MS v hokeji 2016

O športe...

Ako sa umiestni Slovensko?

Hlasovanie ukončené 09 máj 2016, 23:49

1. miesto
3
5%
2. miesto
2
4%
3. miesto
2
4%
4. miesto
0
Žiadne hlasovania
5.-8 miesto (stvrfinale)
20
35%
9.-10. miesto
14
25%
11.-12. miesto
8
14%
13.-14. miesto
7
12%
15.-16. miesto (zostup do B kategorie)
1
2%

Celkom hlasov: 57

Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: MS v hokeji 2016

Príspevok od používateľa Hegy »

Mam tu na navsteve kolegu z nemecka... Hovorim mu, ze vies ze hrame spolu dnes hokej o 15:15? On mi odpoveda ze ani nie, Nemecko nezije moc hokejom, nema v tom prehlad... Dvihnem obocie, hovorim si, môže byť.
O 15:30 sa mu smejem "Cha, dali sme gol, vyhrávame 1:0" ani to s ním nehlo, 0 fvcks given...
Teraz mu hovorim ze och, vyhrali ste 5:1 a daroval mi najflegmatickejsi pohlad so slovami "Hmm, are you really that bad?"
:D
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

DanielDevil: Na aké vyjadrenie? Jedna prehra a už hráme o záchranu? Stále sme tretí v tabuľke a hráme o štvrťfinále. Nič na tom dnešný zápas nemení. Kľudne je stále šanca si stratené body s Nemcami vykompenzovať na USA v poslednom zápase v skupine. Od začiatku hovorím že skončíme 4-5 v skupine a stále na tom trvám.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Nechapem co sa stalo, zacali sme tak dobre, potom ako by ich zhypnotizovali, boli ako zaspati, unaveni, ako pisal DanielDevil "že začneme aspoň korčulovať"...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

veľká bieda dnes. keď začala tretia tretina a získali sme presilovku hovorím si, že ešte s tým niečo urobia..no ked som videl to zakladanie útokov radšej som šiel upratovať pivnicu a dobre som spravil
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

jason007x napísal:DanielDevil: Na aké vyjadrenie? Jedna prehra a už hráme o záchranu? Stále sme tretí v tabuľke a hráme o štvrťfinále. Nič na tom dnešný zápas nemení. Kľudne je stále šanca si stratené body s Nemcami vykompenzovať na USA v poslednom zápase v skupine. Od začiatku hovorím že skončíme 4-5 v skupine a stále na tom trvám.
A dve vyhry nad najslabsimi supermi a uz hrame o stvrtfinale ?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

áno hráme o štvrťfinále
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

:D v mokrych snoch
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

čo sa smejes? fetoval si? možno nám bude stačiť už len jedna výhra a môžeme postúpiť zo 4 miesta
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Preco by som mal fetovat ? Ty ked sa smejes tak vzdy fetujes ?? To je mi ta luto :D

3 zapasy - 2 sme hrali uplne hovno a proti Francuzom nam vysla jedna tretina.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

a? netvrdím, že postúpime ale hráme o postup. pozri sa s koľkými bodmi postúpili minulý rok svajciari.

tak ako sme dnes hrali zle môžeme hrať zajtra dobre proti bielorusom. ak vyhráme tak si myslím, že nám postup neujde. ak nevyhráme tak sa do štvrťfinále pravdepodobne nedostaneme
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Presne tak. Možno aj 3 body s Bielorusmi nám budú stačiť. A kľudne môžme nejaký bod za remízu uhrať aj s USA, keď už budú mať istý postup a budú sa chcieť šetriť. Ak dnes Francúzi dajú Maďarov, čo asi dajú, budú mať dva teamy po 3 zápasoch 0 bodov na konte. My máme bodov 6 a sme tretí v tabuľke. Tak o čo hráme? O postup do štvrťfinále či o záchranu?

Niekedy by ste niektorí mohli aj logicky uvažovať skôr než niečo napíšete.

Po dnešnej prehre je stále situácia taká, že hráme o štvrťfinále.
farnell
Star
Star

Príspevok od používateľa farnell »

Klud. Ja im verim. :lol:
Zajtra im natrhne riť aj BLR.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

jason007x napísal:DanielDevil: Na aké vyjadrenie? Jedna prehra a už hráme o záchranu? Stále sme tretí v tabuľke a hráme o štvrťfinále. Nič na tom dnešný zápas nemení. Kľudne je stále šanca si stratené body s Nemcami vykompenzovať na USA v poslednom zápase v skupine. Od začiatku hovorím že skončíme 4-5 v skupine a stále na tom trvám.
Ja som nepísal, že hráme o záchranu :) Len som bol zvedavý, či aj ten dnešný výkon vidíš tak pozitívne, ako proti Maďarom, lebo bol dosť podobný, akurát súper hral lepšie, aj keď sa príliš ani nenadrel. Mne by bolo jedno, keby sme prehrali, ale bolo by vidieť, že sa snažia. Ale toto bol jeden z našich najhorších zápasov na MS a musel by som asi veľmi spomínať, aby som našiel ešte horší.

//guess who na ten zápas si teraz nespomínam, ako prebiehal, ale nemyslel som len výsledok, ale herný prejav
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no tak horších by sa našlo (prehra 6:0 s Dámskom a pod.)
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

V skupine sa hrá 7 zápasov. Stále sme prehrali len jeden zápas. Tak sme mali zlý deň a čo? To znamená, že už nemôžme postúpiť? Aj keby nepostúpime, stále je to o tom, že sme bojovali o štvrťfinále, ale hold nevyšlo. Ale hrali sme o neho. Nič iné tu od začiatku netvrdím.
gorsche
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gorsche »

http://www.sport7.sk/clanok/154605-zle- ... o-utocnika že vraj zle spravy :D neprajem samozrejme nikomu nič zlé. Ale miesto v zostave si zaslúži Palo alebo Cehlárik určite viac ako Hrnka takže sa teším že ich uvidíme (možno oboch, záleží od Daňa). Ďalej keď budú hrať takto ľahkovážne aj ďalšie zápasy, tak nech radšej v štvrťfinále nie sme. Riskovať další debakel od Čechov/Rusov... to sa bude rozoberať v médiach zas len hokej, Cíger, MS, Hrivík by pomohol, Pánik... a rozháda sa zas polovica národa na internete. Už nech je Okolo Kalifornie :D
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Jason, tak sme maly zly den? Ved ti hraci hrali doslova odpad, Konrad chytil asi len chripku, toto bolo trapenie. To nebol zly den, to bolo fiasko. Netvrdim, ze za to fiasko moze Ciger, ale hraci by sa mali zamysliet a pozriet si ten zapas asi v reprize z TV, aby sa videli.
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Niektorí, čo tu píšete, vy keby ste boli spoluhráči v repre, veď vy namiesto aby ste v kabíne vytvárali pozitívnu atmosféru a pomohli zabudnúť na dnešnú prehru a mysleli pozitívne dopredu, vy by ste to ešte negatívne prehlbovali. Ešte zajtra 15 minút pred zápasom proti Bielorusku by ste pripomínali aké to bolo **pi*i** s Nemcami, namiesto aby ste svoj team namotivovali pozitívnym prístupom.

Utápať sa v negativizme je vždy to najhoršie, čo môže byť. Ale čo sa divím, slovenská mentalita je len na všetko p**ovať. Už len čakám, kedy tu niekto napíše, že za prehru s Nemcami môže Fico.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

ty by si mohol viešť nejakú firmu, zamestnanci by boli radi, keby ich za všetky chyby pochváliš :D
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Kdež to ty by ich dostával do takých situácií, že z nervozity by tých chýb začali robiť ešte 3x toľko.

A firmu v podstate vediem, aj keď som len druhý najvyšší po generálnom riaditeľovi. Ale zodpovedám za chod firmy ja, keďže on sa tam ukáže raz za mesiac. A chyby sa stali, a čo mám za to ľudí zabíjať? Viem čo dokáže robiť stres s ľuďmi a vedel by som, že by to potom pokašľali ešte viac.

Myslíš, že chalanom pred zajtrajším zápasom by pomohlo keby Cíger len pi**** a pi**** až do zajtrajšieho zápasu a nič pozitívne im nepovie??? Myslíš si naozaj, že toto by im pomohlo na ľade v zápase?
Napísať odpoveď