MS v hokeji 2016
-
mumbojumbo
Light Expert
Re: MS v hokeji 2016
Madari v hladisku mali vyvesene vlajky na, ktorych bolo Slovensko este sucastou Uhorska. Dokedy budu onanovat nad Uhorskom, blbeckovia. Na zaver si zaspievali hymnu z fanusikmi a do toho im hralo techno

-
mirak2
Hardcore addict
ak by som hodnotil iba podla 3. tretiny, tak by som tiez nepovedal, ze to bolo dobre. neviem, ci tradicne uspokojenie alebo co to bolo. prve dve tretiny boli solidne, hlavne v druhej si madari velmi neskrtli, iba ked sme hrali presilovku, tak vtedyTrussardi napísal:Ale CT Sport hejtoval, Slovaci podali spatnej vykon
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Ako každé majstrovstvá rozhodcovia strašne zle piskaju
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
mumbojumbo, to vyobrazenie Uhorska som si vsimol aj ja a hned vedla bola vlajka s napisom Dunaszerdahely (Dunajska Streda) a ani by som sa vobec necudoval keby tie vlajky pochadzali len zo Slovenska.
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ak toto považuje niekto za solídny výkon, tak nemá veru veľké nároky
To bolo jedno veľké utrpenie a hrať proti Maďarsku poslednú tretinu nato, aby sme nedostali gól a nechali ich hrať, to je choré. Nehovoriac o tom ich brankárovi, takého tragéda na MS nemá nikto.
Tiez by som sa zameral na pozitiva:
- zavahanie rozhodcov a vlastne aj nasho timu, kedze ten gol nereklamovali, nas nestalo body a poucilo
- pri tej hre Madarov sa nam nezranil ziadny hrac
- nenechali sme sa vyprovokovat
- vyskusali sme si aj oslabovky
- Jurco, aj dalsi dali gol, co im psychicky pomoze, este Reway by sa mohol nastartovat
- Konrad sa celkom rozchytal (v ramci moznosti) a prakticky moralne vychytal nulu
- mame po fyzicky aj psychicky narocnom zapase dolezite prve body
Inak sa tu velmi nespomina Cesko, tiez mali vela stastia v zapase, aj v tom ze dostali Rusov na zaciatok, no vzhladom na ich tim to je dobry start, vecer maju Lotysov, ktori mohli kludne zdolat Svedov, bude to pre nich podobne dolezity zapas ako pre nas Francuzi, ktori uz dali Nemcom gol a skoro aj druhy a v oslabeni.
DanielDevil - myslim ze to uz bolo o psychike, jednak Madari, potom skusenost prave ked sme s nimi tiez viedli 3:1 a nakoniec vyrovnali a vyhrali sme len so stastim, taktiez podobne situacie z pripravy, ked sme nedokazali udrzat naskok, to vsetko a este slo o uvodny zapas a samozrejme teraz nemame taky tim ako inokedy.
- zavahanie rozhodcov a vlastne aj nasho timu, kedze ten gol nereklamovali, nas nestalo body a poucilo
- pri tej hre Madarov sa nam nezranil ziadny hrac
- nenechali sme sa vyprovokovat
- vyskusali sme si aj oslabovky
- Jurco, aj dalsi dali gol, co im psychicky pomoze, este Reway by sa mohol nastartovat
- Konrad sa celkom rozchytal (v ramci moznosti) a prakticky moralne vychytal nulu
- mame po fyzicky aj psychicky narocnom zapase dolezite prve body
Inak sa tu velmi nespomina Cesko, tiez mali vela stastia v zapase, aj v tom ze dostali Rusov na zaciatok, no vzhladom na ich tim to je dobry start, vecer maju Lotysov, ktori mohli kludne zdolat Svedov, bude to pre nich podobne dolezity zapas ako pre nas Francuzi, ktori uz dali Nemcom gol a skoro aj druhy a v oslabeni.
DanielDevil - myslim ze to uz bolo o psychike, jednak Madari, potom skusenost prave ked sme s nimi tiez viedli 3:1 a nakoniec vyrovnali a vyhrali sme len so stastim, taktiez podobne situacie z pripravy, ked sme nedokazali udrzat naskok, to vsetko a este slo o uvodny zapas a samozrejme teraz nemame taky tim ako inokedy.
-
DanielDevil
Addict
Lenže Česko vyhralo zaslúžene. Prvú tretina pomerne vyrovná, v druhej jasne lepší a v tretej sa snažili Rusi dorovnať, ale jednoducho podľa mňa vyhrali v tom zápase zaslúžene, pričom nemajú žiadny hviezdny tím. A nedá sa porovnávať ako súper Rusko a Maďarsko. Jednoducho slabší tím tu na MS nie je. Každopádne som rád za veľmi dôležitú výhru a uvidíme čo bude ďalej, mňa už naši môžu len prekvapiť, budem fandiť.
Cesi urcite vyhrali zasluzene, suhlasim, aj s tym ze hrali dobre, ale mali tiez velku kopu stastia.
Neviem ako si to myslel celkovo - v suvislosti so Slovenskom, tak ze nasi zasluzene nevyhrali? Ak ano, tak rozhodne nesuhlasim, az na tretiu tretinu sme hrali pomerne dobre, Madari nas mali precitanych a hrali tvrdo, vlastne my sme mali skor smolu ako stastie, aj pri tom gole co nemal platit, aj nejake zdrky sme dali a tiez rozhodcovia nepiskali ako mali. Tretiu tretinu sme dobre nehrali, ale dovody som uz pisal vyssie.
Neviem ako si to myslel celkovo - v suvislosti so Slovenskom, tak ze nasi zasluzene nevyhrali? Ak ano, tak rozhodne nesuhlasim, az na tretiu tretinu sme hrali pomerne dobre, Madari nas mali precitanych a hrali tvrdo, vlastne my sme mali skor smolu ako stastie, aj pri tom gole co nemal platit, aj nejake zdrky sme dali a tiez rozhodcovia nepiskali ako mali. Tretiu tretinu sme dobre nehrali, ale dovody som uz pisal vyssie.
-
mirak2
Hardcore addict
v prvej a druhej tretine sa hralo prevazne v ich tretine, hlavne, ked bola na lade prva a druha nasa lajna. samozrejme sa na to pozeram s ohladom predvadzanej hry pocas pripravy.DanielDevil napísal:Ak toto považuje niekto za solídny výkon, tak nemá veru nie sú veľké nárokyTo bolo jedno veľké utrpenie a hrať proti Maďarsku poslednú tretinu nato, aby sme nedostali gól a nechali ich hrať, to je choré. Nehovoriac o tom ich brankárovi, takého tragéda na MS nemá nikto.
Dreamer: mozes prestat omielat dookola ten madarsky gol? podla mna bol regularny.
-
t0m4s3
Admin
dopredu avizujem K- za kazde pouzitie debilneho patvaru vymysleneho (zrejme) Stastnym - oslabovka
-
DanielDevil
Addict
Nehovorím, že sme vyhrali zaslúžene, len to, že sme hrali s najslabším mužstvom na turnaji a bolo to trápenie. Pekné, že sme boli v ich tretine, ale koľko bolo tých šancí? V útoku sme sa príliš nepredviedli. Vidieť bolo prakticky iba Jurča a všetko sme to hrali cez obrancov. Presilové hry otrasné. Korčuľovanie tiež slabé, keď vidím teraz zápas Francúzsko - Nemecko tak vidím, že to budú pre nás viac ako vyrovnaní súperi.
-
jason007x
Light Professional
Ten Kazachstan naplnil moje očakávania, že majú fakt dobrý team tento rok a porazili Švajčiarov dnes. Som zvedavý na ich ďalšie zápasy.
Masalskis ten co dava kalap dole
ale cesi vsetkych 12 zapasov win takze by to mali dotiahnut
Snad sa ti ulavilo, pokial nie, mozes svoje postrehy smerovat aj sem:t0m4s3 napísal:dopredu avizujem K- za kazde pouzitie debilneho patvaru vymysleneho (zrejme) Stastnym - oslabovka
https://staffino.com/sk/rtvs
EDIT: ak o tom neviete, o chilu zacina na Dvojke program Mixzona, vcera som zachytil iba koniec, mal by sa vysielat kazdy den priblizne o 21:40 (tak zajtra bude na Jednotke, pozajtra opat na Dvojke, asi podla toho kde ide vecer prenos).
-
hojko
Site Admin
Ružomberok
Katolícka univerzita v Ružomberku – Filozofická fakulta
Slovenská jazykovedná spoločnosť pri SAV v Bratislave
2010
http://www.juls.savba.sk/ediela/varia/17/Varia17.pdf
Lexém = súhrnné označenie všetkých tvarov toho istého slova
Obrazok s vysvetlenim v prilohe.
Katolícka univerzita v Ružomberku – Filozofická fakulta
Slovenská jazykovedná spoločnosť pri SAV v Bratislave
2010
http://www.juls.savba.sk/ediela/varia/17/Varia17.pdf
Lexém = súhrnné označenie všetkých tvarov toho istého slova
Obrazok s vysvetlenim v prilohe.
-
DanielDevil
Addict
Tak dnes úplne odlišný výkon. Okrem tej úvodnej chyby sme Francúzov prakticky k ničomu nepustili a konečne aj vpredu oveľa lepšie. Len neviem, či nám nebude chýbať nejaký strelec v útoku, ktorý by nas v ťažších zápasoch potiahol. Zatiaľ sa mi vpredu najviac páčil Jurčo, obidva zápasy.
Len už treba rozbehnúť Rewaya. Keď nie proti slabšim súperom tak kedy
on prihrávky dáva dobré len furt sa jej chopí niekto neschopný 
Ale to nie je jeho problem.
-
jason007x
Light Professional
Všetci, čo tu vypisovali pred MS samé negatívne chu****, a že keby sme nemali maďarov v skupine, tak vypadneme, teraz zase prezlečú kabáty a budú sa biť do hrude a budú z nich veľkí fanúšici, ako to už býva zvykom.