Az ma srdce boli ked ta citam Trussardi.
Neber to prosim ta osobne, len si mi pripomenul, preco v poslednej dobe cakame na dobru hru. Aspon jednu dobru hru takych 5 rokov.
Pripomenul si mi, ze vydavatelia dokazali to, naco boli vzdy nasmerovani, k comu sme "predurceni" (ako to vidi drviva vacsina ludi). Kvantita/zarobit.
Ak hracom dnes staci len prekrasna vizualna masturbacia bez kusku duse, napadu, tak vydavatel vobec nemusi robit nieco nove. Staci ked to stare prezlecie, vyladi to na 60fps (par rokov dozadu bolo aj tych 30 dost) co pri vykone dnesnych PC a konzol predsa nie je az taky problem a hotovo. A este to aj predaju za 50+eur
Takto sa z firiem stavaju giganti. Teraz je akurat ta doba kedy by mali vsetci nasadat na ten vlak.
A mam taky pocit, ze taky
Uwe Boll trosku "predbehol" dobu, pretoze tipujem ze o 10-15 rokov budu jeho filmy pozitivne hodnotene dalsou generaciou, ak to takto pojde s nami dalej. Scenarie si chlap vybrat vie a to ze jeho filmy su sracky uz nikto vnimat nebude, lebo to vsetko bude 3D
@Slayter: Myslim si ze o par mesiacov sa to spokojne bude predavat samostatne. A ani sa nebudu snazit to zakecat niecim takym ako: "natlak fanusikov o stand-alone verziu COD4 remaster nas zlomil. nemozeme im to predsa odopriet".
/sorry za vylev, zvycajne taketo komentare mazem pred odoslanim, teraz budem mat zas na cas pokoj
//autoeditácia príspevku (31 Mar 2019, 12:05)
Tak som par hodin hral multiplayer na PS4.
Nemozem si pomoct ale proste sa to nedokazem hrat na ovladaci.
To je tak neskutocne frustrujuce ked si pamatam ako dobre sa to hralo na PC ze az.
Proste v MP nemam na ovladaci najmensiu sancu nech sa snazim ako chcem. Verim tomu ze keby som pri tom stravil aspon mesiac tak by som sa to naucil ovladat lepsie, ale tolko casu tomu venovat nechcem.
MP strielanie na konzole pre mne nema vyznam. Ani neviem co som si myslel. Tesil som sa ze je to tento mesiac zadarmo ale vcera to zo mna vsetko opadlo. Hra je to stale vyborna, ale na konzole akurat tak singleplayer (ak ste len casual hraci).
//beriem spat, DOOM je kur*a zabavny