Vtaky prelietajuce pred auta
Vtaky prelietajuce pred auta
Jazdim uz dost dlho a pride mi to, ze tie vtaky to robia naschval... Nikdy sa mi nic podobne nestalo, ked som isiel peso, alebo na bicykli... Ale ked idem na aute, tak vzdy, vzdy obcas predomnou LTT preleti nejaky vtak, na tesnotku... Podla mna sa fakt ze hraju, kto to preleti tesnejsie, az kym niekoho auto nezoberie..
Re: Vtaky prelietajuce pred auta
Z mojich skusenosti suhlasim s tebou
Ale jednemu holubovi to raz nevydalo
Riadna sleha.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tiez som mal podobnu skusenost, asi dva roky dozadu, zrejme holub. Dialnica D1, saskoval, saskoval, az trafil celne sklo. Nastastie ho nerozbil, ale co sa s nim stalo, tak to som v spataku uz nevidel.
-
tacosi
Moderátor
Vtaciky su vtaciky,ale ked Vam preleti nadranom potme velka sova (vír),tak to uz je adrenalin.
A kolegovi jedna narazila do okna prave,ked odklepoval popol z cigarety
A kolegovi jedna narazila do okna prave,ked odklepoval popol z cigarety
Toto musel byť nejaký kamikaze vrabec. Cez víkend sa konal jeden zraz v okolí Púchova a baba z CZ si domov priniesla takýto suvenír 
-
Kibo
Hardcore addict
Minule sme sa nad tým pozastavovali s drahou cestou autom, je to u vtákov nový trend asi posledných 5 rokov, na poslednú chvíľu sa vrhnúť strmhlav podpred auto či motorku. Je pritom jedno, či je to v meste alebo mimo mesto...
U mňa ale majú dobrú štatistiku, trafil som na diaľnici iba jedného holuba a na motorke minulý rok dvoch netopierov. Všetci zúčastnení to ale rozdýchali a videl som ich letieľ ďalej.
U mňa ale majú dobrú štatistiku, trafil som na diaľnici iba jedného holuba a na motorke minulý rok dvoch netopierov. Všetci zúčastnení to ale rozdýchali a videl som ich letieľ ďalej.
Ja som trafil kamikadze holuba, ktorý ma chcel podletieť, chýbali mu centimetre.
-
hojko
Site Admin
Aj ked mimo temy ohladom auta, ale takto to raz dopadlo s kamaratom na bicykli.
V decembri kolegovi na juhu vyletel dravý vták z kraja cesty. Rozbil mu komplet zrkadlo.
Mne pred mesiacom v okolí Šale rovnako vyletela Kaňa, preletela predomnou, a keď videla, že ma nevyplašila dostatočne, preletela znova naspäť. No to už som musel aj celkom brzdiť.
Mne pred mesiacom v okolí Šale rovnako vyletela Kaňa, preletela predomnou, a keď videla, že ma nevyplašila dostatočne, preletela znova naspäť. No to už som musel aj celkom brzdiť.
-
guess.whoo
Redeemer
no ja som nastastie zatial sepalil len vrabca. najhorsie na tom bolo, ze som siel dlhu trasu a zabudol som na neho
bol cviknuty medzi mriezkou a kufrom. den postal na slnku a odstranovat ho bolo peklo 
-
lukostrel77
Star
Na ceste mi jeden holub podletel pod auto zrazu rana a kukám dozadu perie lietalo,najhoršie na tom bolo že mi značku odtrhol tak som išiel bez nej som ju potom hladal 
Mna zase v Britanii seru cajky, neskutocne drze vtaky...tie zas stoja na ceste a zeru kadejake zvysky z jedal a podobne a ani za boha neodletia ked na nich idete autom...uz som vela krat musel uplne zastavit, lebo sa tie pi*e vobec neuhnu.
-
lukostrel77
Star
Lub0$ napísal:Mna zase v Britanii seru cajky, neskutocne drze vtaky...tie zas stoja na ceste a zeru kadejake zvysky z jedala a podobne a ani za boha neodletia ked na nich idete autom...uz som vela krat musel uplne zastavit, lebo sa tie pi*e vobec neuhnu.
No toto mi spomínala jedna známa tiež žije v britanii že maju velmo drzé vtáky..
Neuhnu lebo sa uz naucili ze ich nikto nezrazi
Nezastavovat! 
A potom riešiť prasknutý nárazník? Radšej by som im zastavil a zatrúbil na ne 
Hrdličky, holuby, vrabce, sýkorky atd. Najhnusnejšia verbež ciest, čakajú do poslednej chvíle aby človeka zneistili a potom len tak tak uleteli.
Väčšinou pomáha trúbenie ale presne viem o čom píšeš
Väčšinou pomáha trúbenie ale presne viem o čom píšeš
Mal si moznost vidiet taku dospelu cajku ktora zere z cesty McDonald? Ved to ma snad 3-5kil. Vacsie to je ako sliepka.
Včera sa mi podarilo sundať vrabčáka
... Pekne si idem z robotky, podvečer, naložená stovečka a zrazu vyletel kŕdeľ z poľa. Všetky to vykryli, až na toho posledného. Bolo počuť len taký tichý náraz, niečo podobné, ako keď do čelného narazí nejaký väčší chrobák. Vyletelo trošku peria a bolo po funuse... škoda ho, o sekundu skôr a mohol si veselo lietať ešte
.
Aktuálny R.I.P. list:
2 zajace
1 mačka
1 vrabec
1 hrdlička
Vtáčence sú ešte v pohode, tie autu neurobia dokopy nič, pokiaľ nesundáš niečo väčšie, bažanta, sovu a pod. Horšie je to s väčšími zvieratami. Naposledy, keď mi vyskočil zajac z jarku pod kolesá som odtrhol spojler, rozlámalo mi plasty nad kolesom a zobralo zvyšky krytu pod motorom... a to bol len zajac. Nechcem si predstaviť, čo urobí s autom taká srnka... Normálne sa v noci bojím tomu stupiť na niektorých úsekoch, o kt. viem, že na nich býva zver.
Aktuálny R.I.P. list:
2 zajace
1 mačka
1 vrabec
1 hrdlička
Vtáčence sú ešte v pohode, tie autu neurobia dokopy nič, pokiaľ nesundáš niečo väčšie, bažanta, sovu a pod. Horšie je to s väčšími zvieratami. Naposledy, keď mi vyskočil zajac z jarku pod kolesá som odtrhol spojler, rozlámalo mi plasty nad kolesom a zobralo zvyšky krytu pod motorom... a to bol len zajac. Nechcem si predstaviť, čo urobí s autom taká srnka... Normálne sa v noci bojím tomu stupiť na niektorých úsekoch, o kt. viem, že na nich býva zver.
nepomohlo ani prudke brzdenie (110 -> cca 50) a uhnutie do vedlajsieho jazdneho pruhu. Sklo bez poskodenia a podla mna to ta sova rozdychala.
-
tacosi
Moderátor
Osudne pre sovu bolo prave to uhnutie do protismeru
Ale bola to rychlovka a vtaky su nevyspytatelne,nikdy nevies kam vzlietnu.
Ale bola to rychlovka a vtaky su nevyspytatelne,nikdy nevies kam vzlietnu.