MS v hokeji 2016

O športe...

Ako sa umiestni Slovensko?

Hlasovanie ukončené 09 máj 2016, 23:49

1. miesto
3
5%
2. miesto
2
4%
3. miesto
2
4%
4. miesto
0
Žiadne hlasovania
5.-8 miesto (stvrfinale)
20
35%
9.-10. miesto
14
25%
11.-12. miesto
8
14%
13.-14. miesto
7
12%
15.-16. miesto (zostup do B kategorie)
1
2%

Celkom hlasov: 57

t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: MS v hokeji 2016

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Kanada nas vyplieska aj na pri hre na pol plynu. 3:0, mozem vypnut a pozerat bud NHL alebo zaver La Ligy.
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Dano s Rewayom mozu ist rolbovat lad na jazero v Hontianskych Nemciach. Inak prvykrat chvalim bojovny vykon, hlavne v druhej tretine. Ale taku tragicku neefektivitu aku my predvadzame som este nevidel.

// ok, beriem spat, tretia tretina je opat jedna velka mizeria...
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

heker napísal:5:0 pre Kanadu je moj tip, ale bol by som poteseny, ak by dokazali uhrat vyrovnanu partiu, cim by zaskocili suoera a nedajboze vyhrali. Z triezveho pohladu vsak tipujem 5:0.
Dobrý tip heker. Mal si si podať na presný výsledok.
mumbojumbo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa mumbojumbo »

Stale ak nas super napada pri rozohravke s jednim hracom mame problemy. STALE. Preco to treneri nevidia?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Prvy gol som videl, zaspal a zobudil sa 4 min pred koncom. A som rad, ze som to prespal. Sudiac podla vysledku a prispevkov na nete. Ze to bola uboha tragedia z nasej strany a nemohucnost v koncovke. Aspon moze Ciger rozpravat ako vozenie na lodke a oddych pomohol chlapcom, ze sa ucelil kolektiv a kapitan im povedal svoje.

Jason, vies ako, to su roky praxe :D
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

18.00 kurz bol na presný 5:0, mohol si skúsiť aspoň za 20€ :)
Philop25
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Philop25 »

Chlapci kanadskí sa veľmi nenadreli, večer si zájdu ešte do mesta na pravidelný výjazd, ráno vstanú a ani nebudú cítiť, že dnes nejaký zápas hrali :)
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

tak nasi si mozu dat este jednu plavbu lodkou, dano nakrmi kacicky a mozu ist tata .... :roll:
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Ale veď neplačte už toľko... :roll: . Nemôže ísť každý rok karta... Tak hráme nahovno a čo? :)
Podľa mňa osobne vôbec nepanuje dobrá nálada v teame... totálne to je cítiť aj pri rozhovoroch s našimi. Vújtek pôsobil úplne iným dojmom, on ten hokej prežíval s hráčmi a mám pocit, že Cíger iba nervačí a doje*** našich... neviem, pôsobí to tak na mňa.

Keď si porovnám hru na MS s našou extraligou, tak úplne mi chýba spolupráca hráčov, to je podľa mňa kľúč, spolupráca. Aj keď príde už nejaká nahrávka dobrá, je taká silná ty kks, že im odskakuje od čepele. Neviem čím to je, že sa majú v pi*i tí hráči, alebo naopak sú premotivovaní, neviem vôbec. Nie sú tam zlí hokejisti, len tomu chýba taký ten pocit, že sú jeden team... a chýbajú mi tam hráči, ktorý sa neboja zobrať puk... prekorčuľovať celé ihrisko a zaje*ať gól. :hokej2:

A neplačte už... snažia sa... ale nejde nám... žiaľ Bohu :smt104 .
gorsche
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gorsche »

čím viac budú ľudia pindať, tým viac hokejistov si nabudúce dvakrát rozmyslí či im MS za to stoja
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

gorsche napísal:čím viac budú ľudia pindať, tým viac hokejistov si nabudúce dvakrát rozmyslí či im MS za to stoja
To dufam , polka timu tam nema co robit
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

gorsche napísal:čím viac budú ľudia pindať, tým viac hokejistov si nabudúce dvakrát rozmyslí či im MS za to stoja
Vsak to bude len plus. Dufam, ze Ciger cita tuto temu dosledne :D
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Tak neviem, nezacali zle, ale akoby v kazdom zapase sa nieco stalo, opat sa zacali bat, maju par metrov od seba volneho hraca, ale posielaju puk po mantineli a stratia puk, alebo je blizko super a nas hrac sa stiahne az uplne do rohu a necha si vziat puk...
gorsche
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gorsche »

Radioactive_Mouse napísal:
To dufam , polka timu tam nema co robit
no buďme realisti, kto lepší by mohol prísť kto nebol zranený. Možno Nagy, Kopecký a Hrivík
mumbojumbo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa mumbojumbo »

Dreamer napísal:Tak neviem, nezacali zle, ale akoby v kazdom zapase sa nieco stalo, opat sa zacali bat, maju par metrov od seba volneho hraca, ale posielaju puk po mantineli a stratia puk, alebo je blizko super a nas hrac sa stiahne az uplne do rohu a necha si vziat puk...
To co sa ,,stava´´ v kazdom zapase je ze super preradi na vyssi rychlostny stupen alebo nas zacne napadat vysoko a my nevladzeme alebo nestihame. Vsetky tieto nehmotne dovody ako - mame mlady tim, bojime sa... su len vyhovorky. Cesi maju 3 hracov z NHL a mnoho novacikov a predsa su prvy v skupine...
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Kanada mozno nehrala naplno od zaciatku, ale nemyslim ze vsetci ostatni hrali "na pol plynu" v prvej polovici, skoro vzdy sme hrali 1-2 tretiny dobre, potom sa NIECO stane, niekedy to spusti inkasovany gol, niekedy zaciatok tretej tretiny a zrazu, akoby sme prestali vediet hrat hokej, kazdy sa boji prihrat, len po mantineli, prec z nasej tretiny, vzdy potom ziska puk super a stoji nas to vela sil, dokonca dalsi stupen "bojazlivosti" bol v poslednom zapase, ked sa bali prihrat uplne, stiahli sa do rohu, toto vazne nechapem.

Hlavne v kontexte tej solidnej hry na zaciatkoch, kym super neda gol, dokazeme si prihravat, vytvarat sance, aj davat goly, no toto vsetko sa nejak zablokuje, dokonca nedokazeme dostat puk z jedneho metra do prazdnej brany - a toto sa stalo viackra, nie len naposledy...
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Zaujimave, ked Nemci dnes vyhraju (zatial aj vyhravaju) nad USA a Francuzi nevyhraju nad Kanadou, tak by sme dnes nemuseli ani vyhrat, "stacila" by nam vyhra nad USA, na postup do stvrtfinale.

EDIT: uz je vyrovnane. //tak uz zase Nemci vyhravaju.

BTW Zaujimave ze DVB-T signal meska 2 sekundy oproti online streamu, pritom stream zvykol meskat aj pol minuty.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Stacila vyhra nad USA, ty si riadny snilek, ten nick ti sedi. Tebe sa zda, ze s vykonmi ake podavame na tychto MS mame sancu Finom alebo USA dat vobec gol?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Čo získame postupom do štvrťfinále? Iba sa predĺži súčasná agónia. Ak skončíme štvrtý, s najväčšou pravdepodobnosťou nás čaká zápas s Českom.. myslím si, že to by bola ešte väčšia exhibícia ako včera. Nechcel by som to zažiť.
Napísať odpoveď