Kamaratovi som odvirovaval pocitac, mal 280 dni staru aktualizaciu NODu a mal tam asi 750 kuskov...dost som sa na tom kosil. Potom sa divil ako rychlo mu to zrazu ide
Vas rekordny pocet virusov
By si sa divil ale dajme tomu ze mi chodi denne asi 4 maily v kotrych mi nod identifikuje tento cerv (Netsky.Q). Samozrejme ich okamzite mazem ani neotvaram.XilleR napísal:..dost podozrive ked tam mas nazvy akokeby pesnicky a pripona exe, to si kde splasil?
btw: ja som mal len par zato jeden z nich bol jeden dost zakerny ...formatol mi celu jednu 2GB particiu na 4GB disku na starom kompe v minulom tisicroci
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
ked som si odniesom do skoly PC na prax aby sme gemblili, som si nedal antivirak, Mal som ho tam dokopy 4dni, posledny den bol Pc spomaleny ako slimak do kopca, tak som dal PC cilin, avast, noda.
Sistem sa skoro zrutil, potom naslo infikovany PC Cilin a seklo to, ale dovtedy bolo okolo 170virou, kolko tam bolo celkovo som nezistil, pomohlo uz iba Format C:
Sistem sa skoro zrutil, potom naslo infikovany PC Cilin a seklo to, ale dovtedy bolo okolo 170virou, kolko tam bolo celkovo som nezistil, pomohlo uz iba Format C:
Virusov som mal najviac 3 naraz, malware, spyware, adware a ine svinstva a backdoory mavam tiez, pravidelne kontrolujem, max. som mal cca 48 ked som objavil ad-aware personal inak pri beznych kontrolach 8-12 objektov najdem.
-čudujem sa tým, čo vravia, že nič nemaju ani nemali, nenašli ja by som s takým výsledkom nebol spokojný, určite niečo nie je v poriadku, poobzeral by som sa po alternatívach, ako chrániť/kontrolovať svoj počítač..
-čudujem sa tým, čo vravia, že nič nemaju ani nemali, nenašli ja by som s takým výsledkom nebol spokojný, určite niečo nie je v poriadku, poobzeral by som sa po alternatívach, ako chrániť/kontrolovať svoj počítač..
-
Fata! ChaoS
Star
-
caesar1987
Addict