Na akych koncertoch ste boli?
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Na akych koncertoch ste boli?
T-ara na posledne vianoce a mesiac dozadu som bol na 2015 Dream Concert, obidve v Seoule 
vcera Judas Priest v Prahe. stari fotri, metlaci..proste "narez".
Bol som teraz na Pohode 2015 a najlepsi pre mna boli Die Antwoord, to je proste sialena kapela. Riadni tipci, spravili super show . Predtym som ich nepoznal , ale zabavil som sa.
Btw ich odpoved na to co Die Antwoord znamena
Btw ich odpoved na to co Die Antwoord znamena
Nejaký exot asi išiel rezať gumy na parkovisko každému, kto mu pod stejdžom rozlial pivo. 
Meken - Ja som Die Antwoord spoznal mesiac pred Pohodou vdaka filmu Chappe a nesklamali. Bola to super sou aku som aj cakal. Sice sa mi od nich paci len par pesniciek ale za mna urcite spokojnost.
Hensym - problemom bolo skor ze to rozliate pivo vacsinou niekoho ospliechalo
Hensym - problemom bolo skor ze to rozliate pivo vacsinou niekoho ospliechalo
Jasne, ja podobne asi tyzden predtym som si pozrel ten film
a tak isto spokojnost, oni su riadni podivini 
No moje auto ostalo cele, takze som odchadzal s usmevom na tvari a trpol som aby ma nezastavili zeleni
No moje auto ostalo cele, takze som odchadzal s usmevom na tvari a trpol som aby ma nezastavili zeleni
bol niekto na soprana? fresh prince live atmosferu by som si pozrel 
Aj keď nie som pure metalový fanúšik, tak ich milujem. Mňa kamoš lanári na Rock in Vienna, tam budú tiež, len vstupné je 3x toľko. Asi by som dal radšej prednosť tej Žiline.
-
RATZINGER666
Darca
kinjeril: ja
mam Golden Circle Early Entry 
-
Wishmaster
Medium Professional
Ja sa tiez chystam na Ironov! 
\m/:)\m/
\m/:)\m/
Vcera som bol na Clinta Mansella v Birmingham symphony hall.
Kto sleduje filmy, hlavne od Aronofskeho, tak vie
Kto sleduje filmy, hlavne od Aronofskeho, tak vie
2.3. som bol na Alestorm a Sabaton
Alestorm som videl po 5 rokoch a su to blazni, v pozitivnom zmysle slova. Vacsina ludi prisla na nich az to skoro vyzeralo ako casting na komparz do Black Sails.
Sabaton nevydali za posledne dva roky novy album a hrali pre nich v novom meste a to bolo aj vidiet: nebola to show, na ake som bol zvyknuty zo Slovenska
kazdopadne bolo fajn si zakricat zname piesne a vyskakat sa. hlavne pri zhone v skole to padlo velmi dobre, aj ked bola nevyhoda par dni nepocut na jednu stranu a nemoct poriadne hovorit.
Alestorm som videl po 5 rokoch a su to blazni, v pozitivnom zmysle slova. Vacsina ludi prisla na nich az to skoro vyzeralo ako casting na komparz do Black Sails.
Sabaton nevydali za posledne dva roky novy album a hrali pre nich v novom meste a to bolo aj vidiet: nebola to show, na ake som bol zvyknuty zo Slovenska
kazdopadne bolo fajn si zakricat zname piesne a vyskakat sa. hlavne pri zhone v skole to padlo velmi dobre, aj ked bola nevyhoda par dni nepocut na jednu stranu a nemoct poriadne hovorit.
Vcera Zimmer v BA arena ondreja nepelu. Show super, aj vystupenie, len ma hala sklamala. Jednak miesto na nohy jak v autobuse. Ale hlavne minus bol zvuk. Neviem, ci to bolo zvukarom alebo akustikou, ale ked hrali bicie tak to len dunelo. Proste basy boli strasne silno, ze ani nebolo pocut zvysok nastrojov a melodie. Neviem, ci su hluchy vsetci, alebo co.
A ludia co nevesili byt 5 min ticho, tiez nic moc.
A ludia co nevesili byt 5 min ticho, tiez nic moc.
-
seth82
Darca
Tak oživujem. Pred mesiacom som videl Babymetal v Tokyo Dome, stálo to naozaj za to...
-
Thrash/Death
Star
Stálo to za to myslíš v tom dobrom slova zmysle, alebo škodoradostnom? 
-
seth82
Darca
V dobrom. Viem, že ako "idol group" spôsobuje Babymetal medzi fanúšikmi metalu veľkú polarizáciu, no mne je vcelku fuk, počúvam to, čo sa mi páči. A nemôžem poprieť, že tie ich veci sú chytľavé, plus ich hudobníci (Kami Band) sú na tom veľmi dobre, veď už v minulosti hrávali s veľkými menami. Dizajn celého koncertu bol skvelý, aj organizácia, keď si vezmeme fakt, že sa tam navalilo 55 000 ľudí v centre Tokia počas tajfúnu (v ktorom som neskôr zmokol a následne som si svoje aj odkašľal) a bez problémov sa to rozišlo bez bordelu, fakt dobré. Ako odreagovanie to bolo ideálne. Takže dohromady 110 000 ľudí za 2 dni.
Jedno video tu
Jedno video tu
včera na Justina Biebera
Kód: Vybrať všetko
https://www.youtube.com/watch?v=atB9D5p53toRe: Na akych koncertoch ste boli?
vauxhall.. skús doma kuknúť, či aj ty niečo nenájdeš.. 
https://ostatni.bazos.cz/inzerat/676796 ... IEBERA.php
https://ostatni.bazos.cz/inzerat/676796 ... IEBERA.php