ata pata hovoty kto hm... som od neho cakal viac ako som vravel keby boli take upravy v 1 tak je lepsia ako 2Molo napísal:aky shit? sa zobud U2 bol v pohode
Need for speed Most Wanted
-
pishta
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Inak lol,na jednom nemenovanom servery,som sa bavil s jednym chlapcom ktory tvrdil ze to ze nfs:mw uz mesiac ma,a ze je prepojeny s EA ked som mu povedal nech my posle screen bieleho golfa,s bielimy kolesamy a cervenymi sklamy tak my povedal ze si nemusi nic dokazovat...lol
Ps:zakrite si oci!!!pisal si s Y(sy)
Ps:zakrite si oci!!!pisal si s Y(sy)
Re: No tak mne určite!
mateu napísal:dajak si fandis nie??![]()
![]()
![]()
aky mas kompik popis detailnejsie aby som mal co závidiet . Mozno![]()
![]()
Základna doska: Asus A8N - SLI
Graficka karta: Geforce 6600GT
Ram: 2 x 512MB dual change
HDD: 200GB
Procesor: AMD Athlon 64 3000+ BOX
Tak ja to tu zrovnam.. Need For Speed MOST WANTED a Need For Speed MOST WANTED BLACK EDITION uz vysiel vcera tj 15.11.2005.. v USA sa na pult dostane NFS:MW a NFS:MW BE zajtra(17.11.2005).. do na pult EU sa dostane iba cista verzia NFS:MW a to 23.11.2005.. BE je iba pre USA.. jedna aj druha verzia je uz vydana a caka sa len na datum kedy sa zacne predavat..
takze ak uz tahate z torrentu NFS:MW BE tak tahate full verziu ktora je urcena pre USA.. takze nic viac a nic menej.. ak to budete niekto mat skor stiahnute ako ja tak to prosim dajte na megaupload bo z torrentu mi to ide neskutocne pomaly..
a ak uz to nahodou mate tak sn.:HG34-P09L-J76E-MNH2-0JZR

takze ak uz tahate z torrentu NFS:MW BE tak tahate full verziu ktora je urcena pre USA.. takze nic viac a nic menej.. ak to budete niekto mat skor stiahnute ako ja tak to prosim dajte na megaupload bo z torrentu mi to ide neskutocne pomaly..
a ak uz to nahodou mate tak sn.:HG34-P09L-J76E-MNH2-0JZR
a ze to vyslo v cinstine je pravda ale je to aj v EN..maciakba napísal:ono to vyslo ale je to v Cinstine takze prosim tahajte a potom lustite tie znaky
-
hojko
Site Admin
Trepete veci o ktorych nic neviete, ziadna verzia nie je von a ze to je na trapnych torrent trackeroch ako je TPB, Minova atd... nema vyznam komentovat. Ked to zbadas tu, tak potom mozes tahat: http://www.hojko.com/rss_new.php
-
Ondrejko
Light Star
takze vy ste to uz stiahli a zistili ze je to fake?hojko napísal:Trepete veci o ktorych nic neviete, ziadna verzia nie je von a ze to je na trapnych torrent trackeroch ako je TPB, Minova atd... nema vyznam komentovat. Ked to zbadas tu, tak potom mozes tahat: http://www.hojko.com/rss_new.php
-
->slavo<-
Addict
hojko mas asi pravdu lebo este som odnikoho nemal potvrdene ze to funguje zatial som stahovanie stopol a pockam asi na deviance alebo clonecdhojko napísal:Trepete veci o ktorych nic neviete, ziadna verzia nie je von a ze to je na trapnych torrent trackeroch ako je TPB, Minova atd... nema vyznam komentovat. Ked to zbadas tu, tak potom mozes tahat: http://www.hojko.com/rss_new.php
ale kedy to bude? deviance?