Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

"pochody ako sprostý"
"radujú sa ako malý z každej p*čoviny ala slovenský štát"
"keby mali guľe a chceli niečo urobiť pre SVK tak vstúpi do armády"

no comment
A je mi zle aj z teba že sa stváriš ako veľký znalec TOHTO KULTU ! ! ! možno nemám k tejto téme veľké INFO, ale ani NECHCEM !
Toto presne robite vy! Nechate si vymyt mozgy mediami a hrate sa na znalcov! Ked namas "velke INFO" a ani NECHCES tak sa o tom nevyjadruj ako by si mal. Inak rec je o SP, nie o idiotoch co znasilnuju alebo biju nespravnych ludi.

PS: Kde to teda hajlovali? :wink:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Rubiki napísal:On nevravel ze to su uniformy hlinkovej gardy, on vravel ze sa podobaju a to je sakra rozdiel.
OK, uznavam ale je to dalsia medialna manipulacia. Ludia si povedia, "to su ti v uniformach Hlinkovej gardy" a nie "to su ti v uniformach podobnych Hlinkovej garde" To ale nie je podstatne. A vychadzaju z uniforiem Rodobrany.
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjhacker »

K tym hlinkovcom, nemate to jedno?
To zdruzenie "Slovenska pospolitost" je len vacsia partia nacistov ktori to maju v hlavach mierne popletene.
Vsak si pozrite ich stranky.
Toto mate presne to iste, co sa dialo v povojnovom nemecku v 1918.
Propaganda, agitacia, vymyvanie hlav, len nemaju nadaneho recnika.
Nastastie svet uz toto prezil a druhy krat sa to nezopakuje.
rioXt
Novice
Novice

Príspevok od používateľa rioXt »

premudrele decko si ty, lebo nechces pochopit zakladne, jednoduche veci fungovania spolocnosti v tomto state, ale myslis si ze si niekde na marse tak si vytvarate vlastne pravidla, ktore bohuzial je vseobecne zname, ze nefunguju, ale len blbi skinheadi si myslia ze ano tak ich podporuju a siria
NAPSTER
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NAPSTER »

[quote="ViRuS"]:smt046 ze zidovsky monitoring :lol: :lol: :lol:
no ale k veci...
skinhedi su podla mna delia na 2 skupiny:
1. pubertaci co hladaju nejaku skupinu do ktorej by sa mali zaradit
zvycajne su to typci co dospeju fyzicky ryxlo ale psyxicky im to trva o nieco dlhsie ako "normalnym" jedincom (vsak whitek) a samozrejme vzdy budu trosku vzadu (samozrejme nemyslim ze by boli slabomyselni ale oznacil by som to ako "prosty") preto sa lahko poddaju takemuto uceniu
2. ludia o nieco inteligentnejsi ale troska paranoici a xenofobi ktori vymyslaju kaleraby ktore tym ubohym detom tlacia do hlav a oni ix samozrejme bezhlavo nasleduju
[quote]
aj ja si myslim
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

akoze mozu vas zbit aj ked nemate dlhe vlasi ani gytaru...kamosa zmlatili len tak pre nic za nic...vybehli z kriku a povedali "co provokujes?!?"A zmlatili ho...Takto mu to urobili 2x len za to ze mozno mal reaperske gate,vlasy mal kratke :roll:

Horsie je ze biju aj 12-rocne deti....A to je uz moc!!!
Malo by sa s tym nieco robit...

A este co sa povazuje za "dlhe vlasy"???
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

uz to tu zacinalo byt o niecom ale o5 sa to zvrhava... :(
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

deblasco napísal:uz to tu zacinalo byt o niecom ale o5 sa to zvrhava... :(
Nie Deblasco, stale to tu bolo onicom... Jedna strana versus druha a nadavali, kidali na seba... Jedni povazovali svoje argumenty za spravne a konstruktivne, druhi zase tie svoje... Akurat to bolo o to insie, ze sa pouzivali "odbornejsie terminy" a sem tam aj "dokazy" v podobe linku, alebo typu: "Precitaj si knihu ... od ..."
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

rioXt napísal:premudrele decko si ty, lebo nechces pochopit zakladne, jednoduche veci fungovania spolocnosti v tomto state, ale myslis si ze si niekde na marse tak si vytvarate vlastne pravidla, ktore bohuzial je vseobecne zname, ze nefunguju, ale len blbi skinheadi si myslia ze ano tak ich podporuju a siria
O com to kur*a tocis ? :)
Retsko napísal:Jedni povazovali svoje argumenty za spravne a konstruktivne, druhi zase tie svoje... Akurat to bolo o to insie, ze sa pouzivali "odbornejsie terminy" a sem tam aj "dokazy" v podobe linku, alebo typu: "Precitaj si knihu ... od ..."
Alebo darcek z antilopy, ze? :D
Samozrejme co je oproti tomu taka kniha :lol:
ShanDo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ShanDo »

Je velmi zaujimave ze az po vrazde si hnutia proti razizmu fasizmu atd. zacali oraganizovat rozne podujatia.
Media su zrazu plne utokov. Dokonca som pocul ze Hevierovych synov zbili skini...(mozno si chce niekto zvysit citanost) Vsetci sa zacali spravat ako keby to tu do teraz nebolo a zrazu velky BOOM skinheadov naozaj zaujimave pozorovat to.
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Aryan Angel napísal:Alebo darcek z antilopy, ze? :D
Samozrejme co je oproti tomu taka kniha :lol:
Ano, ten darcek z antilopy povazujem za hodnotnejsi ako jednostranne, neobjektivne napisana kniha nejakym zarytym hlupakom co si mysli ze ma navrch nad vsetkymi...
Dual Mind
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dual Mind »

whitek Napísal: ked som stretol negra(myslim cernocha) tak nic nerobil len sa usmieval na mna teplym usmevom a to cloveka vie dost vytocit. Ale to je na dlho a nechce sa mi pisat.

whitek Napísal: o historiu sa tu nezaujmajte lebo cela hystoria okolo 2 sv. vojny je zmanippulovana a pozmenena zidmi.

whitek Napísal: zakony su na to aby sa porusovali hlavne ked je teraz potreba taketo zakony porusovat

Aryan Angel Napísal: Rasizmus je prirodzena vec, chcem povedat, ze kazdy clovek ma v sebe nieco z rasizmu.

Aryan Angel Napísal: ano strach z cudzich/neznamych ludi.. cigani/negri/... niesu cudzi a neznami. Praveze vieme dobre co su zac a z toho prameni ten odpor

Aryan Angel Napísal: nemusis uznavat Hitlera aby si mal hrdost ze si biely predsa    

Aryan Angel Napísal: Retne este som nemal tu "cest" mat v blizksoti negra ale ludia z inych casti sveta kde ich maju, maju na ten smrad trochu iny nazor

Aryan Angel Napísal: ok, mohli sa stat v minulosti tieto veci, neviem ale o tom ze by Hitler mal nieco s teoriami o menejcennosti slovanov, to skor Himmler.

Aryan Angel Napísal: ti z vas co sa s nimi nemusia stretavat je to jedno, su spokojny a vsetci skini su hned kok**** a ti co musia blizko tych degesov ciganskych zit (vychod) maju zas iny nazor.. (Sheep) zelal by som tym zastancom multikulturalizmu nech musia zit v nejakom tom ciganskom gete alebo osade, ..tam by si si mohol vyskusat to tvoje sudenie podla individualnych hodnot ViRuS

Aryan Angel Napísal: nemusis mat nic proti inym rasam aby si vedel ze ich miesanie sposobuje problemy. soc. stav romov je hlavne ich vina.. ako vysvetlis ich primitivne spravanie, napr. ked dostanu ZADARMO prideleny byt, cely ho rozjebu a pod., jasny dokaz toho ze romovia niesu ludia, na rovnakej kulturnej urovni..

Aryan Angel Napísal: Cigosi udajne pred x rokmi odisli z indie, lbo tam boli tiez uplne najspodnejsia vrstva   Pokial ide o POD/NAD rasu, ja to nehovorim, ale ten ich iny sposob zivota musi vychadzat aj s tychto rasovych rozdielov, ..alebo je to sposob zivota, ze su to vacsina dementi..?

Aryan Angel Napísal: Ale oni maju geneticke predpoklady ku tomu svojmu sposobu zivota..

Aryan Angel Napísal: joppp cigani by sa pozrali medzi sebou a ostal by len jeden

Aryan Angel Napísal: A co tak Wagner, Bach, Dvorak, Cajkovsky, Puccini, Beethoven, atd.. Kto z nich bol neger?

Saq.utd Napísal: suhlasim ani ja nebijem ciernych zltych filajovych a neviem akych...ja ich respektujem ale je tam trochu toho rasizmu...ked uz nic ine aspon si urobim srandu....ze" hen jaky negga" ...chapes ne?...

masterrr Napísal: ViruS nej.eb ma uz s tym, hipicke pycoviny   ...ja som za kratky proces   ..alebo by som ciganom daroval uzemie ke by mali vlastny stat, okolo toho na hraniciach ostnaty drot a nech si ziju     bola by sranda sledovat ako dlho vydrzia.. mozno by sa tam pozrali sami

Sníva sa mi, alebo TOTO tu je naozaj povolené??? To je obycajny fasizmus a rasizmus, nic viac.

Aryan Angel sa preber !!! Kto ti tie fasisticke dristy nahovoril???

INAK, CO SA TYKA HISTORIE SI TOTALNE MIMO.

Do tejto temy uz nenapisem nic, s ludmi, ktori maju nazory ala Aryan Angel sa nedá diskutovat. Bavte sa dalej...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Sniva sa ti :zzz:
Spoty
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Spoty »

presne tak... odteraz je tomu koniec. nechcem to tu zamykat, ale za rasisticke a nacisticke nazory bude kick z temy... objavim podobne naznaky v iynch temach a bude ban.
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

dual mind, dik za pozbieranie, ja som sa par krat chystal ale som lenivy...

aryan, z toho ako sa tie prispevky vyvijali, od hora nadol, sa mi zda ze trpis bud schizofreniou alebo ti niekto zakazym nieco naockuje a ty slepo tomu veris a dristas... skus takto ked su pozbierane tie prispevky, si to precitat...
je to funny, ze!? :)
ako sa "TVOJ NAZOR" vyvijal a vyvija... :hehe:
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

toto by malo ist snad do ftipov, ale moc mi do smiechu nebolo...
co prispevok to perla...
http://www.narodneforum.wz.cz/
ShanDo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ShanDo »

...ale nemozem vystat a tolerovat protestantov,pohania su jedna vec,a tieto sekty protestantske su vecou druhou...
Kto je dnes podľa teba najväčším nepriateľom pravého národovca(SP-NS) na SR? (otazka ankety)
Ja ti poviem tak- urcite by to ziaci nebrali ako velky tlak na nich, keby svoj cas nezabijali nezmyselnostami a "vydobitkami" super zapadnej kultury.
ORGANIZACIA LUDIA PROTI RASIZMU JE MATERNICA PLNA ANTIKRISTOV! OTVORME OCI A ZACNIME DYCHAT KYSLIK!
ĽPR = 50% buze**** a 50% feťáci, čo viac dodať?
na co spolupracovat so zjudaizovanou cirkvou? co to prinesie? len pokrytectvo.
...boh chcel, v starom zakone, vrazdy, smilstvo a kradez (vidno ze zidia sa tymto starym zakonom riadia stale ) takze to asi nebol taky super boh.
...atilla bez pretiahnut dakeho ponika. zoofiliu mate v krvi od dob ked emesa pretiahla to kura turula. uáááá som z teba unaveny tolko blbosti moze napisat len mongol...

len zopar vyrokov s narodneho fora. Citajte oplati sa.
(niektore su vyrezane z dlhsieho prispevku, tak nechytajte za slovicka)
fink2
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa fink2 »

to su taky holohlavy je*o... co si myslia ze ked maju holu hlavu tak neviem co :cry: :cry:
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

Ako bol som na dvoch tych stretnutiach proti nasilu a je to dost dobra fraska. Zvolene a Ziline kdezto vo Zvolene prislo 5 a pol cloveka a nerobilo sa nic ine iba sa ludia strasili tym aky su neonacisti nasilnici a ze proti nim mame seci bojovat a nemame sa bat (bojovat asi nenasilne :) V ziline to bol zasa dalsi miting proti slotovi (asi aj 500 ludi 8) a este spomenuli ako skini vraj maju na svedomi chudaka Tupeho (chudak ale dakmu prisla jeho smrt celkom vhod) Nevim ci mate niekto tiez podobnu skusenot.
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Na stráž!

Vodcami ultranacionalistov, ktorí chcú zrušiť parlamentnú demokraciu, sú stredoškolský učiteľ a Slotov právnik

Donedávna o nich nikto nevedel. Verejnosť poznala neonacistov, ktorých sa však polícii podarilo pomerne úspešne zahnať do úzadia či úplne rozprášiť. Vynoril sa však nový typ slovenských nacionalistov. Tvrdia, že nie sú extrémisti a nekonajú protizákonne. Usporadúvajú akcie po celom Slovensku, sympatizujú s vojnovým slovenským štátom, v kanadách a temných uniformách vyzývajú do boja za nové Slovensko a Na stráž! Vo svojom programe plánujú zrušiť parlamentný systém a zaobstarať pre štát zbrane hromadného ničenia. SNP považujú za boľševický puč a Cigánov za príživníkov a parazitov. Polícia trochu znervóznela. Generálny prokurátor žiada rozpustenie ich strany.

Biele Slovensko: Posledný októbrový víkend boli slovenské mestá svedkami viacerých zhromaždení ultranacionalistov. V Hlohovci, Modre, Černovej a Prešove sa stretli členovia Slovenskej pospolitosti, Jednoty slovenskej mládeže a Nového slobodného Slovenska, aby aktivizovali verejnosť. „Sláva Tisovi! Slovensko si nedáme! Zrada sa trestá!“ To sú heslá, ktoré s obľubou vykrikujú na námestiach. K podpore otvorene vyzýva i šéf Slovenskej pospolitosti Marian Kotleba v časopise Hlas národnej stráže, lebo „len tak sa nám totiž podarí naplniť odkaz otca národa Andreja Hlinku a spraviť zo súčasného prehnitého Slovenska Slovensko slovenské, Slovensko kresťanské a Slovensko biele!“ K týmto ideám sa teda hlási roduverná mladá generácia, ktorá sa za asistencie policajtov a niekoľkých starcov stretáva na verejných miestach a čoraz hlasnejšie dáva o sebe vedieť.

Zabiť, zabiť: Radikáli sa zviditeľnili už počas leta fakľovými pochodmi vo Zvolene. Asi najznámejším je šéf Slovenskej pospolitosti - Národnej strany (SP-NS) Marian Kotleba. Tohto učiteľa informatiky na Osemročnom gymnáziu v Banskej Bystrici rozpačito hodnotili aj kolegovia z učiteľského zboru, ktorí vraj o jeho aktivitách nevedeli. Protesty sa zdvihli z viacerých strán, občianske združenie Ľudia proti rasizmu pohnalo SP-NS na Generálnu prokuratúru pre „hanobenie národa, rasy, presvedčenia a podnecovania nenávisti a násilia“. Žiadali zrušenie SP-NS pre ich politický program a súčasne podali podnet na začatie trestného stíhania pre výroky Kotlebu. Ten napríklad verejne v Rožňave vyhlásil: „Kamaráti, príde čas, keď drogovo závislí už nebudú brať ich tabletky, ale tabletky aké, kamaráti? Olovené!“ A obecenstvo reagovalo: „Zabiť, zabiť!“ Keď neskôr Kotlebu s jeho matkou zbili neznámi útočníci, SP-NS ihneď obvinilo „sionistické“ médiá a združenie Ľudia proti rasizmu.

Vodcovia: Počas posledného októbrového víkendu nabrali udalosti rýchly spád. Zhromaždenie radikálov v Modre rozohnala polícia, nasledovali zatýkania a obvinenia viacerých členov SP-NS pre šírenie myšlienok smerujúcich k potláčaniu ľudských práv a slobôd. Ďalší deň bol v Černovej zaistený a obvinený aj Kotleba, posledné stretnutie v Prešove polícia rozpustila. Podľa spoluorganizátora Slavomíra Jančoka z Jednoty slovenskej mládeže bolo rozpustenie protizákonné. Jančok je vyštudovaný právnik, pôsobí uhladenejšie ako prostoreký Kotleba. Neoblieka sa do uniformy, vždy je v saku a kravate. Rozhodne však nepatrí k sivým myšiam. Kotleba a Jančok stoja na zhromaždeniach bok po boku a sú považovaní za ultranacionalistických vodcov. Pikantné je, že obidvaja žijú z našich daní. Kotleba je stredoškolský učiteľ a Jančok pracuje na právnom oddelení Mestského úradu v Žiline, teda priamo pod Slotom. Práve Jančok vypracúva Slotovi odpovede, v ktorých žilinský primátor permanentne zamieta verejnosti právo na prístup k informáciám. Za zatĺkanie dostal Slota v tomto roku titul „najväčší nepriateľ informácií“. Povráva sa, že vzťahy medzi ultranacionalistami a Slotom nie sú ideálne. Kotleba si viackrát na Slotu zanadával, mladým roduverným Slovákom prekáža korupcia i vyvlastňovanie pôdy pre „šikmookých investorov“. Jančok sa kamaráti s Kotlebom a zároveň pracuje pre Slotu. Vzťah so žilinským národniarskym primátorom označuje za čisto profesionálny. Jančok je podľa viacerých oslovených z právnického prostredia šikovný a zdatný. Sebavedomie mu asi nechýba, keď sa cíti za dostatočne fundovaného riadiť Košický samosprávny kraj, kde kandiduje za župana. Práve jeho považujú za mozog v Slovenskej pospolitosti a spolutvorcu celej ideológie. Vzdelaných ľudí je v ultranacionalistických združeniach viac. Historik Ivan Kamenec zo SAV hovorí, že pri formovaní programu SP-NS, ako aj pri tvorení uniforiem pravdepodobne asistovali autorom odborní poradcovia, aby sa vyhli prípadným právnym dôsledkom. Uniformy sa totiž v nepatrných detailoch odlišujú od gardistických rovnošiat, čím sú vlastne právne nenapadnuteľné. Podľa Kamenca nacionalisti demagogicky označujú za svojho spojenca Maticu slovenskú a cirkev. Prekvapujúce je, že sa tieto inštitúcie oficiálne od ich činnosti nedištancovali. K slovenským radikálom sa nám odmietol vyjadriť aj šéf národniarov Ján Slota, a tresol telefónom. No hneď na druhý deň SNS zvolala tlačovú konferenciu, na ktorej Slota vyhlásil, že členovia Slovenskej pospolitosti dehonestujú národnú myšlienku a sú pomýlení, zakomplexovaní a zneužíva ich niekto z pozadia. Polícia ich vraj mala pochytať, riadne vypráskať, vyzliecť z uniforiem a poslať niekde, kde by zmúdreli.

Vytetovaný Štúr či Hitler?: Ďalším dôležitým mužom v hierarchii SP-NS je Ján Kopúnek. Ten nedávno vyhlásil, že „Slovenská pospolitosť má svojich ľudí v polícii, aj v armáde... Ak si niekto myslí, že Slovenská pospolitosť sú nejakí obmedzení skinhedi, poriadne sa mýli“. V uniforme sa vraj na akcii v Modre nachádzal aj obvinený bývalý vojak, ktorý organizoval koncert neonacistických skupín v Žaškove v máji tohto roku. Okrem inteligenčne zdatných ľudí priťahujú podľa pozorovateľov tieto združenia aj bývalých neonacistov, ktorí sa po policajnom tlaku preskupili a pod pláštikom národne orientovaných združení fungujú ďalej. O ľuďoch z tohto prostredia vypovedajú aj diskusné fóra na internetových stránkach týchto organizácií, prešpikované rasistickými prejavmi. „Tiež by bolo zaujímavé vidieť tetovania, ktoré skrývajú niektorí členovia SP-NS a ich sympatizanti pod oblečením. Hlinku alebo Štúra by ste tam asi neuvideli - Hessa, Hitlera a rôzne neonacistické symboly by sa vyskytovali určite častejšie,“ prezradil nám náš zdroj z tohto prostredia, ktorý si neželá byť menovaný.

Čisté Slovensko: Jednou z hlavných náplní spomínaných združení sú nekonečné hádky o tom, kto je pravým Slovákom. Nacionalizmus z jednej strany oficiálne vymedzuje Slotova SNS. Na druhom konci sú neonacisti s hákovými krížmi na

krku. Medzi tým sa nachádza široké hybridné spektrum združení a strán vrátane SP-NS, JSM či NSS. Myšlienkovo i personálne sú úzko poprepájané. Spoločne chcú vytvoriť čisté „slovenské Slovensko“. Pritom rovnako ako gymnaziálnemu učiteľovi Kotlebovi, aj žilinskému úradníkovi Jančokovi z JSM sa na ich platy skladajú všetci daňoví poplatníci vrátane Židov aj občanov maďarskej, rusínskej či českej národnosti. Ale to im zrejme nevadí.

PETER GETTING

Zdroj: http://www.plus7dni.sk/index.cfm?Page=S ... leID=14802
Napísať odpoveď