Kde bývať?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Kde je najlepšie bývať?

Staromestský byt
5
17%
Komunistický byt
7
24%
Novobyt
17
59%

Celkom hlasov: 29

farnell
Star
Star

Re: Kde bývať?

Príspevok od používateľa farnell »

Prehnana citlivost.
Ak budes byvat 100 m od stanice ako som byval ja tak si na to zvyknes a budes to brat ako samozrejmost. Alebo sa budes stahovat?
Chapem toto je vec co neovplyvnis ako to ake dispozicie ma dom ci byt. No stale je to o zvyku.

@aacid
Asi si nemal byt z konca 80-tych rokov so stupackou...
Ja som vzdy vedel co varia podomnou a citit bol aj smrad z cigariet.
Svokra byva nad tuhym fajciarom a nemusi mat ani stupacku no ak on otvori okno na kuchyni a ona nad nim tiez tak ako tvrdi to sa neda vydrzat...
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Tá prvá časť príspevku patrila komu?
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ale to vobec nejde o to či to smrdí alebo vonia. Ked si navarím akokolvek dobré a vonavé jedlo, tak určite ho nechcem čuchat celý den alebo do druhého dna, to potom už neni vona, ale otrava.
farnell napísal:Prehnana citlivost.
A čo ako ? Tak som citlivy a čo ja s tym ? Možem ja za to ? Na niektore veci si nezvyknem.
sundevil napísal:Kuchynska linka byva umiestnena vacsinou v rohu, 5 metrov od okna a s digestorom bez odtahu - toto je realita novych bytov. Zial.
PRESNE toto som mal na mysli. Novostavby stoja za častokrat za houby.
farnell
Star
Star

Hojko-vi
Bohuzial kym som to napisal tak som nevidel z mobilu,ze si medzi tym napisal tvoju reakciu.
Tvoj prispevok som si precital az teraz
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ja mam presne okno 4,5 metra od varnej dosky a digestoru a ziadny problem. nevidim rozdiel oproti tomu ked sme byvali v dome s oddelenymi miestnostami (dokonca este vstupnou halou) a teraz. varime si v sobotu na vikend, obcas nieco male cez tyzden ako spagety a pod. co nezapacha. umyvacka je dost ticha, pocujem ju az ked skonci program a zacne pipat.
hluk z mikrovlnky - tych 90-120 sekund ked prihrievas jedlo?

medzi obyvackou a kuchynou mam taku tenku priecku a vacsi otvor na prechod (cca 180cm)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

audiotrack napísal: :slap:
Vieš mi toto vysvetliť? Nedokážem si asi celkom predstaviť koľko sústredenia treba pri krájaní alebo miešaní že ťa dokáže vyrušiť niekto sediaci 5 metrov od teba a pozerajúci TV.
Len tak z hlavy ma napada ked varim/vari priatelka nejaky novy recept na ktory sa musi sustredit, pripadne si z youtubu pusta varenie a robi podla toho.
A opačne - aký neskutočne náročný film musíš pozerať, že ťa bublajúca voda 5 metrov za tebou dokáže vyrušovať.
lol :D neviem ako ini, ale ja ked pozeram telku (film/serial), tak POZERAM telku a nic ine pri tom nerobim a robit nechcem (nie, ani sex :D ). Nechcem mat pri tom hluk, nechcem sa pri tom rozpravat, jednoducho si chcem vychutnat dobry serial/film. Ked na mna niekto prehovori, tak si to vzdy zapauzujem, alebo pretocim spat :D
A je mi jedno ci to je primitivny sitcom, alebo nieco "narocne".

Pri vareni skratka byva hluk a smrad/vona, to je fakt. A oboje mat v obyvacke by mi vadilo.

Ale samozrejme, su ludia aj tu farnell a guess.who, ktorym to evidentne nevadi a vyhovuje. 100 ludi 100 chuti.
farnell napísal:Prehnana citlivost.
Ak budes byvat 100 m od stanice ako som byval ja tak si na to zvyknes a budes to brat ako samozrejmost. Alebo sa budes stahovat?
To je blby argument. Prehnana citlivost...preco by som si mal na nieco negativne (pre mna) zvykat a akceptovat to, ked to mozem hned na zaciatku eliminovat?
Teraz ked ma clovek peniaze, tak si moze (+-) vybrat taky byt, ktory mu absolutne vyhovuje a nepotrebuje sa "prisposobovat". Jednoducho nech sa ten byt prisposobi mne, nie opacne :roll:
farnell
Star
Star

Ale ved ja som nikde nepovedal ,ze si nik nemoze daco spravit to na co ma chut a na co mu buxa siaha.
Ak si das na stenu v obyvacke koncertne kridlo tak mne to moze byt uplne jedno.
Ja mam zatial pocit ,ze vela ludi tu iba teoretizuje a v skutocnosti v takom byte ci dome nezili.
Sudiac podla toho su ich reakcie k danej teme irelevantne.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

farnell: Na to, aby clovek k tomu mohol napisat nazor, tak nepotrebuje zit v takom dome ci byte. Staci, ak ma oddelenu kuchynu s obyvackou a pri vareni necha otvorene dvere, je to dostatocne na to, aby vedel zaujat postoj k pachom z varenia.
farnell
Star
Star

:roll: Na to aby som vedel ,ze hajzel smrdi nepotrebujem tiez otvarat dvere dokoran....
Napísať odpoveď