Overwatch
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Overwatch
od 01.00 už beží early access pre ľudí, ktorí si aktivovali game key do 29.04
co na to vravite? nahodou som sa dostal ku klucu, tak som to vyskusal aj ked som to neplanoval. moc ma to teda nenadchlo, taky vylepseny tf2. ti diverzifikovani hrdinovia su fakt dobre porobeni, ale po takej hodinke som to uz stratil chut skusat. neverim, ze ta hra uspeje u sirokej hracskej verejnosti. aj ked mna za posledne roky uz maloco nadchne, uz nie som tym hracom, ktorym som bol, tak sa mozem mylit 
-
aruN
Professional
Pred časom som mal beta testing na víkend a chytilo ma to už vtedy, takže som viac menej čakal, kedy to dajú opäť von. Tf som nehral, tak nemôžem povedať. Ak niekto hráte a chýbajú vám ľudia do teamu, tak napíšte správu. Hrávam to aj s pár známymi, tak môžme keď tak spojiť silyM142 napísal:co na to vravite? nahodou som sa dostal ku klucu, tak som to vyskusal aj ked som to neplanoval. moc ma to teda nenadchlo, taky vylepseny tf2. ti diverzifikovani hrdinovia su fakt dobre porobeni, ale po takej hodinke som to uz stratil chut skusat. neverim, ze ta hra uspeje u sirokej hracskej verejnosti. aj ked mna za posledne roky uz maloco nadchne, uz nie som tym hracom, ktorym som bol, tak sa mozem mylit
-
Wishmaster
Medium Professional
Inac Main theme je ina epic music. Mi to ale strasne pripomina akokeby pocta roznym vojnovkam alebo akcnakom, kedze zakazdym tam citim rozne motivy z roznych akcnakov, vojnovie a podobne..
-
aruN
Professional
Ofiko už je pustené. Hrávate niekto? Pár ľudí by sa nám zišlo do teamu na nejaké tie matche. Keď tak pm o battletag.
-
Wishmaster
Medium Professional
Hravam, ale len tak casual 
Neviete ci mi to pojde na notebooku z intel i3 4030u 1,9 Ghz, Nvidia 840m, 8 Gb Ram?
-
aruN
Professional
Systémové požiadavky, https://eu.battle.net/support/en/article/7636
-
Wishmaster
Medium Professional
ja sam mam athlon II x4 2.8ghz, hd 7750 oc 1GB ram, 8gb ram a na ultra s prehladom to davam 
-
xH4wK
Hravate niekto competitive ? Som rank 53 zatial po par hrach tak by som si pridal ludi co to hravaju
moj battle tag xH4wK#2187
moj battle tag xH4wK#2187