamkol centralom. Ked som dosiel k autu a k jedinej zamke (vodicove dvere) tak to nejde otvorit, uz den predtym som si vsimol ze ta zamka nejak tazsie zacvakava, podla mna sa stalo to, ze kluc sa otoci, ale zamka sa neotvori, asi to bude nejak zaseknute, da sa to vobec este otovrit bez toho aby som musel rozbit okno ?
Niekto mi nieco spominal o nudzovom otvarani, ale nemam sajnu co myslel, zamka na vodicovych dverach nefunguje a v aute nieje prud... alebo vie niekto ako otovrim kapotu bez zatiahnutia pod volantom ? uplne by to stacilo zapojit do elektriky pak by som dokazal otvorit centralom na inych dverach
za kazdy dobry tip diki, minimalne som zmiereny s tym ze ma to bude stat rozbite okienko...
Kedze som bol teraz dlhsie prec, odpojil som na aute bateriu ale este predtym som ho zamkol centralom. Ked som dosiel k autu a k jedinej zamke (vodicove dvere) tak to nejde otvorit, uz den predtym som si vsimol ze ta zamka nejak tazsie zacvakava, podla mna sa stalo to, ze kluc sa otoci, ale zamka sa neotvori, asi to bude nejak zaseknute, da sa to vobec este otovrit bez toho aby som musel rozbit okno ?
Niekto mi nieco spominal o nudzovom otvarani, ale nemam sajnu co myslel, zamka na vodicovych dverach nefunguje a v aute nieje prud... alebo vie niekto ako otovrim kapotu bez zatiahnutia pod volantom ? uplne by to stacilo zapojit do elektriky pak by som dokazal otvorit centralom na inych dverach
za kazdy dobry tip diki, minimalne som zmiereny s tym ze ma to bude stat rozbite okienko...
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: VW passat B5.5 - zamknute dvere
skús poriešiť nejak takto v druhej časti to nejak otvára cez mreže.
a tu máš passat b5 otváranie po rusky cez imbus/torx pozri zhruba 2 minútu.
a tu máš passat b5 otváranie po rusky cez imbus/torx pozri zhruba 2 minútu.
Ja som pocul od kamarata, ktory ta pozna, ze ti to auto nedobijalo bateriu lebo si sa o to nestaral. A doslo to do takeho stadia, ze ti tyzden alebo dva stoji na parkovisku, s vybitou bateriou a nejde ti otvorit auto klucom. A vraj si bol prec len cez vikend a pritom to auto uz bolo tyzdne predtym v takomto stave s vybitou bateriou. Tak kde je potom pravda? Vymyslas si ty alebo nas spolocny kamarat? Ak som si ta pomylil alebo si ta pomylil moj kamarat, tak sa ospravedlnujem, ale pride mi to rovnaky popis ako ten kamarat vravel. Ak teda nejde o teba, tak beriem spat to co som napisal.
Auto by sa malo dat odomknut tak, ze ho dvihnes, zospodu sa dostanes k alternatoru a to napichnes na stavu.
Auto by sa malo dat odomknut tak, ze ho dvihnes, zospodu sa dostanes k alternatoru a to napichnes na stavu.
-
hrban
Addict
Test, ďakujeme za doplňujúce info
každopádne to má passat tie poj*bané liatinové tyčky medzi zámkom a mechanizmom a ľúbi sa to zlomiť alebo vyskočiť zo zámku. Posledne som to opravoval a ešte kok*ti nemeckí majú tie zámky tak ''inteligentne'' vymyslené, že súčiastky zo spolujazdcových dverí nebudú pasovať do šoférových....I keď sú identické, na jednej strane je extra zúbok aby to nepasovalo. Museli sme flexou upravovať zámok ...
Každopádne tie mechanizmy som videl, vyháknuť drôtom cez okno sa to už nedá, čiže ak ti nepomôžu tieto rady tak zámočník alebo okno
.
Btw nemáš zámok aj na druhej strane alebo kufri ?
//autoeditácia príspevku (07 Okt 2015, 19:08)
test ak bude mystique rozbíjať okno tak to PLS natočte
to bude vyzerať nejak takto
každopádne to má passat tie poj*bané liatinové tyčky medzi zámkom a mechanizmom a ľúbi sa to zlomiť alebo vyskočiť zo zámku. Posledne som to opravoval a ešte kok*ti nemeckí majú tie zámky tak ''inteligentne'' vymyslené, že súčiastky zo spolujazdcových dverí nebudú pasovať do šoférových....I keď sú identické, na jednej strane je extra zúbok aby to nepasovalo. Museli sme flexou upravovať zámok ...
Každopádne tie mechanizmy som videl, vyháknuť drôtom cez okno sa to už nedá, čiže ak ti nepomôžu tieto rady tak zámočník alebo okno
Btw nemáš zámok aj na druhej strane alebo kufri ?
//autoeditácia príspevku (07 Okt 2015, 19:08)
test ak bude mystique rozbíjať okno tak to PLS natočte
tak ten kamarat je trepaj mu odkaz... auto bateriu vybija kvoli nejakej poruche na dverach, kde signalizuje otvorene dvere, tym padom je mozne ze svieti niekde nejaka ziarovka o ktorej neviem (z dveri som povytahoval). Z tohto dovodu ked idem prec na dlhsie a viem ze auto bude stat, bateriu vypnem, tentoraz ale ide o to, ze sa mi pokazila jedina zamka, alebo niekto nieco skusal na nu, a auto neotvorim mechanicky a kedze nemam stavu ani centralom...test napísal:Ja som pocul od kamarata, ktory ta pozna, ze ti to auto nedobijalo bateriu lebo si sa o to nestaral. A doslo to do takeho stadia, ze ti tyzden alebo dva stoji na parkovisku, s vybitou bateriou a nejde ti otvorit auto klucom. A vraj si bol prec len cez vikend a pritom to auto uz bolo tyzdne predtym v takomto stave s vybitou bateriou. Tak kde je potom pravda? Vymyslas si ty alebo nas spolocny kamarat? Ak som si ta pomylil alebo si ta pomylil moj kamarat, tak sa ospravedlnujem, ale pride mi to rovnaky popis ako ten kamarat vravel. Ak teda nejde o teba, tak beriem spat to co som napisal.
zajtra pride typek, co to ma zmaknute, tak dam vediet co ide vymysliet, povedal ze to bude j*baren jak vysita, a vyjde ma to na 40euro, tak pak dam vediet ze co,... ale mam pocit ze to bude skusat cez tu kapotu ako na youtube
-
hojko
Site Admin
Mozem sa spytat jedneho autickara, ze ci ti to neotvori. Len aby ti to neotvoril aj niekedy inokedy, ked budes v noci spat 
tak hotovo, za 30e... chlapik prisiel, dvere mierne povypacil dlatom, hodil si tam taky nafukovaci vankusik, este viac odtiahol, drotom vosiel do interieru a otovoril na prvu supu naslepo kapotu zatiahnutim... urobilo cvak, zapojil som bateriu a auto bolo otovrene, stihol popri tom povedat zopar pikosiek (napr ako kupoval vibrator a vysvetloval ze to potrebuje na otvaranie auta) na ktorych sme sa posmiali a bolo, za 15 minut nemal co robit...
ake jednoduche...
uz nikdy nic nenecham v aute
uz nikdy nic nenecham v aute
Chezter, to nie je nic nove
Mne tak pred x rokmi otvaral jeden chlapik Fabiu, ked som zabuchol kluce. A co som pocul, tak je to najbeznejsi sposob, pretoze ram dveri okolo okna sa da fakt lahko ohnut. Potom uz len staci drotom potiahnut za spravnu packu a je to. V mojom pripade tak otvoril kufor a cez ten sa uz dalo dostat dnu.
Autickari to maju vymakane asi pre kazdy typ auta, s tym nic nespravime.
Autickari to maju vymakane asi pre kazdy typ auta, s tym nic nespravime.
-
hrban
Addict
aha tak to je práve na videu tu
btw ináč ww/audi grup odomknutie do pár sekúnd uni kľúčom si môžete pozrieť tu
btw ináč ww/audi grup odomknutie do pár sekúnd uni kľúčom si môžete pozrieť tu
Zneuzijem tuto temu. Kupil som passata b5, dosta k nemu len jeden kluc. A to auto ma uchylku, ze sa same zamyka. Neda sa to dako nastavit ? Lebo ked mam jeden kluc tak mam obavy ze si auto odomknem, kluc niekam strcim napr do bundy, tu hodim do auta,zavriem a auto sa same zamykne.
A nemam namysli zamykanie ako vacsina aut ze ked ho dialkovym odomknem a neotvoria sa dvere, tak sa znova zamkne. Tento passat sa zamkne aj ked necham dvere otvorene. Vsetky ostatne sam zamkne. A este si obcas rad zatrubi [alebo nieco robim zle], ale dajme tomu ze som ho startoval 10x tak 2x kratko zatrubil ked som dal kluc do prvej polohy.
A nemam namysli zamykanie ako vacsina aut ze ked ho dialkovym odomknem a neotvoria sa dvere, tak sa znova zamkne. Tento passat sa zamkne aj ked necham dvere otvorene. Vsetky ostatne sam zamkne. A este si obcas rad zatrubi [alebo nieco robim zle], ale dajme tomu ze som ho startoval 10x tak 2x kratko zatrubil ked som dal kluc do prvej polohy.
klasicky problem so zamkami.. su tam mikrospinace, podla ktorych ma RJ zaregistrovat otvorenie dveri. Ked ty odomknes auto, otvoris dvere a mikrospinac je v tahu, tak RJ vyhodnoti, ze dvere otvorene neboli (pokial neotocis kluc v spinacke), a tak do 30 sekund od odomknutia ti auto zavrie ako vsetky VW group auuta 
-
hojko
Site Admin
usefull: V prvom rade by som to dal na diagnostiku, ze kde je problem. Lebo to bude nieco s elektrikou, moze to by len nejaky kablik alebo co, mozno bolo vytopene a je poskodena niektora z riadiacich jednotiek, kto vie. Dialkove ovladanie si mozes kupit z internetu a das si ho cez VAG nakodovat, to ti spravi hocikto kto s tym vie robit za 10-20 eur, je to robota na par minut.
S vasou napovedou som zistil ze to robia len vodicove dvere. Aj to trubenie s tym suvisi, ked nedam kluc do zapalovania pred tym ako sa sam zamkne, tak pri starte zatrubi. Moj vw je teraz taka mobilna pasca, lebo ked sa zamkne tak zvnutra nejde otvorit.
-
hojko
Site Admin
usefull: To co si zistil ti aj tak moc nepomoze, pretoze nevies v com je problem. Ako som napisal, najskor diagnostika. Mozno je zle nakodovany kluc alebo co, mozno je to kablik, mozno je tam problemov viacej.