SFZ a cely slovensky futbal

O športe...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: SFZ a cely slovensky futbal

Príspevok od používateľa hughito »

ArkanoviTigrovi napísal:teraz to neber ako utok na antifu, ale je naozaj problem len ten, ze sme na Slovensku? ja mam skor pocit, ze ak by ste boli apoliticky tak by bol vas kotel minimalne 2x taky, poznam aj takych co sa od vas doslova distancuju, napr. na finale pohara radsej isli na zapad ako by mali byt na severe s antifou a pritom su neni ziadny nacionalisti ani nic podobne... na to ze TN ide na majstra je to viac ako smutne ked clovek vidi par ludi co fandia a banda magorov uraza vlastnych hracov ked sa im nedari ako napr. v zapase TN-TT...
Samozrejme, nájdu sa aj takí, ale nepovedal by som, že ide o nejaké masové počty. Skôr je to ligový štandard.

V TT na finále šli na bok aj kvôli zlej politike SFZ/klubu, ktorí radšej predali drahšie lístky na západe. A ľudia tam možno šli pre "lepší výhľad."
Waagbistritz69
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: SFZ a cely slovensky futbal

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

každopádne, bolo to lepšie v tom, že sme si so semiačkarmi nezavadzali ako v trnafskom sektore hostí v decembri.
KeLon napísal:A na tej jednej tribúne, kde by sa mohli ľudia spontánne zapájať? wtf?
teraz na piatkovom zápase proti MŠK som asi prvýkrát zazrel spontánne zapojenie, ktoré by stálo za reč, keď nerátame pomerne častú prekrikovačku "druhá strana odpovedá", teraz teda vlastne "celý štadión odpovedá". síce nič extra, ale vypočutie výziev speakerov s megafónmi k zapájaniu sa do mexických vĺn, skákania, jednoduchších pokrikov a chorálov etc. ma celkom potešilo. že zrovna musíme vysoko vyhrávať, aby sa toto dialo, je vec druhá.
ArkanoviTigrovi napísal:poznam aj takych co sa od vas doslova distancuju, napr. na finale pohara radsej isli na zapad ako by mali byt na severe s antifou a pritom su neni ziadny nacionalisti ani nic podobne...
čo majú potom za problém? a rozhodne sa všetci nehlásime k radikálnemu/autonómnemu antifašizmu, či akejkoľvek "politike", skôr sa len netolerujú rasistické a podobné prejavy. ja zas poznám aj takých, hlavne z miest mimo TN, ktorí by inak nechodili do kotla, či na AS celkovo, aj vrátane našich zahraničných kamarátov z iných klubov (tých ale zďaleka nechodia toľké počty, aké si predstavujú rôzni riešiči na nete).
Napísať odpoveď