Forza Motorsport 6 APEX

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
DropDead
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Forza Motorsport 6 APEX

Príspevok od používateľa DropDead »

http://u.cubeupload.com/dropadred/vCkv3e.jpg

Je to tu, páni, môj sen, kde Forza bude na PC sa už splnil (čakám na teba, Horizon 3!), dnes je oficiálne Motorsport 6 APEX na STORE k stiahnutiu ZADARMO!

http://www.sector.sk/novinka/116770/for ... hnutie.htm
https://www.microsoft.com/en-us/store/g ... blggh3shm7

Je to zatiaľ beta ale tipujem, že to je len pre doladenie výkonu, čo absolútne chápem - aktuálne sa už sťahuje :good:
Prílohy
049247.jpg
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Forza Motorsport 6 APEX

Príspevok od používateľa Dreamer »

Nevies ci hra podporuje vibracne triggery na gamepade XBOX One? Specialnu vlastnost ktoru podporuje tento gamepad na konzole XBOX One.

Inak skoda toho multiplayeru.
DropDead
Addict
Addict

je to len day-one a začiatok bety, raz-dva sa to zlepší, iba ak to nestíhajú riešiť a len museli splniť ten termín (jar 2016) :lol:
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

To si narazal na multiplayer? Myslis ze bude pridany aj do tejto verzie, alebo az do Forza Horizon 3?

Tie vibracne triggery udajne funguju, tak ma to dost laka, ale stale nemam Win10, dost blby cas, nechcem si teraz rozhadzat system...
Maxpayne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Maxpayne »

xbox gamepad,vibruje :) odskusane
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Dik, ale zaujimaju ma specialne vibracne triggery, plyn a brzda vzadu, tie na Xbox One gamepade maju vlastne vibracie, funguju aj tie? Odskusat sa to da na ked vyjdes mimo trat, na obrubniky, brzdis, alebo zrychlujes...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Nemal som velke ocakavania, ale grafika vyzerala byt ok, fyzika ako-tak tiez, tak som to skusil. Hned ma vsak schladilo to, ze hra nepodporuje ine ovladace ako Xbox controller alebo klavesnicu. Takze svoj G27 som pripajal zbytocne. Skusil som pojazdit aspon na klavesnici a fyzika bola uveritelna, nie hardcore ako Assetto Corsa alebo rfactor 2, ale nebola to ani cista arkada.
Grafika je pekna a prekvapivo dobre optimalizovana, zvuky su velmi podarene a zatial mi fakt vadi iba nemoznost hrat s volantom.
CHapem, ze ide o prvotnu verziu, ale taku zakladnu vec mohli pridat.
DropDead
Addict
Addict

prehodil si driving na simulation v assists kolónke ?

každopádne toto nie je nič viac ako by 95% vývojarov dalo na steam a do early-access štádia, ja ich za to absolútne neodsudzujem, lebo viem, že je to spoľahlivé štúdio, ktoré len prvýkrát po tých rokoch rozširuje ich sériu na novú platformu
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Podla mna to nie je ich neschopnostou, ale zamerom, aby sa zvysil predaj Xbox One gamepadu, predsa vsetky klony funguju rovnako, je to len o tom nastavit prislusnu os pre spravnu packu/trigger/pedal. Hra je zdarma, no mozno na tom zarobia viac ako na platenej.

OT Samotny XBOX One je IMHO lepsi ako 360, lepsie analogy, triggery, este tie specialne vibracie, no konstrukcia strasna, jednak pri istom druhu drzania trpne ruka, dlan, hlavne pri zavodnych hrach, co sa mi nestalo so ziadnym inym gamepadom a ta "pevnost", tiez uz po par dnoch zacal cely vrzgat a staci trocha pritlacit a vrzga uz prakticky cely, myslim ze sa nerozpadne, ale 360ku mam asi 5 rokov, mnohokrat spadol a ani naznak vrzgania.

K teme, ako mi to pojde na tomto: Xeon 4-Core E3-1231 v3 3.40GHz, RAM 8GB, GTX760 2GB, na 1680x1050. Novu grafiku a +8GB RAM planujem, len ci sa mi predtym oplati upgrade na Win 10, alebo radsej pockat a vychutnat si to naplno.
DropDead
Addict
Addict

bez problémov

btw, mne včera, keď som to hral, hra žrala cca 8GB ram :lol:
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Odskusane na NB s i5 4200u, 4gb ram a 840m. Paci sa mi nastavenie adaptivnej grafiky :). Odhadom to slo tych 30 FPS avsak nehratelne kvoli neskutocnemu tearingu (problem vraj vsetkych NB s 2 grafikami). Dufam ze pri Horizon 3 to uz pojde normalne :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

DropDead: samozrejme, asistencie som vypol hned po prvom preteku. Ale tazko sa posudzuje fyzika z klavesnice, s volantom by som to vedel hned povedat. Len mi to na klavesnici pripadalo pomerne jednoduche na to, ze malo ist o simulaciu. Ale bolo citit hmotnost auta a gripu bolo viac, no nie ako v NFS. Je vidiet, ze sa chceli priblizit simulacii, ale nie za cenu toho, ze odradia casual hracov.
Tu su poziadavky:
MINIMUM SPECS - OS: 64 bit Windows 10 (v. 1511); CPU: Intel Core i3-4170 @ 3.7Ghz; Memory: 8 GB RAM (2 GB VRAM), GPU: Radeon R7 250X / GeForce GT 740 or equivalent; HD Space: 30 GB; DirectX 12
RECOMMENDED SPECS (1080P @ 60FPS): Intel Core i7-3820 @ 3.6Ghz; Memory: 12 GB RAM (4 GB VRAM); GPU: Radeon R9 290X / GeForce 970; HD Space: 30 GB; DirectX 12; Microsoft Xbox One Controller
IDEAL SPECS (4K @ 60FPS): Intel Core i7-6700k @ 4Ghz; Memory: 16 GB RAM (6+ GB VRAM); GPU: GeForce 980ti / Radeon Fury X; HD: SSD - 30 GB available space; DirectX 12

Mne to na Xeon 1231, 12 GB RAM a R9 270X islo pekne na high detailoch pri 1080p. fps som nekontroloval, pocitovo to bolo blizko 60, len na starte to bolo menej.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Poziadavky poznam, ale samozrejme to minimum splnam, ale odporucane rozhodne nie, preto ma zaujimali realne skusenosti, obavam sa tej RAMky (OT su teraz dobre ceny? viem ze obcas stupnu, potom klesnu, tak narazovo).
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Prijemna hra...velmi prijemna...neviem sa dockat volantu :)
lukostrel77
Star
Star

Príspevok od používateľa lukostrel77 »

U mňa to asi ani nemá zmysel skúšať PC: /Gtx 750Ti/8gb ram/pentium g3250 3,2ghz/,alebo by to mohlo ísť?
DropDead
Addict
Addict

skús, malo by to ísť
lukostrel77
Star
Star

OK budúci týžďen inštalujem win 10 tak potom stiahnem forzu 6 a skúsim,lebo kamošovi na i3 4170 8gb ram gtx750ti ide na medium 1080p tak dúfam že pojde :)
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

na mojom Intel Core i5-4670, GeForce GTX 770 a 8gb ram to ide tiez max na medium. cakal som viac. kazdopadne vyzera to ako ine hry na high, takze nie, ze by som sa stazoval :)
lukostrel77 napísal:U mňa to asi ani nemá zmysel skúšať PC: /Gtx 750Ti/8gb ram/pentium g3250 3,2ghz/,alebo by to mohlo ísť?
nedavam tomu velke sance. a ak hej, tak fakt minimum.
lukostrel77
Star
Star

Kolko gb má táto hra?
mato87-V
Light Expert
Light Expert