Ako naucim google klavesnicu slova?

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
cinges
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ako naucim google klavesnicu slova?

Príspevok od používateľa cinges »

Cavte, po najnovsom update sa mi da konecne na klavesnici pisat gestami..Je to fajn, funguje to, bohuzial to nepozna strasne velke mnozstvo slov, ktore pouzivam... (vela slov inak sklonovanych) Ako naucim google klavesnicu nove slova..? Dufal som, ze sa to bude ucit nejak samo, ale prd, furt to nic nevie... Nadavku pouzivam ako kazde druhe slovo a stale ziadnu nevie, nemam zapnute blokovanie tychto slov, plati to pre kazde slova, co nevie a pouzivam casto... Pisat to rucne do toho slovniku je uplna blbost, pretoze si fakt nespomeniem co vsetko ten hlupy slovnik nema naucene... povolil som, aby sa to ucilo z mailu, atd, kde mam napisane miliardy slov, ale bez uspechu... nema to niekto zmaknute lepsie..? swift keyboard nechcem, je to otras, pri pisani bez giest je ta klavesnica nepouzitelna... ( ked casto pisem troma jazykmi, nechce sa mi menit klavesnicu len pre pisanie gestami)

vdaka za kazdu radu..

androidak
Medium Professional
Medium Professional

Re: Ako naucim google klavesnicu slova?

Príspevok od používateľa androidak »

Prečo nechceš SwiftKey? Sám sa naučí slová a aj z mailu a iného. O akom prepínaní jazykov hovoríš?
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

pretoze pisanie so swiftkey cisto po pismenkach je utrpenie...skusal som ju vela razi a furt mi tam daco vadilo... Pisem SK, CZ a EN dost bezne a prepinat to furt je otravne...
Nicmenej, stiahol som si najnovsiu aktualizaciu, z 5.0.18 na 5.0.24 a uz to vyzera, ze to funguje bez problemov..! slovo sa nauci okamzite, ked ho napisem a za den pisania to uz vyzra dost v pohode, takze v tuto chvilu mozem povedat, ze na androide sa konecne da pisat absolutne pohodlne a rychlo..:D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

trochu sa prizivim na teme, ma niektora klavesnica na andoide slovensku kniznicu slov bez diakritiky? ja by som aj chcel pouzivat to doplnanie slov ale ma serie ze polovica je potom vzdy s diakritikou a polovica bez.
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

nie... ziadna.. Ale ja som to vyriesil jednoducho... Orezat diakritiku musim len pri SMS a tak pouzivam aplikaciu Textra, ktora mi oreze znaky v pohode v sms...(a zatial najlepsia app pre sms) A vsade inde diakritika moze byt bez problemov...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Gestá akože posúvanie prsta po klávesnici? Veď SwiftKey to dokáže tiež..

Slovník bez diakritiky.. jedine to nejakú klávesnicu naučiť, SwiftKey by nemala mať problém. Potrvá to nejaký mesiac, ale potom máš slovník naveky, kým budeš používať SwiftKey (synchronizovaný so svojim google kontom).
Napísať odpoveď