MS v hokeji 2016
Re: MS v hokeji 2016
Na tejto FB stranke davaju vzdy linky na online videa, fungujuce aj zo zahranicia.
https://www.facebook.com/exkluzivne/
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Lenže keby sme hrali ako včera, tak dnes nevyhráme. Povedal to aj Bokroš po včerajšom zápase. Treba sa nato pozerať trošku objektívnejšie a nemýliť si to s tým, že fanúšik je ten, kto vychváli každý jeden zápase. Fandím aj ja, ale pozerám sa na to triezvejšiejason007x napísal:Všetci, čo tu vypisovali pred MS samé negatívne chu****, a že keby sme nemali maďarov v skupine, tak vypadneme, teraz zase prezlečú kabáty a budú sa biť do hrude a budú z nich veľkí fanúšici, ako to už býva zvykom.
Ale Francúzi mi pripadali, ako keby hrali bez chuti, určite vedia zahrať aj lepšie... Ináč neviete jak je na tom Daňo?
-
jason007x
Light Professional
A ako sa dá prosím ťa hodnotiť zápas dopredu a aj celkové účinkovanie slovenskej reprezentácie na MS? Tu ide o to, že dopredu každý vždy pi****, ešte pred MS, akú si urobíme hanbu na celých MS a potom keď sú títo negativisti vyvedení z omylu, tak sú z nich veľkí fanúšikovia a zrazu ódy a bitie do hrude.
Slováci sú skrátka fanúšikovia úspechu, a to už pozorujem a vidím najmenej 15 rokov.
Na Cígera tu napr. pi*oval snáď každý. Nevidel som jedinú pozitívnu reakciu. Keby sa ale podaril úspech, nebodaj medaila, zrazu by ho tu každý vychvaľoval. To je tak na Slovensku. Slovenská mentalita.
Slováci sú skrátka fanúšikovia úspechu, a to už pozorujem a vidím najmenej 15 rokov.
Na Cígera tu napr. pi*oval snáď každý. Nevidel som jedinú pozitívnu reakciu. Keby sa ale podaril úspech, nebodaj medaila, zrazu by ho tu každý vychvaľoval. To je tak na Slovensku. Slovenská mentalita.
-
hojko
Site Admin
Jason, cize chces povedat, ze hrame perfektny hokej??? Zatial sme mali relativne slabych superov, Madarsko a Francuzsko, aj ked mnoho ludi im neverilo ani proti tymto superom, vratane mna. Realita sa ukaze aj tak az pri silnejsich superov a uvidime, ze co zahrame. Oba zapasy podla mna zatial nic moc, dnes nas dokonca super prestrielal 25:22 ci kolko to presne bolo, ale vysledok hovori v nas prospech. A stale tvrdim, ze Ciger tam so Svehlom nema co robit, bez ohladu na to, ze ci ziskame zlato alebo vypadneme.
neviem no, mne príde že ti čo hučali pred MS sú ticho. Ja som kritizoval Cígera a Švehlu za ich manažérske schopnosti. A aj som povedal že tréneri môžu byť dobrí
Aj tak na bitie do hrude je ešte priskoro 
-
jason007x
Light Professional
Stručne a výstižne: Hráme o štvrťfinále. Rozhodne nie o záchranu, ako tu niektorí jedinci propagovali. To, že sa pobijeme s Nemcami, Bielorusmi a Francúzmi o štvrťfinále je úplne objektívne a bolo objektívne aj pred MS. A presne sa to tak aj deje. Bijeme sa s nimi o neho, a zatiaľ relatívne dobre.
Takže práve tie negativistické reči, že budeme hrať o záchranu a nie o štvrťfinále sú subjektívne sračky, pravdepodobne založené na komplexoch. A tieto komplexy sa v prípade úspechu ako vždy zmenia na ,,fandenie úspechu''.
Takže práve tie negativistické reči, že budeme hrať o záchranu a nie o štvrťfinále sú subjektívne sračky, pravdepodobne založené na komplexoch. A tieto komplexy sa v prípade úspechu ako vždy zmenia na ,,fandenie úspechu''.
-
mirak2
Hardcore addict
podstatny rozdiel oproti minulym majstrovstvam a aj pripravnym zapasom je, ze nehraju v krci jak hlupaci s nekonecnou rotaciou po rohoch, ale vedia si najst priestor pre prihravky a z toho tazit. takze sa na tu hru aj celkom da pozerat, minuly rok aj pri vitaznych zapasoch to bolo utrpenie pozerat. ale zatial sme videl len zapas proti fakt slabuckym Madarom a Francuzom, ktori jednak nemozu vypadnut a druhak maju uz teraz dvoch ci troch zranenych obrancov a v obrane im hraje niekolko utocnikov. takze neviem, co tu uz bluznis o medaile
a to, ze Ciger je nesympaticky arogantny qoqot nezmenia ani 2 (viac ci menej) presvedcive vitazstva na MS
-
jason007x
Light Professional
To, že im práve Cíger necháva voľnosť a dopraje im uvoľnenosť, je len a len a dobré. Tak sa vždy hrá lepšie, ako pod stresom na základe premotivovanosti. Takže to je práve
od neho a nie
Vladimír Weiss st. je tiež arogantný k***t, a všetci ho zbožňovali pri kormidle futbalovej reprezentácie.
Vladimír Weiss st. je tiež arogantný k***t, a všetci ho zbožňovali pri kormidle futbalovej reprezentácie.
Všimnite si ice-time takého najlepšieho (nechceného) nahrávača na turnaji a Bartanusa.
http://www.iihfworlds2016.com/en/games/ ... istics-tab
http://www.iihfworlds2016.com/en/games/ ... istics-tab
Zaujimava stranka, ale idu tam len prenosy z RTVS, co je skoda, aj teraz ide jednoznacny zapas, Kanada vyhrava uz 5:0, urcite zaujimavejsi je zapas Lotysska s Ruskom, ten sice ide online, ale kvalita hlavne pri rychlom pohybe je slabsia, aj vecer si radsej pozriem Cesko-Svedsko, tiez to pojde iba online.Boccaccio napísal:Na tejto FB stranke davaju vzdy linky na online videa, fungujuce aj zo zahranicia.
BTW Dnes je posledna moznost zapojit sa do ankety, zatial nikto nehlasoval za zemiakovu medailu.
//autoeditácia príspevku (09 Máj 2016, 17:13)
http://www.ta3.com/clanok/1083434/dano- ... tazny.htmltyler91 napísal:Ináč neviete jak je na tom Daňo?
-
guess.whoo
Redeemer
top hokej zatial hraju Fini. Kanada ma napriek vysledkom moc nepresvedcila a z druhej skupiny ma velmi prekvapuju Cesi. vcera paradny obrat proti Svedom (tych tipujem na stopku vo stvrtfinale)
-
jason007x
Light Professional
Tiež to vidím podobne. Kanada - Fínsko by bolo dobré finále. A o bronz Česi s Rusmi. Ale tak to aj tak asi nevyjde v pavúku, ktovie.
-
guess.whoo
Redeemer
a celkom prekvapive a velke sklamanie zo Švajciarov. su peknym prikladom toho, ze aj ked su peniaze a zazemie na hokej vysledky to prinasat nemusi
-
DanielDevil
Addict
Som veľmi zvedavý na jasonove vyjadrenie k dnešnému zápasu
Podobný výkon ako proti Maďarom, asi ešte aj horší. Viackrát som to chcel vypnúť, ale povedal som si, že vydržím a budem veriť, že začneme aspoň korčulovať, keď už nič iné. Hádam to nebola chyba.
-
mirak2
Hardcore addict
prvych 10 minut bola radost pozerat a odkedy sme dali gol, tak nasi zmizli z ladu.
Prvy trochu solidny super a oni si robia s nami co chcu...
tu je pekne vidiet ako sme nestabilny, som zvedavy co vypotia ked schytaju poriadneho supera
-
DanielDevil
Addict
tak aby som hľadal pozitíva, máme 6 bodov za jeden dobrý výkon 
Tymto sa nezastavam dnesnym vykonom nasich (ten radsej nebudem komentovat...) ale rozhodcovia su na tomto turnaji proste totalne nemozni, ved to je nasmiech