Amerika

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Amerika

Príspevok od používateľa hojko »

jukel: Aj kupa nehnutelnosti (rodinneho domu) znamenala moznost ziskania zelenej karty pre teba a rodinu. Ale to su take scenare, skor scifi. Autor temy tu chce po skole vycestovat, zaujima ho kolko ho to bude stat, ze kolko by platil za lieky a padaju tu teraz navrhy ako mat na ucte 100 000, zaplatit si pracovne viza aj s pravnikom a neviem co este...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No jo, najjednoduchšie by bolo, keby sa OP zahlásil na nejakú VŠ a vybavil si W&T, lebo všetky ostatné scenáre sú veľmi pravdepodobne nereálne alebo nelegálne.

Bohužiaľ v prípade W&T sa obávam, že vycestovať toto leto je už nereálne.

/OP - original poster, dosť používaný termín na fórach, ak ho karmista nepozná :wink:
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

to odomna nebol navrh len konštatovanie že je aj taka možnosť. Je mi jasné že tam stredoškolák nepojde mutit vody v ekonomike. Ale to o kupe domu a naslednej zelenej karte som nevedel, a dako sa mi to nepozdava, bolo by to priliž lahke však ved tam kupiš dom v gette za 5 000usd a maš kartu.

A ozaj ešte sa každy rok kona loteria o zelene karty, tušim niekedy na jesen a pred nedavnom vylučili velke krajiny ako VB takže sa šance zvyšili, a ak vyhraš kartu ty automaticky ju dostane aj tvoja rodina ( manželka, deti )
Napísať odpoveď