inak rozmýšľam veľa ľudí vidí tesne pred totalnym life game over akoby zostrich celého svojho života a potom veľa ľudí opisuje čierny tunel a na konci biele svetlo. Tak sa nad tým haluzím, že nejaký posmrtný život by teoreticky mohol existovať. Predtsava bum a zrazu nič ma akosi neláka
podla mna posmrtny zivot existuje.. viete ako si predstavujem raj? vsade sama travicka a burinky, vela altankov obrastenych ruzami a vela farebnych papagajov...a samozrejme vela SKVELYCH ludi!... to by bolo super... no co uz, snivat mozem, to mi nemoze nikto zakazat.
ja si mzslim tioey ye existuje.ucili ma to od malicka na naboyenstve a ja tomu verim.jua bz som chcel aby vsade okolo bola sa ma TRAVA,vela uvierat,pekne babz....
kurt napísal:ja si mzslim tioey ye existuje.ucili ma to od malicka na naboyenstve a ja tomu verim.jua bz som chcel aby vsade okolo bola sa ma TRAVA,vela uvierat,pekne babz....
tak prajem, aby sa tvoje zelanie stalo co najskor skutocnostou )
petulilienka napísal:nechcela by som byt v pekle, ale este sa na smrt moc netesim... ale keby si zamenil tie baby za chalanov.... mozno by som zmenila nazor...
ako sa ty nemozes nechistat na smrt ked je to neohlaseny ukaz najlepsie je nanu byd vzdy pripraveny.a to tak ze budes chodit do kostola,na spoved a tak
kurt napísal:ako sa ty nemozes nechistat na smrt ked je to neohlaseny ukaz najlepsie je nanu byd vzdy pripraveny.a to tak ze budes chodit do kostola,na spoved a tak
Ja si myslim, ze tou pripravou na smrt by si si do*ebal zivot...
ale nie az taka priprava.ja mam taku ze raz za 3 mesiace idem na spoved a vydrzi mi to tak 1 tyzden.v nedelu idem do kostola a to je vsetko a nekazim si zivot
som rozmyslal akurat nad tym, ze ked zomrem ze by som sa dal spalit... lebo aby som bol v truhle a obzierali ma chrobacikovia tak to sa mi nezda zrovna najlepsi odpocinok....
robeno napísal:som rozmyslal akurat nad tym, ze ked zomrem ze by som sa dal spalit... lebo aby som bol v truhle a obzierali ma chrobacikovia tak to sa mi nezda zrovna najlepsi odpocinok....
podla mna nie.ked vies ze budes v truhle tak mas taky blby pocit a to nevravim po smrti ale pred smrtov.daju da do truhly za x sk a daju ta do zeme.ale ked ta spopolnia tak mozes byt hocikde.
kurt napísal:podla mna nie.ked vies ze budes v truhle tak mas taky blby pocit a to nevravim po smrti ale pred smrtov.daju da do truhly za x sk a daju ta do zeme.ale ked ta spopolnia tak mozes byt hocikde.
A nie je ti to jedno kde si? Ja to mam u prdele kde budem po smrti...