Aká TV k PS4 ?????
-
Phantom1111
Light Expert
Aká TV k PS4 ?????
Takže minulý týždeň vo štvrtok som si objednal hernú konzolu PS4 a chcem sa spýtať a poradiť akú značku TV vybrať aby hry šli pekne plynule s čistým obrazom s krásnymi farbami bez lagov atď. Aby bol proste obraz plynulý a čistý. Konzolu som nikdy nemal a po rokoch kedy vládla SEGA som hneď prešiel na PC a preto nemám veľké skúsenosti čo sa týka TV k herným konzolám čo by mali mať pre kvalitné hranie hier. Otázkou ešte je, či by som sa vmestil do ceny cca 300-400€.
Re: Aká TV k PS4 ?????
Uhlopriečka?
-
Ryan Giggs
VIP
Za 400 eur toho chces velmi vela. Tak max nieco v 40". Na vacsi dobry tv ti nevyda.
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
A plynule ti nepôjdu tak či tak na žiadnej telke, slabý hw konzol telka nenahradí...teda ak plynulosť považuješ 20-30fps tak som nič nepovedal
Dejf určite nemá konzolu 
V zásade je to jedno, uzijes si to na takmer akejkoľvek TV, uprednostni uhlopriečku pred inými parametrami.
V zásade je to jedno, uzijes si to na takmer akejkoľvek TV, uprednostni uhlopriečku pred inými parametrami.
-
Ryan Giggs
VIP
TV si to prisposobi nativnemu refreshu, resp. na konzole vies nastavit 60 Hz vystup, takze na fps vobec nezalezi.DeJF napísal:A plynule ti nepôjdu tak či tak na žiadnej telke, slabý hw konzol telka nenahradí...teda ak plynulosť považuješ 20-30fps tak som nič nepovedal