Program v popredi

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mulatt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Program v popredi

Príspevok od používateľa mulatt »

Caute, da sa nejako nastavit aby bol program neustale v popredi? Potrebujem aby mi jedna aplikacia bezala stale na popredi (nie do tray) a ak by si aj uzivatel otvoril iny program, tak aby sa zobrazil na pozadi. :?
heker
Redeemer
Redeemer

Re: Program v popredi

Príspevok od používateľa heker »

Tuto funkciu musi podporovat samotny program. Skus pohladat daky alternativny soft, ktory by ho dokazal prepnut na popredie. Napriklad TurboTop.
mulatt
Darca
Darca

Vdaka za tip. Vyskusal som ten turbotop aj par alternativ, no kazda mala tu istu chybu. Ak sa spusti nejaky iny program, tak sice bude moj hlavny na popredi, no bude ako neaktivny. Teda treba nan zas kliknut aby bol aktivny. k+ za snahu
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Neviem ci je to mozne, ked spustis dalsi program, tak sam zmenis aktivne okno, ale...

...Odporucam HotkeyP, mozes si nastavit program v popredi, skratku na aktualny program, prip. aj viac prikazov na jedinu klavesovu skratku, takze mozes jednou klavesou spustit program B, nasledne aktivovat program A, staci sa s tym trocha pohrat a mohlo by sa ti podarit nieco velmi blizke tomu co potrebujes. Program je zdarma, napoveda v Cestine.

Prip. vysvetli konkretnejsie o co ide a mozem ti pomoct s HotkeyP, je pomerne jednoduchy a dokaze mnoho zaujimavych veci.
mulatt
Darca
Darca

Vdaka za rady. Nakoniec som to vyriesil tym skriptom :)
Islo o to, ze som prijimal nejake data z citacky barkodov cez LAN a zapisoval ich do excelu. Potreboval som aby po prekliknuti neprestalo zapisovat do excelu, kedze sa to tvari ako klavesnica.
Napísať odpoveď