Microsoft Access Pomoc ( surne prosim )

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

Microsoft Access Pomoc ( surne prosim )

Príspevok od používateľa Lumicko »

Ahojte potreboval by som pomoct ale nie je to Excel ale Access.
Aby som zbytocne nevytvaral novu temu tak to hodim sem. Ak to vadi tak zmazem a spravim si svoju temu vlastnu.

Ahojte
Zajtra Budem mat pisomku z Accessu a zadanie je
Navrhnut databazu.. navrh vo worde.. popis..
Ciel databaze ( zavisy od databazy).. pozadovane vystuppy..
Struktury ako sklad.. atd ide dole body..
Mozem mat skolu.. kniznicu (kam sa pozriem databaza..)
Navrhnut vhodne artibuty udaje... ( + vhodne rozdelit do tab.. 3-5 tabuliek )
Priradit k nim hlavne kluce + samotna databaza spociva vo vytvoreni tabuliek ako som ich navrhol v ttexte + kluce a vytvorim vztahy relacie.. a ku kazdej vytvorim nejake testovacie nieco ( neviem co :D )
Vytvorit 1 dotaz ktory vybera viacero poli z tabulky..
A vytvorit lub. zostavu..
A nemam presne predstavu co vlastne mam robit :D :D vedel by niekto pomoct ? Diiik
Napadla ma ta skola ze napr. nejaky sklad lavice , knihy atd.. lenze za tu strukturu sklad idu vlastne dole body :D :D ahh tak ja neviem :D
A potom ani neviem co dalej ze co je ta zostava a tak :oops:

Alebo aspon keby niekto mohol spravit databazu a poslat a by som sa aspon pozrel...
Prosiiiiim velmi... dakujem

//autoeditácia príspevku (02 Máj 2016, 20:23)
Alebo ak by mal niekto aspon nejaky na stiahnutie.. resp. vytvorenu databazu nech sa aspon pozriem ako to vyzera.. to by bolo asi najlepsie
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Microsoft Access Pomoc ( surne prosim )

Príspevok od používateľa hojko »

Evidentne si ani Access nezapol a nepokusil si sa tam nic urobit, pretoze minimalne tu databazu by si si spravit vedel, vedel by si spravit nejaku strukturu na styl skladu s atributami. Pripadne by si nieco take nasiel za par minut cez Google. Keby si venoval tomu trosku casu, miesto toho, ze si hned napisal na forum, tak verim tomu, ze by si sa to aj naucil.
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lumicko »

Len som to sem spisal a venoval sa tomu cely den inac ale...
Nasiel som nieco a taku jednoduchu sa naucil...Dost jednoduchu asi.. Ale to je vsetko co som zvladol...
Snad to bude stacit...
A casu som tomu venoval dost vela ( cely den.. cize myslim ze som aj prekonal tu trosku casu snad ).. Ale jednoducho nie vsetci sme az tak bohuzial nadany :( nejak mi to moc nejde do hlavy nechapem tomu az tolko aj ked si to pozeram a snazim sa to pochopit proste no... Ale tak to nevysvetlim kedze to urcite vies a ide ti to tak potom sa to tazko chape :)
Nehadam sa.. Len vysvetlujem moju situaciu.. A ze nie som snad nejaky moták :(...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vidis, tak si to nakoniec zvladol aj sam. Keby som mal nainstalovany Access, tak by som sa na to aj pozrel, ale zial ho nemam, kedze ho nepouzivam. Ale nie je to nic zlozite, navyse na internete a aj v samotnom programe bol dobre spracovany Help, boli tam vysvetlivky, priklady, navyse priklady najdes urcite aj na internete.
Napísať odpoveď