Nove auto vyzerajuce ako stare shelby GT
Nove auto vyzerajuce ako stare shelby GT
Cavte, volakedy davno som videl nejaku znacku auta, ktora robi auta nove, ale vyzera to ako stare Shleby GT a pod. nepamatate si nahocou, co to bolo za auto..?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nove auto vyzerajuce ako stare shelby GT
Chevrolet Camaro???
Nie nie, Chevrolet camaro vyzera "rovnako" ako tie nove Mustangy a pod. Ta ina znacka, asi bola nejaka nova, alebo nie moc znama, vyrabala auto, pre lajka na nerozoznanie od Shleby GT z 60tych rokov... Proste ta stara klasika... Mohlo to byt tak 2-3-4 roky dozadu, fakt s uz nespomeniem, ale zda sa mi, ze to aj tu niekto na fore ukazal...
-
hojko
Site Admin
Jaj tak. No vsak si to tu prehladaj 
Nasiel som..!
Tak co na to hovorite? Equus Bass 770
-
Kibo
Hardcore addict
Za pol mega ako štartovačku prečo nie...
Vyzerá to dosť dobre, asi napíšem ježiskovi. Inšpirácia musclecar je očividná, ale podarilo sa im to podľa mňa dať do moderného šatu.
Páči sa mi cenník voliteľného "príslušenstva", zafarbené brzdové strmene 3000 dolče, nafarbený kryt airboxu 5000 dolče, logo na airboxe 3000 dolče... Na druhú stranu za Vaše prachy Vám znesú modré z neba a je to čo sa týka dizajnu v podstate custom.
Vyzerá to dosť dobre, asi napíšem ježiskovi. Inšpirácia musclecar je očividná, ale podarilo sa im to podľa mňa dať do moderného šatu.
Páči sa mi cenník voliteľného "príslušenstva", zafarbené brzdové strmene 3000 dolče, nafarbený kryt airboxu 5000 dolče, logo na airboxe 3000 dolče... Na druhú stranu za Vaše prachy Vám znesú modré z neba a je to čo sa týka dizajnu v podstate custom.
- Prílohy
-
- Shut_up_and_take_my_money.png (281.62 KiB) 684 zobrazení
-
guess.whoo
Redeemer
zacina na 100.000usd a tie veci su za priplatok? inak je paradne, ale radsej by som bral origi mustanga zo 70tych