Nefungujúci notebook
-
Smithandrej
Amateur
Nefungujúci notebook
Ahojte,potreboval by som poradiť.Hral som sa na notebooku hru a zrazu mi prestala pracovať klávesnica,fungovala iba myš,po malej chvíli zrazu iba notebook lagol a nedalo sa nič robiť dokonca ani vypnúť pomocou držania tlačidla spúšťania.Celé je to momentálne seknuté a čakám kým sa notebook vybije.Dá sa iba otvárať DVD-roomka nič viac. Dik za odpovede
Re: Nefungujúci notebook
Vsak odpoj adapter a vyber baterku.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Možno nemá vyberateľnú batériu.
-
Smithandrej
Amateur
takže notebook sa vybil a po opätovnom zapojení nabíjačky a spustení PC,počítač funguje normálne ale samozrejme sa tento problém isto objaví po pár dňoch alebo v budúcnosti tak by ma zaujímalo čo to mohlo spôsobiť resp.čo sa mohlo pokaziť-kde môže byť problém..
Sposobit to moze s najvacsou pravdepodobnostou prehriatie notebooku. Moze byt pokazene teplotne cidlo a preto notebook nevyplo, len zamrzol.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Môže to byť aj disk.
Aj ram, aj doska, aj grafika, aj napajanie, hocico.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Otestuj disk cez HD Tune a ramky cez Memtest. Možno niečo zistíš 
-
Smithandrej
Amateur
ďakujem vám za odpovede,vyskúšam čo sa dá..ešte k tomu prehrievaniu aj keď to nevylučujem tak mám docela dobrú chladiacu podložku pod notebookom
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ja osobne nevidím zmysel tých podložiek. Možno klesne teplota tak o 3°C, ale je to len môj názor. Skús mrknúť na teploty cez program Everest (aida64).
-
Smithandrej
Amateur
hej máš pravdu aj som si pred kúpou čítal články kde tvrdili to isté ako ty a v konečnom dôsledku máš aj pravdu,ale zas na druhej strane pri hre sa mi docela dosť prehrieval a po kúpe podložky je to omnoho lepšie a raz keď sa mi nejak odpojila nevedome tak to bolo hneď cítiť,že hra nešla tak plynule..a ten rozdiel tam je naozaj iba tých pár stupňov.Už som to skúšal a tie teploty neboli najlepšie ale zas ani nejaký extrém..momentálne overujem ten disk pomocou toho HD Tune Pro no nevedel som ktorý test vybrať tak sa mi akurát robí test "Error Scan"a zatiaľ je to bez problému,potom dám Diagnostiku pamäte pomocou Windowsu a môžem aj skúsiť ten Everest