F1 2016
Re: F1 2016
Nj, ale to sa ani moc nepredbiehalom, stacilo ze Mercedesy sa odstrelili. Mercedes by to mal robit castejsie. Dnes ale rozhodla strategia v Top4, skoda, ze sa tam neda predbiehat, ale Verstapen super.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Drzal som Maxovi palce, uz len preto aby vzal nemeckej tlame rekord
Zavod v podstate dost o h*vne, akurat zaujimavy tym, ze "sa nezucastnili Merc-y"
Mne sa to prave velmi pacilo, clovek bol cely cas v napati, ze kto pojde kedy do pit stopu a aku strategiu zvolia. Takze ziadne prve miesto s 15 sekundovou rezervou.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nehoda na F3 v Rakusku...
Komentar v spoileri, ak chce niekto sledovat zaznam...
Spoiler
Na mieste Ricciarda asi zastrelim zodpovedneho technika, alebo vsetkych. 
no ja neviem... raz spravi chybu jazdec (minule oba Mercedesy) a cela vikendova praca je zbytocna, inokedy zase niekto v boxoch. Stava sa... podla mna to zbytocne moc prezivaDreamer napísal:Komentar v spoileri, ak chce niekto sledovat zaznam...
Spoiler
Na mieste Ricciarda asi zastrelim zodpovedneho technika, alebo vsetkych.
Pozeral som dnes po rokoch F1, vsak Monaco a jachty okolo sa mi vzdy pacili. Na to, ze to malo byt to nudne Monaco bez moznosti obiehania, tak to nebolo zle. Ale ti dvaja trtkosi ako sa zostrelili, to bola komedia. Tymova rezia ako vysita.
Shwollo - chyba je jedna vec a takato brutalna nezodpovednost zas druha, vyhrat Monaco je obrovska prestiz, myslim ze porovnavana aj s titulom majstra, Ricciardo by bol podla mna na 99.99% vyhral, podla mna to bral este celkom dobre, aj ked som to nesledoval celkom do konca, ja by som tam asi nieco rozmlatil (nie toho mechanika) a to nie som nervak. Taka sanca sa nemusi nikdy zopakovat.
Inak suhlasim ze celkom dobra VC, tento rok som sledoval prvu, minuly som videl skoro vsetky.
Inak suhlasim ze celkom dobra VC, tento rok som sledoval prvu, minuly som videl skoro vsetky.
Chudak Ricciardo, tiez mi ho bolo luto, lebo bol by to vyhral podla mna....este ten jeho utok na Hamiltona po vyjazde z tunela, kedy to Lewis struhol cez tu sikanu sikmo, to by ma tiez nasralo. Ale tak co uz, aj o tom je sport. Nechapal som ale Rosberga, ten siel ako posraty.
Ja som vcera tiez po rokoch videl F1, "inspirovali" ma informacie na facebooku, ze v Monaku prsi, tak som to skusil.
Prva polovica bola zaujimava, dialo sa toho nezvykle vela, potom to bola uz klasicka F1kova nuda. Az na tu chybu Sauberakov
Skoda, ze dazd na konci neprisiel skor, mohlo to by zaujimavejsie.
PS: najviac ma dorazilo ze k podiu sa natlacil Justin Bieber a este mu aj Hamilton dal napit zo sampusu.
Prva polovica bola zaujimava, dialo sa toho nezvykle vela, potom to bola uz klasicka F1kova nuda. Az na tu chybu Sauberakov
Skoda, ze dazd na konci neprisiel skor, mohlo to by zaujimavejsie.
PS: najviac ma dorazilo ze k podiu sa natlacil Justin Bieber a este mu aj Hamilton dal napit zo sampusu.
Ja som to pozeral na ceskych staniciach, tam ked Lewis podal flasu najprv Justinovy, tak komentator povedal, ze ''ale deti by nemneli pit alkohol'' 
Tak co som pocul prave Ham ho tam pozval. Neviem nech je to hocijaka celebrita na podiu nema co robit, to len Putin sa tam vzdy natrepe.
K zavodu, ten bol super, ferrari katastrofa, Ricciarfovi RBR zas prehralo zavod. A Hamovi pomohlo prezutie rovno na suche a chyba RBR. Verstapen isiel pekne, skoda, ze to buchol.
Podla vsetkeho mali nachystane soft alebo nieco ine ale z hora prisla info, ze maju dat ultra soft. Mali na to 30s ale nestihli ich zo zadu garaze vyhrabat. Kedze v monaku nesedia ludia co o tom rozjoduju v boxovej ulicke, ale nad boxami, tak tam bola komunikacna bariera.
K zavodu, ten bol super, ferrari katastrofa, Ricciarfovi RBR zas prehralo zavod. A Hamovi pomohlo prezutie rovno na suche a chyba RBR. Verstapen isiel pekne, skoda, ze to buchol.
Podla vsetkeho mali nachystane soft alebo nieco ine ale z hora prisla info, ze maju dat ultra soft. Mali na to 30s ale nestihli ich zo zadu garaze vyhrabat. Kedze v monaku nesedia ludia co o tom rozjoduju v boxovej ulicke, ale nad boxami, tak tam bola komunikacna bariera.
Inak Hamiltona chvilu brzdil evidentne pomalsi Rosberg a prave ten cas potom ziskal pri chybe Ricciarda, takze z toho pohladu to bolo celkom spravodlive, ale takto prehrat a este Monaco, na mieste Ricciarda. Z pohladu divaka to bolo urcite dobre, hlavne ak niekto cakal vlacik od prveho kola do posledneho.
Ved bola jasna tymova rezia v pripade Hamiltona a Rosberga. Niko sa aj vyjadril pred mediami, ze sa na to vobec necitil a chybala mu odvaha. Predsa, jazdit za mokra v Monacu je dost krute.
//autoeditácia príspevku (01 Jún 2016, 19:10)
Inac na instagrame bolo take meme, bohuzial ho uz neviem najst, znelo takto:
RedBull gives you wings, but not tyres.
//autoeditácia príspevku (01 Jún 2016, 19:10)
Inac na instagrame bolo take meme, bohuzial ho uz neviem najst, znelo takto:
RedBull gives you wings, but not tyres.
Zatiaľ to je rozbehnuté na dosť zaujímavú sezónu. Snáď ani nebola doteraz slabá VC
jj, je to celkom super, moc sa ale netesim na 2017. To nove zadne kridlo sa mi absolutne nepaci a ked daju este tu sprostu mrezu na kokpit, ze ani jazdca nebude vidiet, tak dakujem pekne.
Zadné krídlo je fajn návrat do minulého desaťročia, pre mňa môže byť. Skôr sa obávam tej šírky áut, to môže mať za vplyv zníženie predbiehacích manévrov.
Snáď autá kôli vyššiemu mechanickému gripu (širšie pneu) budú schopnejšie nasledovať iné auto v zákrutách, dúfam že sa nenaplnia obavy určitých ľudí že to bude v tomto smere zlé.
Snáď autá kôli vyššiemu mechanickému gripu (širšie pneu) budú schopnejšie nasledovať iné auto v zákrutách, dúfam že sa nenaplnia obavy určitých ľudí že to bude v tomto smere zlé.
Boze podme na to haters....furt jak sa menia pravidla, tak kazdy pinda ako nejaky inzinier...najprv bolo zle ERS, potom DRS, potom kridla, teraz sirka gum, a po novom aj ochrana jazdca. Pokym bude kokpit otvoreny tak je to fajn. Zavretie by z toho uz spravilo automobilove preteky nie preteky F1. Od novych pravidiel sa slubuju skratenie casov na lap az o 4 sekundy. Co je brutal vela, treba si uvedomit ze pri takej rychlosti uz asi ochrana hlavy pilota je celkom logicka.
KERS a DRS su zle stale 
...skoda ze sa nejazdi na monopostoch z 1930...bez kridla, bez turba, bez DRS, bez ERS, bez 40cm gum, bez moznosti vybrat si compound...bez tymovej rezie, bez vysielacky atd atd.